Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Valtaisan suuri paljettirusetti!

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

torstai 19. marraskuuta 2009

Valtaisan suuri paljettirusetti!


Tajusin tänään, että olen tyystin unohtanut esitellä parin viikon takaiselta Raflan Fashion-kirppikseltä tekemäni löydön! Vihjasin aiemmin, että jumituin kirppiksellä Kirsi Nisosen pöydän liepeille. Kirsi oli siis myymässä tilaisuudessa omien tuotteidensa mallikappaleita ja edellisten mallistojen jämäkappaleita. Jos Kirsi Nisosen nimi ei ole vielä jollekin tuttu, niin kerrottakoon, että hän on ensisijaisesti tunnettu burleski-henkisten, näyttävien pääkoristeiden ja päähineiden sekä naisellisten korsettien suunnittelijana. Olen itse bongannut tuotteita myynnistä muun muassa Helsinki 10:stä sekä joistakin verkkokaupoista.


Minulle itselleni Kirsi Nisonen edustaa yhtä kiinnostavimmista nuorista suunnittelijoista Suomen markkinoilla. Hän tekee täysin omaa tunnistettavaa juttuaan, joka puhuttelee melko marginaalista yleisöä, mutta erottuu piristävällä tavalla kaikesta, mitä muut tekevät. Suuret ja näyttävät pääkoristeet vaativat käyttäjältään rohkeutta olla esillä ja Raflan kirppiksellä jouduin itse pohdiskelemaan, onko minulla riittävästi tuota rohkeutta. Lopulta vain päätin, että on minulla ja päädyin ostamaan valtavan suuren paljettirusettipannan! :D Huvittavintahan tilanteessa on se, että olin vielä etukäteen päättänyt, etten ostaisi mitään, mitä en ihan ehdottomasti tarvitsisi. Lopputulos: jättimäinen paljettirusetti! Haha. Mutta jokainen, jolle olen rusettini näyttänyt, on ollut sitä mieltä, että kaapissani oli juuri tuollaisen valtaisan rusetin kokoinen kolo. ;)

PS. Tämänkin tulette eilen esitellyn uuden vyön lisäksi todennäköisesti näkemään vielä tänään in action. ;)

Tunnisteet: ,

10 kommenttia:

Blogger annukka kirjoitti...

Arvaa vaan kuka täällä jo odottelee ihan innoissaan, että näkee ton upean paljettirusetin sun päässä?!! :) Ihanaa päivää Jenni - ja äkkiä niitä kuvia! :D

19. marraskuuta 2009 klo 10.24  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihan valtavan söpö!

-Piepu

19. marraskuuta 2009 klo 10.50  
Blogger Tiina kirjoitti...

Jess, tuleeko rusetti päälle illan juhliin? En malta odottaa sen näkemistä livenä. =)

19. marraskuuta 2009 klo 11.07  
Blogger Kristina kirjoitti...

Nämä rusetit ja muut upeat päähineet on yksi tämän vuoden ehdottomista muotitäkyistä tässä maassa, siis aivan ihania! Loistavaa että sait yhden tuollaisen ihanuuden itsellesi :)

19. marraskuuta 2009 klo 11.59  
Blogger ladyam kirjoitti...

Oi oi, haluan nähdä tuon äkkiä sulla päässä!

19. marraskuuta 2009 klo 12.02  
Blogger emmi kirjoitti...

Hahaa, mä niin oottelen että nään sut ja jättirusetin illalla ;-)

19. marraskuuta 2009 klo 14.57  
Blogger Eeva kirjoitti...

mahtava! toi rohkeusasia on kyllä sellainen että sen eteen joskus joutuu itsekin. uskon kuitenkin että kannat ton upeasti!

19. marraskuuta 2009 klo 15.37  
Blogger rene kirjoitti...

Mä haluun tollasen vaalenpunasen! Pakko kyllä tunnustaa tietämättömyyteni, mutta minkä verran nuo pannat maksaa? korsettien hinnoista oon kyllä selvillä, mutta pannat on jäänyt ihan sivuun:(

19. marraskuuta 2009 klo 17.03  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihana paljetti rusetti !

20. marraskuuta 2009 klo 4.32  
Blogger Jenni kirjoitti...

Annukka: Hihii! :D Nyt esittely tapahtui vain kuvissa, mutta pääset varmasti näkemään tuon vielä livenäkin. ;) Ja ihanaa viikonloppua sinne!

Anonyymi1/Piepu: Kiitos. :D Tuo on kyllä aika söpöläinen.

Tiina: Kyllä vain. ;)

Kristina: Joo, rakastan noiden näyttävien asusteiden tarjoamia mahdollisuuksia! Arkisestakin asusta voi komealla koristeella loihtia salonkikelpoisen. :) Ja olen kyllä rusetistani todella innoissani!

Ladyam: Esittelyä eilisillalta ehtikin jo vähän tulla, mutta luulen että lisäkuvia on vielä tulossa. ;)

Emmi: Haha! :D Valitettavasti ei törmätty, mutta lupaan laittaa tuon toistekin. ;)

Eeva: Kyllä oikeasti jännitti mennä kotiovesta ulos, mutta ulkona sitten vain päätin kantaa rusettini ylpeästi pää pystyssä. Sain muutamia pitkiä katseita ja pari naurunpyrskähdystä osakseni tosin. :D

Rene: Itse asiassa en itsekään tiedä noiden normaalihintaa, koska sain omani roimalla alennuksella. Mutta luulisin, että normaalihinnat pyörivät sadan euron tuntumassa.

Uniqua: Kiitos! :)

20. marraskuuta 2009 klo 11.52  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu