Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Testissä Enormous Lash

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

sunnuntai 22. marraskuuta 2009

Testissä Enormous Lash


Taannoisella PR-toimistojen mediapäiväkierroksella sain kotiin kokeiltavaksi aika mielenkiintoisen tuotteen. Enormous Lash lupaa tuuhentaa ja pidentää ripsiä säännöllisen käytön jälkeen selvästi - ja siis oikeasti tuuhentaa ja pidentää, ei vain saada ripsiä näyttämään tuuheammilta ja pidemmiltä. Kyseessä ei ole siis ripsiväri, vaan eräänlainen hoitoaine, jonka pitäisi kiihdyttää ripsien (tai karvojen ylipäänsä) kasvua. Kovat ovat lupaukset, mutta kova on myös tuotteen myyntihinta, joka kipuaa 99,90 euroon. No pitäähän tätä nyt kokeilla, että toimiiko tuote todella, joten päätin tällä viikolla aloittaa testini. Ihan välittömästi tuloksia ei ole luvassa, vaan ohjeiden mukaan ensimmäiset havaitsevat yleensä kehitystä noin kuukauden käytön jälkeen ja useimmat parin kuukauden käytön jälkeen. Minä aloitin kokeiluni tällä viikolla ja lupaan raportoida viimeistään parin kuukauden päästä, mikä tilanne on.


Lähtötilanne käytön alussa

Enormous Lashin edustaja kertoi, että karvankasvua vauhdittava tuote on alun perin kehitetty Yhdysvalloissa esimerkiksi kulmakarvansa ja ripsensä menettäneille syöpäpotilaille. Myöhemmin oli keksitty, että miksipä tästä eivät voisi hyötyä ihan terveetkin ihmiset ja Enormous Lash tuotiin yleiseen myyntiin. Suomessa tätä myydään ainakin Sokoksella. Tuote muistuttaa nestemäistä, väritöntä eyelineria ja se levitetään aamuin-illoin täysin puhtaalle iholle ohuella siveltimellä ihan ripsien tyveen samaan tapaan kuin eyelinerkin tai vaihtoehtoisesti kulmakarvojen siihen kohtaan, mihin tuuhennusta kaipaisi. Kulmani eivät tuuheutusta kaipaa, joten itse testaan tuotetta vain ripsiini. Kun tuote on kuivunut, voi ihan normaalisti käyttää kosteusvoidetta tai meikkiä. Parin kuukauden päästä kuulette, miten kävi. :)Ripsivärikuva havainnollistamassa vaaleiden alaripsien pituutta käytön alussa.

Tunnisteet:

9 kommenttia:

Anonymous pii kirjoitti...

Oletko lukenut Golden Girlin raporttia tuotteesta? http://ostolakossa.blogspot.com/search/label/Enormous%20Lash

22. marraskuuta 2009 klo 12.16  
Blogger Jenni kirjoitti...

Pii: Googlettamalla tuotteen nimen, törmäsin johonkin Ostolakossa-blogin juttuun aiheesta, mutta siinä ei ollut vielä lopullisia tuloksia, enkä tajunnut etsiä. Joten kiitos vinkistä! Kävin katsomassa ja tosiaan Golden Girlillä tämä ei ollut toiminut. Itsekin olen varsin skeptinen, mutta katsotaan nyt miten käy. :)

22. marraskuuta 2009 klo 12.21  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

kuulostaa aika jännittävältä tuotteelta :D tuohon hintaan passais kyllä toimia....

22. marraskuuta 2009 klo 12.37  
Anonymous jenny kirjoitti...

Älkää vaan ihmiset tuhlatko rahojanne tuohon!

Jenkeissä tuotteessa on oikeasti jotain karvan kasvuun vaikuttavaa ainetta mutta suomen/euroopan versiossa sitä ei ole.

Haluaisin kovasti uskoa kaikkiin tällaisiin tuotteisiin mutta höpöhöpöä ne vain ovat, ikävä kyllä.

22. marraskuuta 2009 klo 13.20  
Blogger Saara kirjoitti...

haha, aika hauska testi :) seuraan mielenkiinnolla tuloksia!

22. marraskuuta 2009 klo 14.00  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ehkä sun kantsis viel mitata sunn ripset tooosi tarkkaan? silmämääräisesti voi olla aika vaikea huomata jos tapahtuu ihan pikkuisen jotain - eihän siitä ole tietenkään mitään hyötyä jos muutos on aivan mitätön, mutta ainakin tietäis että tuote on ees jotenkin vaikuttanu :P

22. marraskuuta 2009 klo 18.43  
Anonymous LeenA kirjoitti...

Pystytkö taas tänä jouluna kertomaan missä ja milloin on erilaisia joulumyyjäisiä/ystävämyyntejä. viime jouluna niistä oli todella paljon hyötyä ja oli tosi kiva kun kerroit niistä kaikille koska monet haluavat pitää ne "omana tietonaan". Olenkin juuri sinun avoimuutesi takia tykästynyt blogiisi todella paljon! Kiitos vielä kerran blogistasi ja vinkeistä! :)

23. marraskuuta 2009 klo 0.32  
Anonymous Heidi kirjoitti...

Ensimmäisenä tuli mieleen, että kuinkahan (epä)terveellistä tuollaisen aineen käyttö on? Useinhan tuollaiset "ihmeaineet" sisältävät todella epäilyttäviä ainesosia - lukisin tuoteselosteen tarkkaan ennen kuin laittaisin sitä lähellekään silmiäni...

23. marraskuuta 2009 klo 22.42  
Blogger Jenni kirjoitti...

Laura: No niin kuulostaa! Ja hinta on hurja. :D Mutta testataan nyt, onko tuosta mihinkään!

Jenny: No kohta nähdään, onko asia todella näin. :)

Saara: Tuloksista raportoin mitä todennäköisimmin vasta sitten ensi vuoden puolella, koska testiajan pitäisi olla se pari kuukautta. Mutta pysy tutkalla! :)

Anonyymi1: Sanoisin niin, että jos tuloksia ei silmämääräisesti arvioimalla huomaa, niin silloin tuote ei ole toiminut odotetulla tavalla. :D Eli en pidä järkevänä mittailla. :)

LeenA: Toive on laitettu korvan taakse! Joulumyyjäis-postaus on tulossa jossakin vaiheessa. :)

Heidi: No eiköhän tuollaiset tuotteet ole aika tarkkaan tutkittu, ennen kuin ne pääsevät kuluttajille asti. Suurempi uhka lienee, että tuote on tehoton kuin vaarallinen. :)

25. marraskuuta 2009 klo 10.12  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu