Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Pumpulissa pomppimista

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

torstai 5. marraskuuta 2009

Pumpulissa pomppimista

Olen nyt useamman tunnin tuijottanut sivusilmällä ikkunasta ulos ja huokaillut. Syy: vaakatasossa piiskaava räntäsade. :( Joskus mietin, että tämä Suomen ilmasto ei ole ihmistä varten. Minulla on kuitenkin takataskussani ässä, joka nostattaa mielialaa ihastuttavalla tavalla. Vaikka juuri eilen jaoin teille musiikillisia helmiä, yksi on pakko vielä vipata samaan syssyyn, sillä tämä sopii niin täydellisesti piristämään loskaista päivää. Lusinen Two Dots -kappale kuulostaa siltä kuin pomppisi pehmoisen pumpulin päällä - ja minusta ihminen tarvitsee tällaisena päivänä nimenomaan pumpulihyppelyä!

Tunnisteet:

6 kommenttia:

Blogger i'm lacking kirjoitti...

Täällä taas muka sataa lunta, mutta eipä sitä tuonne maahan tule oikeastaan yhtään. Pieni lumipeite on. Keskustassa ei ainakaan eilen ollut yhtään lunta kun kävin ja on sentään jo marraskuu. Joo, tiedän että ei pitkään aikaan ole ollut kunnon talvee tai lumia mutta silti se ärsyttää :D. En mä hirveesti tykkää talvesta, mutta silti mä tahdon että talvi on luminen.

5. marraskuuta 2009 klo 13.53  
Anonymous Minna - silikonit.info kirjoitti...

Terve, kerropa mielipiteesi kauneusleikkauksista ;) ?

5. marraskuuta 2009 klo 15.44  
Anonymous Elwyn kirjoitti...

Ihana biisi <3

5. marraskuuta 2009 klo 16.01  
Blogger Christina kirjoitti...

Oi, ihan mahtava biisi! :)

5. marraskuuta 2009 klo 16.38  
Blogger Jenni kirjoitti...

I'm lacking: Joo, kyllä se täällä ainakin enemmän on räntää, koska maahan jää vain märkää töhnää, joka kastelee kengät. :( Minä en ole yhtään talvi-ihmisiä, mutta lumi sentään toisi vähän valoa tähän pimeyteen!

Minna: No minulla ei ole asiaan mitään ehdotonta kantaa. On jokaisen oma asia, mitä haluaa kropallaan tehdä, mutta itse en kovin kevyin perustein lähtisi itseäni leikkelemään. Onnettomuuksien ja muiden samantyyppisistä syistä aiheutuneiden vaurioiden korjailulle annan täyden hyväksyntäni. Jos ihminen muuten vain haluaa muokata vartaloaan tai kasvojaan leikkauksin, antaa palaa vain. Jos leikkaus on tehty niin, ettei sitä oikeasti pysty mitenkään huomaamaan päällepäin, niin näytän vain peukkua. Valitettavan usein kauneusleikkaukset eivät jää kovinkaan huomaamattomiksi, kun niissä mennään vähän överiksi. Joidenkin julkimoiden kohdalla voisi jo puhua ennemminkin rumuusleikkauksista, kun lopputulos saattaa olla liki pelottava. Jokainen tehköön mitä tykkää, mutta itse haluan vanheta luonnollisesti ja muokata kroppaani ennemmin syömisten ja liikunnan kautta, jos koen siihen tarvetta.

Elwyn: Eikö! :)

Christina: Niin on. :) Olen kuunnellut tuota tänään ihan taukoamatta, kun siitä tulee niin hyvä mieli. :D

5. marraskuuta 2009 klo 18.40  
Anonymous annika kirjoitti...

Aivan ihana biisi! Täytyypä tutustua bändin muuhunkin tuotantoon :) Kiitos vinkkauksesta taas kerran :)

5. marraskuuta 2009 klo 19.32  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu