Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Pinaattipastaa ja punaviiniä

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

sunnuntai 18. lokakuuta 2009

Pinaattipastaa ja punaviiniä


Pahoitteluni kaikille nälkäisille, mutta luvassa on jo toisen kerran tällä viikolla ruokafiilistelyä. Eiliseen visiittiin kummitytön luona kuului nimittäin myös herkuttelua hyvällä ruoalla, enkä voinut olla ottamatta muutamaa kuvaa annoksesta. Saimme Millan kanssa jälleen todeta, kuinka yksinkertainen on parasta. Pastaa, tuoretta pinaattia, paahdettuja pinjansiemeniä, valkosipulia ripaus suolaa ja pippuria sekä halloumi-juustoa - noista aineksista koostui eilinen ateriamme ja hyvää oli. Herkku huuhdeltiin alas punaviinillä, kuinkas muuten. ;)

Ohje tämän ruoan valmistukseen kuuluu yksinkertaisuudessaan näin: laita pasta kiehumaan ja paahda ensin pinjansiemenet pannulla. Kippaa paahdetut siemenet lautaselle ja pehmitä tuoretta pinaattia hetki pannulla margariinissa hienonnetun valkosipulin kera. Lisää pinaatti, valkosipuli ja pinjansiemenet kypsän pastan sekaan ja mausta. Paista halloumi-juusto pannulla ja lisää se annoksen päälle. Halutessaan halloumin tilalla voi käyttää myös vuohenjuustoa, joka toimii tässä ruoassa vähintäänkin yhtä hyvin. :)



Tunnisteet:

4 kommenttia:

Blogger Heli kirjoitti...

Oi vitsi, kuulostaapa herkulliselta! :) Eikä ohjekaan vaikuta liian vaikealta, hehe.

18. lokakuuta 2009 klo 17.45  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oi oi, kaksi lempiherkkuani yhdistettynä, halloumi ja paahdetut pinjansiemenet! :P pakko kokeilla joskus :)

-mansikka-

18. lokakuuta 2009 klo 18.11  
Anonymous Annis kirjoitti...

Allekirjoittaneen lempiruoka on vieläkin helpompi ja yksinkertaisempi: keitettyä spagettia, sulatettua vuohenjuustoa, mausteeksi cayenne-pippuria sekä basilikaa ja höysteeksi juustoraastetta. Kieltämättä hieman rahvasta, mutta ainakin minun mielestäni vähän turhankin hyvää, ähkyä ajatellen. Tuota pinaattiohjetta voisin jopa uskaltautua kokeilemaan..

18. lokakuuta 2009 klo 20.00  
Blogger Jenni kirjoitti...

Heli: Herkullista oli. :) Ja helppoa kuin mikä!

Anonyymi/Mansikka: Hihii, kannattaa kokeilla, koska tämä on hyvää, edullista ja helppoa tehdä. :)

Annis: Mmm, sinunkin ohjeesi kuulostaa hyvältä, tosin ehkä liikaa juustoa minun makuuni. :D Mutta voisin joskus kokeilla tuotakin, vaikkapa ilman sitä juustoraastetta. :)

19. lokakuuta 2009 klo 10.44  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu