Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Virtuaalimatka muotiviikoille

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

tiistai 17. marraskuuta 2009

Virtuaalimatka muotiviikoille


Olen aiemminkin kertonut olevani loppujen lopuksi aika laiska seuraamaan catwalk-muotia, vaikka se minua kovasti kiinnostaakin. Tuntuu vain jotenkin niin uuvuttavalta ryhtyä kahlaamaan läpi sitä valtaisaa suunnittelijamerta Style.comissa, kun ei ole mitään aivan ehdottomia vakkarisuosikkeja valmiiksi mielessä. Ruotsalaiselta tv-kanava SVT:ltä tulee näemmä jatkuvasti kiinnostavia muotiohjelmia, koska tällä kertaa bongasin sieltä Lontoon muotiviikkoa käsittelevän dokumentin. Videon muodossa esiteltyinä muotiviikon antiin on jotenkin paljon kevyempi tutustua, varsinkin kun parhaat palat on jo valikoitu ennakkoon jonkun muun toimesta. :) Suurin osa ohjelmasta on puhuttu englanniksi ja lyhyistä ruotsinkielisistä pätkistäkin selviää mainiosti kouluruotsilla. Ohjelmasta löytyy muuten jaksot myös Milanon ja New Yorkin muotiviikoista! Enjoy! :)

Tunnisteet: ,

3 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei kiitos paljon vinkistä!! :)

17. marraskuuta 2009 klo 20.34  
Blogger Auri kirjoitti...

Mulle tulee kanssa ihan turhautunut olo niiden catwalk-kuvien kanssa, kun ei niitä tuhansia jaksa selata. Eri asia olisi istuskella niitä livenä seurailemassa tai edes videolta. Kiitoksia siis hyvästä vinkistä, pitänee tutustua.

17. marraskuuta 2009 klo 22.42  
Blogger Jenni kirjoitti...

Mila: Ei kestä! :)

Auri: Joo, livenä jaksaisi katsella vaikka kymmeniä näytöksiä putkeen, mutta ihan eri asia tuijotella yksittäisiä kuvia tietokoneen näytöltä. :P Ohjelmassa oli kuitenkin kivasti muotinäytös-fiilistä ja kiinnostavia haastatteluja!

18. marraskuuta 2009 klo 23.30  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu