Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Entä jos oletkin ihan tavallinen?

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

keskiviikko 23. joulukuuta 2009

Entä jos oletkin ihan tavallinen?


Tyylini kehittymistä käsittelevään postaukseen tullut kommentti kirvoitti minut pohdiskelemaan, millainen ihminen saa pitää muotiblogia. No tietenkin muotiblogia voi pitää ihan kuka tahansa, mutta varmasti moni bloggaaja saa osakseen ihmetystä, miksi on päättänyt aloittaa oman blogin. Viime postaukseen tulleessa herttaisessa kommentissa blogiani kiiteltiin ja kehuttiin, mutta kommentoija myös tunnusti muutama vuosi takaperin kummastelleensa, miksi minun kaltaiseni hyvin tavallinen pukeutuja haluaa pitää muotiblogia. Samankaltaisia kyselyitä on tullut aiemminkin. Miksi ihan tavallisen tyylin omaava ihminen perustaa muotiblogin?


Voisin lähteä saivartelemaan nimikkeistä ja tarkentaa kokevani blogini ensisijaisesti tyyli- tai lifestyleblogiksi ennemmin kuin muotiblogiksi. Mutta en ole oikeastaan koskaan pitänyt tarkoista määrittelyistä ja valmiiksi asetetuista muoteista, koska harva asia istuu noihin muotteihin ja määrityksiin mitenkään kivuttomasti. Olen myös huomannut, että pelkästään muotiblogi-termi käsitetään ihmisestä riippuen hyvin eri tavoin. Ohittaakseni tämän termi-keskustelun totean vain, että pidän itse muotiblogi-sanaa lähinnä kattokäsitteenä kaikille blogeille, joissa pukeutuminen, tyyli ja muoti ovat jollakin tapaa merkittävässä roolissa - puuttumatta siihen, onko blogin sisällöllä mitään tekemistä varsinaisen catwalk-muodin tai muotilehdistä tutun sisällön kanssa. Minun blogini on minun blogini ja jokainen voi määritellä sen itselleen sopivalla tavalla. :)


Palatakseni takaisin tuohon alkuperäiseen aiheeseen... Minusta on oikeastaan ollut hassua, että bloggaajan oma tyyli on nostettu niin suureen rooliin muotiblogin sisällössä. Jokainen esimerkiksi Pupulandiaa pidempään seurannut tietää, että päivän asut eivät koskaan ole olleet blogini keskeisintä sisältöä. Asupostausten määrä on kuluneen vuoden aikana lisääntynyt, mutta jos katsotaan blogin sisältöä vaikkapa ensimmäisen vuoden ajalta, asupostauksia oli vain murto-osa suhteessa muuhun sisältöön. Makuja on kuitenkin monia - joistakin tyylini on tylsä, toisista kiinnostava. Olen itse kokenut, että vaikkei minulla tyylillisesti olisikaan mitään niin fantastista annettavaa, minulla on silti ajatuksia, kokemuksia ja havaintoja koskien muotia, kauneutta ja estetiikkaa noin yleensä. Blogi on ollut minulle ensisijaisesti kanava, jonka kautta olen voinut tuoda esille omia ajatuksiani ja herättää keskustelua. Toinen kantavista tekijöistä blogiurallani on ollut uusien ja innovatiivisten juttujen sekä inspiraationlähteiden esitteleminen. Jos löydän jotakin mielestäni tosi mahtavaa, on mukava jakaa se ihmisten kanssa, joiden tietää olevan samantyyppisistä asioista kiinnostuneita.


Kyllä minäkin myönnän joskus nähneeni blogeja, joiden kohdalla olen ihmetellyt, miksi tuo ihminen on halunnut perustaa nimenomaan pukeutumisasioita käsittelevän blogin - etenkin jos blogin sisältö koostuu pääosin omista asuista. Toisaalta seuraan blogeja, joiden pitäjän tyyli ei taas erityisemmin sykähdytä, mutta muu sisältö on kiinnostavaa ja ajatuksia herättävää. Oma ajatukseni blogia perustaessa ei mitenkään ollut esitellä minua itseäni tai tyyliäni, vaan nimenomaan ajatuksiani, havaintojani ja löytöjäni. :) Vaikka omat asut ovatkin nykyään olennainen osa blogiani, koen silti itse blogini mielenkiintoisimman sisällön löytyvän ihan muista kuin asupostauksista.

Minua kiinnostaakin kuulla muiden mielipiteitä ja ajatuksia tästä aiheesta! Millaisia ajatuksia mielestäsi tylsästi tai tavallisesti pukeutuvat muotibloggaajat sinussa herättävät? Mitä itse ensisijaisesti haet muotiblogeista? Onko tärkeintä bloggaajan oma tyyli vai inspiroidutko enemmän sanallisista pohdinnoista? Meitä on niin monenlaisia, että kertokaa - olen utelias! :)

Tunnisteet: ,

24 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Musta on kiva lukea myös sellaisia postauksia, jotka eivät välttämättä käsittele vaatteita mitenkään. Omia ajatuksia jostain vaikkapa ajankohtaisesta aiheesta. Jotkut bloggarit saattavat tehdä monia postauksia peräkkäin, missä on kuva päivän asusta ja tekstinä kärjistetysti "Tällaista oli päällä tänään." Tollaset postaukset käy ainakin mun mielestä pitemmän päälle melko tylsiksi, vaikka vaatteista tykkäänkin.

23. joulukuuta 2009 klo 14.03  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

On joitain blogeja, joita luen sen takia, että asut ja vaatteet ovat hienoja ja inspiroivia.
Toisia blogeja luen sen takia, että bloggaajan persoona, ajatukset tai kokonaisuus viehättää jollain tapaa. Pupulandia kuuluu jälkimmäisiin itselläni :)

23. joulukuuta 2009 klo 14.07  
Blogger Sohvi. kirjoitti...

Mielenkiintoinen aihe tämä. Minulle henkilökohtaisesti päivän asu -postaukset ovat aina olleet blogien mieluisinta antia. Jollain pöljällä tavalla minusta on hirveän hauska nähdä miten oikeat ihmiset oikeassa arjessa pukeutuvat ja ilmaisevat itseään jokapäiväisessä elämässään. En toki pane pahakseni hyvin kirjoitettua mielipide- tai ns. life-style -kirjoitustakaan, mutta bloggarin oma tyyli on kuitenkin minulle useimmiten se tärkein syy muotiblogien lukemiseen. Minusta on myös erityisen mukava lukea, millaisia ajatuksia asujen takana mahdollisesti piilee ja mitä bloggari on erinäisillä tyylivalinnoillaan ja -kokeiluillaan ajanut takaa. Tällaisen kirjoitustavan haluaisin myös itse oppia.

Mutta sepä tämän blogi-maailman paras puoli onkin, että blogeja ja kirjoittajia on moneen junaan, ja kaikille halukkaille lukijoille löytyy varmasti omaa makua vastaavaa luettavaa ja katseltavaa.

23. joulukuuta 2009 klo 14.46  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mielestäni kuka tahansa saa pitää muotiblogia, omasta tyylistä huolimatta. Toisaalta on kiva lueskella toisten ajatuksista, eikä pukeutumisen tarvitse olla kaikkein tärkeintä. Ja sitten toisaalta, rakastan myös lukea ja inspiroitua muiden pukeutumisesta ja päivän asuista, vaikka ne olisivatkin "ihan tavallisia"

23. joulukuuta 2009 klo 14.53  
Blogger Kristina kirjoitti...

Sen verran bloggaajan tyyli varmasti vaikuttaa, että itse ainakin luen pääasiassa blogeja joiden kirjoittavat pukeutuvat samantyylisesti kuin itsekin. Eli sitä hakee alitajuisesti samanhenkisiä ihmisiä ja varmaan toivoo myös välillä löytävänsä löytöjä ja vinkkejä omaan pukeutumiseen.

23. joulukuuta 2009 klo 15.01  
Blogger Prefecta kirjoitti...

Mikähän vois olla sellanen yleispätevä määritelmä käsitteelle "ihan tavallinen"?
Kysynpähän vaan...

http://anotherfabday.blogspot.com

23. joulukuuta 2009 klo 15.01  
Blogger Marika kirjoitti...

Mielestäni muotibloggaajan ei tarvitse pukeutua mitenkään erityisen säväyttävästi. Kyllä sitä muotia voi harrastaa, vaikkei pukeutuisikaan sen mukaisesti. Kuinka monella muutenkaan olisi rahaa vaihtaa tyyliään joka sesonki? Ei minulla ainakaan. Itse seuraan monia blogeja kyllä ihan asujen takia, mutta toisaalta taas monia ihan muista syistä. Joissain blogeissa saa aina päivitettyä tietoa viimeisimmistä trendeistä, toisista saa hyviä kosmetiikkavinkkejä, kolmannen blogin pitäjällä on mielettömän hienoja ajatuksia. Mielestäni muotiblogeissa parasta on juuri se, että kaikille löytyy jotakin ja blogeja on todella laidasta laitaan.

23. joulukuuta 2009 klo 15.05  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Olen sinua paljon nuorempi, ja seuraan blogiasi silti ja kaikki tekstit jaksan lukea :-) Tykkään myös tyylistäsi. Miksi tyylin pitäisi olla jotenkin huomiota herättävä ja mahdollisimman poikkeava? Minusta on mukava nähdä miten jopa ihan tavallisillakin vaatteilla saadaan kivoja asuyhdistelmiä aikaan!
Yleisesti ottaen blogeissa kaipaan
asuja, tekstiä ajatuksista/päivän puuhista, ja tuunausideoita :-)

23. joulukuuta 2009 klo 15.17  
Blogger little sister kirjoitti...

Minulle on aina ollut tärkeintä blogeissa se ilmapiiri ja fiilis, mikä kyseessä olevasta blogista välittyy. Olenkin huomannut pitäväni eniten niistä blogeista, joiden kirjoittajilla selvästi on jollain tavalla samanlaisia luonteenpiirteitä ja mielipiteitä (niin muotiin kuin mihin tahansa muuhunkin aiheeseen liittyvässä asiassa) kuin itselläni. Loppujen lopuksi on oikeastaan aivan sama mistä blogi "koostuu" (asut, mielipidepostaukset jne) kunhan ihminen sen takana, teksti ja kuvat sekä ennenkaikkiaan blogin yleinen fiilis miellyttää. Ja onhan se tietenkin kiva saada inspiraatiota omaan pukeutumiseen samantyylisiltä bloggaajilta.:)

23. joulukuuta 2009 klo 15.19  
Blogger Neiti S. kirjoitti...

Muutama vuosi sitten ennen muotiblogeihin tutustumista ajattelin kirjottajien tyylien olevan jotakin todella yli upeaa ja erikoista. Jotakin sellaista, johon en voisi samaistua. Huomasin kuitenkin heti alkuunsa, että blogeja ja tyylejä on vaikka kuinka moneen eri lähtöön. Minusta oli oikeastaan mukava huomata, että suurimmalla osalla kirjoittajista on erikoisen tavallinen tyyli. Tarkoitan erikoisen tavallisella sellaista tyyliä, johon itsekin voisin pukeutua, mutta jossa on kuitenkin something juju. Omalla tavallaan ainutlaatuinen. Mielestäni sinulla Jenni on juuri tällainen erikoisen tavallinen tyyli ja sitä on todella mukava seurata. :)

Itse odotan blogeilta muutakin sisältöä kuin pelkkiä päivän asuja, vaikka sellaisiakin blogeja on mukava silloin tällöin katsella inspiraatiomielessä. Omaan blogiini koetan kuitenkin kirjoittaa muustakin kuin asuista. Aiheita vain on joskus vaikea keksiä. Silloin en yleensä mitään kirjoitakaan, vaan odotan mieluummin hyvän aiheen löytymistä. Olen joskus miettinyt, mistä aiheesi tulevat tai miten ne muodostuvat. Annatko idean muhia ensin jonkun aikaa vai kirjoitatko heti kun olet sen saanut päähäsi? Tästä olisi muuten kiva kuulla ihan postauksenkin muodossa :)

23. joulukuuta 2009 klo 15.47  
Blogger mari kirjoitti...

Kun aloitin oman blogini, ajattelin, että mun on turha alkaa räpsimään mitään päivän asu-kuvia, koska oon pitäny pukeutumistyyliäni aina ihan tavallisena.

Sitten kun tajusin, että ei ne muittenkaan asut aina sen kummempia oo, niin rohkaistuin muuttamaan blogini suuntaa..

Apua, tää jäi nyt lyhyeks ku päässä alko lyömään tyhjää ja pitää lähteä kohta hakemaan Vero Modasta yks ihana tunika ;D Palaan astialle, jos muistan mitä muita ajatuksia tästä heräs.

23. joulukuuta 2009 klo 15.50  
Blogger Sonja kirjoitti...

Itse koen olevani aika tavallisesti pukeutuva tyttö. Silti, minullakin on blogi, jossa käsittelen mm. muotia, sillä olen siitä äärimmäisen kiinnostunut.

Minusta muotiblogin ei tarvitse pyöriä pelkästään bloggaajan oman tyylin ympärillä, koska muotia voi käsitellä niin monesta eri näkökulmasta. Päivän asut ovat joidenkin bloggaajien kohdalla inspiroivia, mutta ne eivät ole minulle tärkeintä blogeissa, kokonaisuus ratkaisee :)

Kiitos hyvästä postauksesta ja mukavaa joulua!

23. joulukuuta 2009 klo 16.05  
Blogger dolce far niente kirjoitti...

Mun mielestä mielenkiintoisinta blogeissa ovat juuri mielipidepostaukset ja ajankohtaisten aiheiden pohdinnat. Tykkään myös blogeista, joissa esitellään designia tai uusia tyylisuuntauksia. Päivän asut ovat mielestäni vain hauska mauste ennestään hyviin blogeihin, eivät syy seurata lemppariblogejani.

Jos minua kiinnostaisivat vain toinen toistaan erikoisemmat ja upeammat päivän asut, minun kannattaisi varmaan seurata julkkissivustoja, red carpet eventtien kuvasaldoa tai catwalk-reportaaseja muotilehdistä. Blogien vaate-esittelyissä hauskaa on juuri se, että vaatteet ja tyyli ovat "kaikkien ulottuvilla" :)!

23. joulukuuta 2009 klo 17.12  
Blogger jennivee kirjoitti...

siis mäkin katoin just tota ekaa kuvaa lookbookissa ja vaikutuin suuresti. mulle tulee todella helposti sellainen olo, että asulla yritetään jotain tai yritetään liikaa, mutta toi on just eikä melkeen!

23. joulukuuta 2009 klo 17.14  
Blogger Tatu kirjoitti...

Mun on ehkä vaikea antaa sinulle vastausta kysymyksiisi, koska luen blogiasi ensin ihan "vain pelkkänä" blogina, enkä sitä pidä sitä erityisemmin muotiblogina. Tämä tosin johtuu siitä, että olen ihan sattumalta Pupulandian löydettyäni vilkuillut satunnaisin väliajoin muita muotiblogeja, mutta en ole niistä löytänyt itselleni sopivia täyttämään jo nyt liitoksistaan repeilevää RSS-syötettä. PL on siis edelleen lajissaan ainoa jota seuraan. :)

Mutta se mitä sanot siitä, että muotiblogi on vain jonkinsortin yleistermi kaikelle tyyliä, muotia ja pukeutumista käsittelevälle tekstille, on aika hyvä huomio - juuri siksi että se pitää parhaimmillaan sisällään niin paljon eri asioita.

Skippaan usein erityisesti tiettyjä kokoelmia käsitteleviä juttua jos ne ovat pelkästään naisten mallistoja, ja muutenkin rajaan tosi paljon sitä mitä luen, ihan jokaisen blogin kohdalla koska luettavaa netistä nyt löytyy aina, ja aikaa on rajatusti. Juttujesi skaala on niin laaja, että useammin luen kuin jätän lukematta tekstisi. Erityisesti pidän siitä että pidät langat ns. hallussa, tästä huolimatta! Oma ongelmani kirjoittajana on se, että en ole keksinyt mihin formaattiin satunnaisesti vaihtuvat ajatukseni/kirjoitukseni sopisivat - ajatukset poukkoilevat minne sattuvat, ja koko kirjoittelun "pää"pointti jää varjoon. Sinun blogillesi muotiblogin "kuvaus" sopii hyvin, ja hyvä että saat leikkiä sen muotin alla, ja muokata sitä miten tykkäät. :)

Ps. sori jos kuulostaa hirveen analyyttiseltä, mutta se johtuu varmaankin syksyn opiskeluistani, kun yksi kurssini käsitteli juuri bloginkirjoittamista, vaikkakin historian näkökulmasta. Akateemisuuskin on välillä tylsää ja turhan pitkänsanaista.. paitsi jos sen saa sullottua blogeihin. :p

23. joulukuuta 2009 klo 17.34  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

eihän sun tyyli ole ollenkaan tavallinen,vaan persoonallinen ihana:) ja mielestäni muuttunut kyllä parempaan suuntaan:)
ps. etuhiukset sopivat hyvin!!:D

23. joulukuuta 2009 klo 18.02  
Anonymous Maddalena kirjoitti...

Luen blogiasi nimenomaan siksi, että juttusi ja pohdintasi ovat niin hyviä. Välillä suorastaan ihmettelen, että mistä oikein keksit nuo kaikki mielenkiintoiset aiheet, joista kirjoitat. Monet blogit ovat mielestäni tylsiä juuri siksi, että niissä on vain se päivän asu ja väkisin jotain tylsää tekstiä väännetty.

23. joulukuuta 2009 klo 18.18  
Blogger soul by the sea kirjoitti...

Mielenkiintoinen aihe, jota tällainen suhteellisen tuore bloggaaja on pyöritellyt paljonkin mielessään.

Itse pidän blogeista etupäässä aina fiiliksen takia ja siihen liittyykin sitten kaikki, ja kaikkea tarvitaan. Eli kirjoitustyyli, kuvat, tunnelma, mielipiteet, havainnot, analyyttisyys, innovatiivisuus jne. Eli olen kai itse ennemminkin ns. lifestyle-blogien kannattaja.

Mielestäni kuka tahansa voi pitää muotiblogia, pukeutui itse sitten miten 'tavallisesti' tahansa. Silloin varmasti pääpaino blogissa on juuri havainnoissa ja ehkä hieman anallyytisemmassa otteessa muotimaailmaan.

Itse muoti- ja sisustusalojen ihmisenä voisin kärjistetysti todeta, että välttämättä esim. kaikkien designereiden päivittäisen pukeutumisen seuraaminen ei olisi suunnattoman kiinnostavaa...'päivästä toiseen mustaa, mustaa ja mustaa'.. ;) Mutta designereiden havainnot, analyysit ja innovatiivisuus taas varmasti kiinnostaisivat moniakin.

Lopulta päädytään ehkä kuitenkin siihen problematiikkaan, että mikä loppujen lopuksi on 'tavallista'? Sitä on mielenkiintoista pohtia, kun muotisyklit kiihtyy, vuosikymmeniä kierrätetään ja vaateketjut tuuppaavat ihmisten ilmoille huomattavan samanlaista tarjontaa.. Onko siinä jotain pahaa, että joku haluaa olla tavallinen, eikä herättää huomiota? / Onko siinä jotain pahaa, että joku haluaa olla erikoinen ja herättää huomiota?
Itse kuulun 'Antaa kaikkien kukkien kukkia'- puolueeseen.
Kyllä maailmaan kuvaa ja tekstiä mahtuu. Oli se sitten tavallista tai vähemmän tavallista.

Ihanaa Joulua <3

23. joulukuuta 2009 klo 18.42  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Sanoisin kyllä, että niitä blogeja, joita eniten luen, luen sen takia miten bloggarit kirjoittavat tekstiään (kiinnostava kirjoitustyyli) sekä jutut, joiden ei kaikkien tosiaankaan tarvitse liittyä vaatteisiin. Sehän olisi itse asiassa vaan tylsää jos kaikki postaukset käsittelisivät muotia. Kuitenkin pidän myös suosikkibloggareideni vaatetyyleistä ja asuvalintojakin seuraan siis mielenkiinnolla. Sieltä saa usein napattua kiinnostavia vinkkejä omaan pukeutumiseen. :) Sinun blogisi on hyvä esimerkki: tykkään ehkä eniten postauksista, jotka eivät käsittele tyyliä, mutta tykkään kuitenkin vaatepostauksistaKIN sekä sinun tyylistäsi. Blogisi on oikein hyvä, jatka samaan malliin! :D

-mansikka-

23. joulukuuta 2009 klo 19.20  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihmisen olemassaoloa kuvaava henki ja sisin täytyy lukemistani blogeista huokua. Aitous.

Ajatuksia herättävän kirjoituksen ja kuvien kokonaisuus on olennaista. Itse nautin lukea blogeja, missä kirjoittaja lähenee aikuisuutta (kolmeakymppiä niin kuin allekirjoittanut) ja tietynlainen henkinen kypsyys huokuu kokonaisuudessa.

Kun kuvat soljuvat tekstin sisään huomaamatta ja ovat osa ajatusmaailmaa, eikä vain itsensä esilletuomista, on blogi mielenkiintoinen. Se on osa sinua ja sehän ei ole tavallista? Se on persoonallista.

Jatka samaan malliin, Jenni!

Terkuin, Nina

23. joulukuuta 2009 klo 20.23  
Blogger vivi kirjoitti...

Pakko kommentoida tähän vaikka yleensä olen aika laiska sitä tekemään. Muistan kun joskus vuosi sitten monesta muusta blogista löytyi linkkiä tänne ja kehuttiin ja ties mitä enkä ite ymmärtänyt yhtään, mistä oli kyse. Selasin vaan nopeasti kuvat läpi ja totesin että tyylisi on ns. tavallinen enkä jaksanut tutustua sen enempää. Mutta onneksi palasin myöhemmin uudestaan ja olen jäänyt ihan koukkuun sun juttuihin ja persoonallisuuteen! Eikä sun tyylikään ole mikään tylsä, vaan kivan yksinkertainen, siisti ja nimenomaan tyylikäs.

Ja täytyy myös sanoa että mua miellyttää se, että vaikka kirjoitteletkin bloggarimiiteistä ja eri tapahtumista mihin olet saanut kutsun, niin jotenkin teet sen varsin järkevästi eikä blogi täyty vaan niistä jutuista niin kuin joillekin toisille tuntuu käyneen, eikä myöskään arvontoja tursu joka toisesta postauksesta. Ihan joka kissanristiäisistä ei tarvitsekaan olla mitään megapostausta viiden tuhannen kuvan kanssa joissa esiintyy kaikki top-10 muotibloggarit :D jatka siis samaa linjaa, tykkään! ♥

27. joulukuuta 2009 klo 12.27  
Anonymous jessi kirjoitti...

Mulle tärkeetä blogeja seuratessa on, että niistä saa jotain inspiraatioita, kuvien kohdalla siis. Olivat kyseessä sitten blogin kirjoittajan kuvat tai sitten jostain catwalkilta räpsäistyt.

Usein kuitenkin on niin, että meillä tavisblogiseuraajilla ei ole varaa tai rohkeutta catwalk-vaatteisiin, joten bloggarin "perus"vaatteista saa hyvin vinkkejä. Olen monta kertaa todennut blogeissa kuvia katsellessani, että "ai ton mun vaatteen voi yhdistää noinkin".

Ja mun mielestäni kuka tahansa ei voi perustaa muoti/lifestyle-blogia, vaan se vaatii rohkeutta ja itsevarmuutta. Nostan siis hattua kaikille bloggareille, jotka ovat armottomasti muiden arvosteltavana netissä :)

27. joulukuuta 2009 klo 12.45  
Blogger Auri kirjoitti...

Kiva kun pohdit tätä asiaa ja toit kysymyksen esiin. Mun mielestä blogia saa kirjoittaa ihan kuka tahansa ja lukijat voi sitten itse päättää, kiinnostaako toisten blogeja lukea. Itse perustin blogin pitääkseni kirjoitustuntumaa yllä ja samalla toivon kehittyväni tyylillisesti suuntaan tai toiseen. Ainakin omalla kohdallani voin hyvin tunnustaa olevani aika tavallinen, mutta joidenkin blogien viehätys piileekin siinä, miten ns. tavallisetkin ihmiset voi olla niin erilaisia.

28. joulukuuta 2009 klo 14.37  
Blogger J kirjoitti...

Ihan totta, termi 'muotiblogi' on kasvanut ihan hirveisiin sfääreihin joissain yhteyksissä. Kuinka moni näistäkin blogeista, jotka luokitellaan suomalaisiksi 'muotiblogeiksi', käsittelee jokaisessa postauksessa muotia ja sen virtauksia. Murto-osa.

Lifestyle-blogi on mun mielestä niin paljon osuvampi nimitys, sillä muoti kuuluu ihmisen elämäntapaan, mutta ei pyöri ainoastaan sen ympärillä.

30. joulukuuta 2009 klo 17.37  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu