Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Vain smokki puuttuu

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

torstai 3. syyskuuta 2009

Vain smokki puuttuu


Olen jo innolla odotellut, että pääsisin käyttämään ihanaa turkoosia You Complete Me:n rusettikoruani. Itse asiassa kokeilin sitä jo aiemmin tällä viikolla, mutta rusetti pääsee näytille blogiin in action vasta nyt. Luulenpa, että saatan käyttää koruani vielä kolmannenkin kerran tällä viikolla, jos hyvin sattuu. :D

Postitse saamassani rusetissa ketju on himpun verran pidempi kuin Lasipalatsi Design Markets -tapahtumassa sovittamassani yksilössä. Tykkäsin pari pykälää lyhyemmästä ketjusta enemmän, koska se asettui paremmin harmoniaan paitojen kaula-aukkojen kanssa. Metalliketju on sen verran järeää tavaraa, että yritykseni lyhentää sitä pihdeillä päättyi tuloksettomana. Jos jollakulla on hyviä ideoita, miten tuollaista hiukan paksumpaa metallia saisi katkottua (tai missä), niin otan vinkkejä ilolla vastaan.



Tämän päivän asu rakentui siis rusetin ympärille. Vetäisin ylle läpikuultavan valkoisen perustopin sekä mustat ukko-housut ja totesin, että bleiserin kanssa tämä yhdistelmä olisi jo melkein kuin humoristinen versio miesten puvusta. :) Pitäydyin kuitenkin neulepaita-linjassa tällä kertaa. Ruskeat kengät ja laukku saivat pirtsakan rusetin ohella pehmentää mustanpuhuvaa kokonaisuutta.


  • valkoinen toppi - H&M
  • musta neule - Eve/JC
  • mustat housut - Gina Tricot
  • turkoosi nahkarusetti - You Complete Me
  • ruskea nahkalaukku - second hand
  • ruskeat ballerinat - Carrou

Tunnisteet: ,

20 kommenttia:

Blogger sansu kirjoitti...

onko nuo kengät ja laukku oikeasti samaa sävyä? kuvassa näyttävät vähän eri sävyisiltä... ei sillä, että minua haittaisi, kysynpähän vain:) tosi kiva päivän asu muuten, mukavan omaperäinen ja leikkisä!

3. syyskuuta 2009 klo 15.44  
Blogger Tiia kirjoitti...

Suutari varmaan lyhentäisi melko helpolla :)

3. syyskuuta 2009 klo 15.53  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ihana tuo otsatukan letti!

3. syyskuuta 2009 klo 16.31  
Blogger sarakissa kirjoitti...

Suloinen koru! ja mielettömän suloisen näköinen tyttökin tokassa kuvassa :)

Pihdeillä ketjun renkaita aukivääntämällä sitä ehkä saisi lyhennettyä - jos ei niin ehkä suutari tosiaan onnistuisi. Parasta varmaan olisi jos käsiinsä saisi jostain metallisepän :)

3. syyskuuta 2009 klo 16.32  
Blogger Heli kirjoitti...

Oi vitsit kuinka ihana toi letti sulla on! Mäki tykkäisin käyttää jotain tuollaista, mutta en osaa ite tehdä ollenkaan :/

3. syyskuuta 2009 klo 19.38  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

voi olet niin hurjan suloinen! toi rusettikoru sopii sulle täydellisesti, sekä myös letitetty otsis :)

3. syyskuuta 2009 klo 20.22  
Blogger annukka kirjoitti...

Ihana Jenni! :) Ja korukin aivan superihana, tietty. :D

3. syyskuuta 2009 klo 21.55  
Blogger maisakaisa kirjoitti...

Heips!
Olen lukenut tätä blogia jo jonkin aikaa, vaan nyt vasta ilmottaudun :)
Oikein pirteää, mukavaa ja asiapitoistakin luettavaa. Omaperäistä. Pidän tyylistäsi ja siitä ettei blogi ole tumpattu täyteen uusia vaatteita. Vaan teet hankitoja harkitusti, ihan jo ekologisessa mielessä ajatellen.


Uskoisin, että ketjua saa muuten poikki myös rautakaupassa. Siellähän sitä myydäänkin. Jos löytyy avulias myyjä.

3. syyskuuta 2009 klo 22.13  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kokeile saada voimapihdit jostain lainaksi :)

3. syyskuuta 2009 klo 22.23  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Aww, toi letti on niin kiva!

4. syyskuuta 2009 klo 0.00  
Blogger Anna-Maria kirjoitti...

Clas Ohlsson myy sellaisia pihtejä, millä saat kyllä tuon poikki (nimimerkillä kokemusta on). Myös rautakapoissa, jotka myyvät ketjuja, on sellaiset pihdit, jos haluat ihan ilmaiseksi käyttää. ;)

4. syyskuuta 2009 klo 9.04  
Blogger Irene kirjoitti...

olipas kiva tavata ihan livenä :) ihana tuo rusetti!

4. syyskuuta 2009 klo 11.35  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tosi kiva asu! Varsinkin tuossa tokassa kuvassa oot todella suloinen :)

-mansikka-

4. syyskuuta 2009 klo 17.36  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hassua kun kaikilla blogaajilla on omat poseeerausmaneerinsa. Nätti olet kyllä!

5. syyskuuta 2009 klo 11.21  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Vaaditaan: teko-ohje tuolle sun otsaletille, näyttää niin täydelliseltä!

5. syyskuuta 2009 klo 17.40  
Blogger Jenni kirjoitti...

Sansu: No laukku on sellainen kirjava, koska se on tehty nahkapaloista. Kengät näyttävät kuvassa tummemmilta kuin oikeasti, joten kyllä nuo ihan kivasti keskenään matchaavat. :) Kannattaa muistaa, että tällaisen amatöörikuvaajan valokuvissa värit eivät aina vastaa ihan todellisuutta. :D Mutta kiitos, tykkäsin itsekin asusta!

Tiiataika: Mietin itsekin suutaria, mutta ajattelin, että jos tuon saisi hoidettua ilmaiseksi jossain, niin olisi varmaan paras vaihtoehto. :)

Hilla: Kiitos! :)

Sarakissa: Voi kiitos! :) Ketjun renkaat ovat umpinaisia, joten niitä ei saa väännettyä auki. Tarvitsen varmaankin vain järeämmät pihdit. :)

Heli: Kiitos! :) Kuule, sen voi oppia! Tämä oli vasta kolmas kerta kun onnistuin tuollaisen letin tekemisessä. Sitkeää harjoittelua vain peliin, niin kyllä se sieltä vielä tulee. :)

Anonyymi1: Kiitos ihanasta kommentista. :) Rusetti on kyllä uusi suosikkikoru ja lettikin tuo kivaa vaihtelua peruskampauksiin! :)

Annukka: Oii, kiitos. :D Tässähän kohta punastuu. ;)

Maisakaisa: Kiitos mukavasta palautteesta. :) Yritän itse kovasti todistaa sekä itselleni että muille, ettei ole pakko ostaa jatkuvasti uutta voidakseen pysyä ajan hermolla ja tyylikkäänä. :) Juuri tuon rusetin kaltaisilla pienillä yksityiskohdilla saa monen monta asua aivan uuden näköisiksi! Ja kiitos vinkistä, taidankin marssia ensi viikolla rautakauppaan. :)

Anonyymi2: Kiitos vinkistä! :)

Anonyymi3: Kiitti! Olen niin innoissani, kun opin vihdoin tekemään sen. :D

Anna-Maria: Claes Ohlsson, maailman lahja ihmiskunnalle! :D Olen tehnyt sieltä lukemattomia loistavia löytöjä, haha. :D Täytynee siis suunnata taas sinne, tai sitten sinne rautakauppaan! Kiitos hyvistä neuvoista. :)

Irene: Niin oli! :) Olit juuri niin nätti luonnossa kuin kuvissakin! Ja kiitos!

Anonyymi4/Mansikka: Kiitos. :) Tästä tuli kyllä yksi omistakin suosikeista!

Anonyymi5: Joo, kummasti niitä vain syntyy, kun kuvia ottaa usein. :D Ja tietysti jokaisella on ne omat luottoasennot ja -ilmeet, jotka omaan silmiin näyttävät aina parhailta, niin helposti tulee niihin sitten turvauduttua. Kuvaamista rajoittaa myös aika paljon se, että kuvat ottaa suurimmaksi osaksi itse. :) Niin ja kiitos! :)

Teresa: Olen varmaankin maailman huonoin selittämään sekä todennäköisesti kuvaamaan moista, mutta lupaan harkita (ja yrittää) asiaa. :D

6. syyskuuta 2009 klo 13.23  
Blogger Roosa ja Aida kirjoitti...

Ihana asu!:) olet nätti :).

7. syyskuuta 2009 klo 9.19  
Blogger Miia Suvi kirjoitti...

Hei, harrastan korujen tekoa ja minulla on tuollaiset voimapihdit. maksoivat jotain 15 euroa clasulla, mutta voin lainata omiani sulle ja auttaa sulkemaan sitten tuon avatun renkaan. siihen tarvitsee kahdet toisenlaiset pihdit, näyttää aika järeältä tuo ketju.

Miia

8. syyskuuta 2009 klo 8.46  
Blogger Jenni kirjoitti...

Roosa & Aida: Kiitos kovasti. :)

Miia: Hei kiitos! :) Jos en saa niitä voimapihtejä käsiini, niin palaan asiaan. :)

10. syyskuuta 2009 klo 6.12  
Blogger sansu kirjoitti...

juu, niin ajattelinkin, että kuva varmaan vääristää. mutta pienestä vääristyksestä huolimatta kengät ja laukku näyttivät kivoilta yhdessä! itselläni on konjakin värisenä aika samantyyppiset kengät, laukkuni vaan on aavistuksen eri sävyä, ja olenkin tässä pohtinut, että tohdinko yhdistää ne... omaa silmää vaan vähän häiritsee :/ mutta nuo ruskean sävyt on siitä hankalia, että on lähes mahdotonta löytää täsmälleen yhteensopivia juttuja!

13. syyskuuta 2009 klo 21.05  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu