Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ne vaikeat aamut, vol. 2

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

maanantai 30. marraskuuta 2009

Ne vaikeat aamut, vol. 2


Vaikka sunnuntaikin lipsahti sanattomalle puolelle, mieli on viikonlopun jäljiltä kevyt. Muutamaan päivään mahtui paljon niin itkua kuin nauruakin, ja loppusaldo jäi viime kädessä vahvasti plussalle. Ihanien ihmisten seurassa oli helppo hymyillä. :) Hymystä huolimatta kiireaamujen pukeutumisasioissa en ole kokenut mitään helpotusta. Vietin tänäänkin valehtelematta suunnilleen puoli tuntia vain ravaten vuorotellen vaatekaapin ja olohuoneen väliä - tuijottaen vuoroin ahdistuneena vaatekaappia ja vuoroin sohvaa, jonka päällä komeilee valtaisa röykkiö jo sovitettuja tai puolikäyttöisiä vaatteita. Vaikka etätyössä on puolensa, kuten se että voi vain nousta sängystä ylös ja pukeutumatta siirtyä työpisteelle, olen ollut iloinen, kun töitä ei tarvitse tehdä pelkästään kotoa käsin. Nyt kuitenkin huomaan, että aamu-unisena tehdyt pukeutumispäätökset eivät todellakaan ole alaani.

Koska olen koko viime viikon elänyt siinä farkkupaidassa ja siinä neulepaidassa, oli nyt pakko keksiä jotakin muuta. Tänä aamuna ratkaisin pukeutumiskriisin yksinkertaisimmalla mahdollisella tavalla - farkut ja t-paita. Ei varmaankaan ole olemassa helpompaa asukokonaisuutta kuin siniset farkut ja valkoinen t-paita. Toisaalta tylsä, toisaalta jopa klassikko. :) Joukon jatkoksi lisäsin vielä yhden klassikon eli mustan bleiserin. Olen ostanut H&M Trendin jakun joskus kauan sitten keväällä alennusmyynneistä, mutta jostain syystä se on jäänyt käyttämättä. Vierastan olkatoppauksia, joten se voi olla syy. Nyt kuitenkin kokeilin jakkua asuni seuraksi ja ihan kivaltahan se näytti. :) Halusin pitää olemuksen tarkoituksella hyvin koruttomana, joten lisäsin ranteeseen vain niittirannekkeen, joka vilahtelee kivasti jakun käännettyjen hihojen lomasta.


  • t-paita - H&M
  • jakku - H&M Trend
  • farkut - Acne/second hand
  • niittiranneke - Jimmy Choo for H&M
  • kiiltonahkanilkkurit - Seppälä by Hanna Sarén

Tunnisteet:

20 kommenttia:

Blogger Sirpa kirjoitti...

Uuh nuo nilkkurit!

30. marraskuuta 2009 klo 10.17  
Blogger Saraseeeni kirjoitti...

Näytät todella tyylikkäältä : )

30. marraskuuta 2009 klo 11.29  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

oletpa upea :) erityisesti ensimmäinen kuva on ihana, koruttoman kaunis!

30. marraskuuta 2009 klo 11.42  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ja niin, unohtui kehua asua! se on klassisen tyylikäs, ei yhtään kikkaileva. Ei sillä että tyylisi muutenkaan olisi, mutta tämä asu on jotenkin erityisen raikas!

30. marraskuuta 2009 klo 11.46  
Blogger Joy kirjoitti...

Todella kaunis, juurikin klassinen kokonaisuus!

30. marraskuuta 2009 klo 12.33  
Blogger KatriK. kirjoitti...

Tällaiset klassiset asut ovat yksinkertaisuudessan ehdottomasti parhaimmistoa!

30. marraskuuta 2009 klo 15.06  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hyvin auroramainen siisti klassikkoasu! pidän kovasti :)

30. marraskuuta 2009 klo 15.36  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ei voi muuta sanoa kuin K A S A R I :D

30. marraskuuta 2009 klo 15.59  
Blogger -L- kirjoitti...

Täydellinen asu! <3 Niin yksinkertaista, mutta kaunista. :)

30. marraskuuta 2009 klo 16.31  
Blogger !sini kirjoitti...

ihana yhdistelmä nuo kiiltonahkanilkkurit + käärityt lahkeet nam !

30. marraskuuta 2009 klo 16.37  
Anonymous Saara kirjoitti...

toosi tyylikäs! muuten, huomenna on 1.12 ja sullahan on se boxes of surprises - kalenteri, nii näyttäisitkö joka päivä mitä oot saanu luukusta :)

30. marraskuuta 2009 klo 16.55  
Blogger teresa kirjoitti...

Tosi kiva asu! :)

30. marraskuuta 2009 klo 17.40  
Blogger Emiliak kirjoitti...

soot niin suloinen :-)

30. marraskuuta 2009 klo 21.33  
Blogger maailmanpyörä kirjoitti...

ihana asu!

30. marraskuuta 2009 klo 22.15  
Blogger valeria kirjoitti...

Oivoi, ihana asu! Niin jakulla kuin ilmankin! Todella tyylikästä! Ja samalla rockrock ;)

30. marraskuuta 2009 klo 22.54  
Blogger NELLI kirjoitti...

TÄYDELLINEN kokonaisuus !

30. marraskuuta 2009 klo 23.36  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Todella kiva asu! :) ja sinä tietty olet kaunis kuten aina :)

-mansikka-

1. joulukuuta 2009 klo 0.02  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oletpas Stellamainen - nutturaa myöden! :D Värit pukee sua paremmin, jotenkin nämä kuvat näyttää angstisilta.

1. joulukuuta 2009 klo 18.21  
Anonymous Mary Quant kirjoitti...

Hei haluaisin kysyä aivan puhtaasti uteliaisuudesta ja ilman vittuilun häivääkään, mikä sai sinut perustamaan muotiblogin? Omasta mielestäni asusi ovat kieltämättä tyylikkäitä, mutta toisaalta kuin kenen tahansa parikymppisen vaatekaapista kasattuja: farkkuja, kiiltäviä legginsejä, hassuja imagolaseja ja pari merkkivaatetta. Ja rutkasti muotiblogi-kliseitä.

Ehkä joidenkin muotibloggareiden tarkoituksena onkin olla samaistumiskohde mahdollisimman monelle parikymppiselle naiselle, kukapa ei haluaisi katsella helposti saatavilla olevia kauniisti yhdisteltyjä asuja H&M :n vetimistä. Mutta minusta yksi muotiblogaajan tärkeä ominaisuus on tietynlainen erottuvaisuus ja persoonallisuus. Siksi kiinnostaakin, mikä saa H&M :ään pukeutujat perustamaan omalla henkilöllisyydellään oman tyylinsä esittelyyn tarkoitetun blogin.

Tarkoitukseni ei ollut provosoida, ja tuskin provosoituisitkaan kasvottoman kommentoijan löperryksistä. Olet suloisen ja fiksun oloinen tyttö, ja en todellakaan halua loukata millään tavalla.

1. joulukuuta 2009 klo 18.28  
Blogger Jenni kirjoitti...

Sirpa: Kiitos. :) Niistä on tullut kyllä ihan suosikit, koska tuntuvat sopivan melkein kaiken kanssa ja ovat vielä erinomaisen mukavat jalassakin!

Saraseeeni: Voi kiitos. :)

Anonyymi1: Kiitos kovasti! :)

Anonyymi2: Hauskaa, että tällainen hätäinen kiireaamun asu saa niin kovasti kehuja. :D Mutta näköjään sitä joskus onnistuu koomassakin! Kiitos :)

Joy: Kiitos. :)

KatriK.: Kiitos, täytyy siis kokeilla toistekin. :)

Anonyymi3: Kiitos! :)

Anonyymi4: Hmm, okei. :D

-L-: Kiitos. :) Lopputuloksesta tuli kyllä yllättävän onnistunut!

!Sini: Kiitos. :) Olen ollut aivan innoissani tuosta yhdistelmästä siitä lähtien, kun sain nuo farkut omakseni!

Saara: Pitää tehdä joku päivä jotakin koontia aiheesta. :)

Teresa: Kiitos. :)

Emiliak: Voooi, kiitti! :D

Maailmanpyörä: Kiitos kovasti. :)

Valeria: Kiitos. :) Jakun valitsin asuun ihan hetken mielijohteesta, kun kaipasin vaihteeksi jotain muuta kuin iänikuisia neuletakkeja. :)

NELLI: Kiitos! :)

Anonyymi5/Mansikka: Voi kiitos. :)

Anonyymi6: Minä en ole kyllä koskaan Stellalla nähnyt tuollaista korkeaa nutturaa, mutta voin toki olla väärässäkin. :) Ja hei, ei mikään ihme, että näyttää angstiselta, kun yrittää kaaos-aamuna ottaa pilkkopimeässä jotain asukuvia. :D

Mary Quant: Ymmärrän kyllä kommenttisi pointin, mutta heräsi kysymys, oletko oikeastaan tutustunut blogiini kovinkaan tarkkaan? Jos olet, niin varmaankin myös tiedät, että oman tyylin esittely ja päivän asut ovat blogissani varsin pienessä roolissa kaiken muun sisällön lisänä.

En koe, että tyylini on mitenkään häkellyttävän erikoinen tai erityisen persoonallinen, mutta uskaltaisin silti väittää, että muotiblogeja ahkerasti seuraavien mielikuva tietyn ikäryhmän tyypillisestä pukeutumisesta saattaa hiukan hämärtyä. Olen itse monesti huomannut, että muotiblogeja seuratessa alkaa tuntua kuin kaikki pukeutuisivat jollain tietyllä tavalla ja kuin joku vaate olisi suunnilleen jokaisella. Katukuvaa katsellessa palaa kuitenkin nopeasti maan pinnalle ja voi todeta, ettei näin oikeasti ole.

Vaikka sinä et tyylistäni tai blogistani erityisemmin inspiroituisikaan, olen kuitenkin käsittänyt, että moni muu löytää täältä paljonkin kivaa ja erilaista sisältöä, ainakin komemnttien ja lukijamäärän perusteella. :) Aloitin blogin aikanaan keväällä 2007, kun itse löysin muotiblogit ja innostuin ajatuksesta. Olen aina tykännyt kirjoittaa ja tyyliasiat ovat kiinnostaneet, joten tämä tuntui kivalta harrastukselta.

Mutta siis, kuten jo vastaukseni alussa totesin, asukuvat ovat aika pieni osa blogini kokonaissisällöstä, enkä itse koe niiden olevan mitenkään erityisen keskeisessä asemassa. Itselleni kaikkein läheisimpiä aiheita ovat esimerkiksi syvällisemmät pohdiskelut muotimaailman ilmiöistä, kauneusihanteista ja muista kiinnostavista aiheista. Minusta on myös kiva nostaa esille uusia ja pieniä mielenkiintoisia brändejä ja suunnittelijoita tai muita hauskoja juttuja, joita olen onnistunut löytämään. Suosittelen lukemaan muutaman edellä mainittujen kaltaisen postauksen, niin ymmärrät ehkä, miksi minä haluan kirjoittaa muotiblogia. Ja mitä tulee termiin muotiblogi, en välttämättä edes omaa blogiani miellä täysin sen alle kuuluvaksi. Tämä taitaa olla enemmänkin lifestyle-blogi tai jotakin, mutta koska muotiblogi-nimikettä käytetään eräänlaisena kattoterminä kaikenlaisille tyyliä ja pukeutumista käsitteleville blogeille, se on helpoin määritys.

5. joulukuuta 2009 klo 11.25  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu