Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Specsavers-gaala Lontoossa

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

maanantai 2. marraskuuta 2009

Specsavers-gaala Lontoossa


Viime viikkoisen matkani pääsyy oli oikeastaan Specsaversin mallikilpailun finaali Spectacle Wearer of the Year 2009, joka järjestettiin Lontoossa. Voitin siis Specsaversin kustantaman matkan Suomen osakilpailussa järjestetystä valokuvakisasta, jossa tehtävänä oli yrittää tallentaa kameralla illan sähäkin katse. Moni on kysellyt, millä kuvalla voitto irtosi, mutta suoraan sanottuna en itsekään täysin tiedä. :) Lähetin muutaman kyseisestä kekkereistä näpsäisemäni kuvista kisaan ja joku niistä oli tuo voitokas otos.


Milttonin Maria hyödynsi ulkona odotteluajan puhumalla puhelimessa. ;)


Lontoon reissun kohokohta koitti siis tiistai-iltana, kun suuntasimme kohti Victoria and Albert Museumia, jossa gaala järjestettiin. Oli aika hämmentävää, että tuo mielettömän upea museorakennus oli saatu tällaisen kaupallisen tapahtuman käyttöön, koska puitteet olivat todella hulppeat. Mallikilpailun finaalin lisäksi tapahtumaan kuului cocktail-tilaisuus, tanssishow, hyväntekeväisyys-huutokauppa sekä loppubileet. Paikalla näkyi myös suomalaisittain tunnettuja julkkiksia, kun kisan tuomaristossa istui How to look good naked (tai suomeksi Nätti nakuna) -ohjelmasta tuttu juontaja Gok Wan ja loppubileissä dj:nä toimi Sophie Ellis Bextor. :) Britanniassa supersuosittu Gok Wan juonsi myös hyväntekeväisyys-huutokaupan.
Illan kohokohta oli ehdottomasti mallikisan finaali, jossa Suomen Elina Haikon lisäksi oli mukana 9 kilpailijaa eri puolilta Brittein saaria sekä Hollannista, Ruotsista, Tanskasta ja Norjasta. Kilpailijoiden taso oli varsin korkea, mutta me suomalaiset uskoimme viimeiseen asti säteilevän Elinan yltävän voittoon, tai ainakin vähintään palkintosijalle. No valitettavasti voittoa tai palkintosijaa lopulta ei lopulta herunut, liekö syynä Elinan 170-sentin pituus, joka ei ihan yltänyt muiden kisaajien mittoihin. Kuusipäisessä tuomaristossa vaikutti muuten poikkeuksellisesti myös suomalainen edustaja, sillä kansainväliseksi tuomariston jäseneksi oli tänä vuonna valittu Suomen Cosmopolitanin päätoimittaja Johanna Falck. :) Valitettavasti edes suomalaisvahvistus tuomaristossa ei auttanut Suomen tyttöä kisassa, vaan voiton vei Englannin miespuolinen edustaja Daniel Harris. :)

Suomen edustaja Elina astelemassa catwalkia.

Kaikki kilpailun osanottajat rivissä jännittämässä tuloksia.

Kisan voittanut Daniel poseeraa, ei paha. ;)

Valitettavasti kamerani akku hyytyi kesken illan, joten kuvasaldo jäi varsin vähäiseksi, mutta muutaman kuvan ehdin silti räpsäistä. Täytyy kyllä sanoa, että Suomen oma tyttö Elina on ehkä suloisin tyyppi ikinä. Matkan aikana tulin viettäneeksi hänen kanssaan jonkin verran aikaa ja mukavampaa ihmistä saa kyllä hakea. Saatte kuulla tästä tytöstä vielä - jos ei muuten, niin ainakin Pupulandian kautta. :) Illan asuna minulla oli muuten Topshopin alennusmyynnistä löytämäni Kate Moss -malliston sähkönsininen jumpsuit, joka oli aivan mahtava löytö. Yksiolkaiminen shortsihaalari on ainakin jotakin perusmassasta poikkeavaa! ;) Allaolevassa kuvassa poseeraa koko Suomen "tiimi" Milttonin edustajaa Mariaa lukuunottamatta. Vasemmalta oikealle: minä, Elina, Cosmopolitanin Johanna Falck sekä Specsaversin Suomen edustajat Carita ja Marjo. :)


Tunnisteet: ,

14 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kuinka pitkä olet? :)

2. marraskuuta 2009 klo 16.44  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

sullon ihana pylly :D

2. marraskuuta 2009 klo 17.14  
Blogger Jenni kirjoitti...

Anonyymi1: Ilman korkoja olen noin 165cm. :) Tuona iltana oli sellaisen n. 7 sentin korot jalassa.

Anonyymi2: Hahahahaha, kiitos. :D Piti oikein tarkastella tuota kuvaa tarkemmin. :D

2. marraskuuta 2009 klo 17.23  
Anonymous Nunnu kirjoitti...

..mää luin, että kusipäisessä tuomaristossa.. :-/

2. marraskuuta 2009 klo 17.36  
Blogger Rva Herttainen kirjoitti...

Noi museot varmaan ihan mielellään välillä vuokraa noita tiloja tommosiin tilaisuuksiin, koska ei saa sisäänpääsytuloja ja lisärahoitus on varmaan aina ihan plussaa joidenkin valtiontukien lisäksi :)

2. marraskuuta 2009 klo 17.58  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Huh, olet kyllä jotain kauneinta...

2. marraskuuta 2009 klo 18.43  
Blogger NinaV kirjoitti...

Shortsihaalarisi on mieletön, ja sopii just sulle. Nappiostos! Ja hei, Sophie Ellis Bextor. OMG!!!

2. marraskuuta 2009 klo 18.49  
Blogger !asta kirjoitti...

herranen aika mäkin luin että kusipäisessä tuomaristossa:DD auts

2. marraskuuta 2009 klo 21.23  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

vau tota shortsihaalaria. mistä se on? Aivan ihanan näkönen sun päällä!

2. marraskuuta 2009 klo 22.05  
Blogger Saara kirjoitti...

ihana toi mekko tossa eksassa kuvassa! :)

3. marraskuuta 2009 klo 9.45  
Blogger Jenni kirjoitti...

Nunnu: No kylläpäs siellä on luettu huolimattomasti. :D

Rva Herttainen: Totta, totta. :) Mutta oli siellä kaikkia hassuja rajoitteita myös. Stailistit eivät esimerkiksi saaneet käyttää ollenkaan kilpailijoiden hiuksiin hiuslakkaa, koska se olisi vahingoittanut tiloissa olevaa taidetta. :D

Anonyymi1: Voi miten tuli hyvä mieli tuosta kommentista. Kiitos! <3

NinaV: Hihi, mahtavaa, että tuosta tykätään! Olin aika varma, että se jakaisi mielipiteitä. :) Ja joo, Sophie on IHANA! Kyllä otti päähän, että kamerasta loppui akku, kun Sophie seisoi siinä parin metrin päässä. ÄRR.

!asta: Hei nyt tyypit! :D Lukekaa paremmin. :D

Anonyymi2: Kiitos! Nyt ei kyllä näiden kommenttien jälkeen varsinkaan harmita yhtään, että ostin sen. Vaikka vähän kyllä mietitytti, että millaisenkohan vastaanoton tuo mahtaa saada. :D

Saara: Joo, noilla kilpailijoilla oli aivan ihania kisa-asuja! :)

3. marraskuuta 2009 klo 14.36  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mistä tuo shortsihaalari on?

3. marraskuuta 2009 klo 15.36  
Blogger Jenni kirjoitti...

Anonyymi: Kannattaisi lukea edes muutama rivi sitä tekstiä. ;) Haalari on Topshopista, Kate Mossin suunnittelemaa mallistoa.

3. marraskuuta 2009 klo 18.22  
Blogger RagDoll kirjoitti...

Töissä jo veikkailtiin voittajaa, oikein meni. Porukan komein mies.. ;)

3. marraskuuta 2009 klo 21.48  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu