Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Gina Tricot kevät 2010

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

keskiviikko 9. joulukuuta 2009

Gina Tricot kevät 2010


Piipahdin viime viikon torstaina Gina Tricot'ssa vilkaisemassa tulevan kevään uutuuksia ja poimin joukosta omat suosikkini teille näytettäviksi. Tajusin tällä visiitillä, että enpä ollutkaan käynyt liikkeessä moniin kuukausiin. Ihan ilahduttavaakin - välttyy ihan luonnostaan tekemästä turhia ostoksia, kun ei kiusaa itseään pyörimällä kaupoissa. :)

Gina Tricot'n tulevan kevään mallistosta minulle jäivät parhaiten mieleen persikan väri ja pastellisävyt yleensä, lyhyiksi pätkäistyt kauluspaidat, mustavalkoinen värimaailma, ohuet läpikuultavat t-paidat, harvaanneulotut neulepaidat ja raitakuosit sekä kirjava kukkakuosi. Klikkaa kuvat isommiksi, niin näet myös vaatteiden yksityiskohdat.

Tykästyin itse mustavalkoisiin mekkoihin, joista toisessa raidoitus vaihtuu hauskasti keskellä erisuuntaiseksi. Vyö on erottamassa vaaka- ja pystyraitoja. Pidän muutenkin ohuista mustista tai tummansinisistä raidoista valkoisella pohjalla, sillä tuosta kuosista tulee aina niin raikas fiilis. Toinen mieleeni jäänyt mekko oli kirjavampi, mutta täytyy sanoa, että näytti luonnossa kivemmalta kuin kuvassa. Mekon materiaali oli hiukan satiinimaista (mistä en yleensä kyllä tykkää) ja kuvassa hauskat taskut hukkuvat kuviokuosin alle.

Toiset suosikkini löytyivät housuosastolta. Mustia, laskostettuja porkkanahousuja minulla on jo peräti kahdet, joten sellaisia en oikeastaan enää tarvitse enempää. Tykkään tuosta mallista kuitenkin sen verran, että panin merkille sen jatkavan yhä keväänkin mallistossa. Hauskaa sinänsä, että kun etsin noita jo pari vuotta sitten, niin silloin ei löytynyt oikein mistään - nyt niitä myydään joka paikassa. Myös eläväpintaiset vaaleat leggingsit näyttivät hyvältä. Laskostukset ja erilaiset tikkaukset tekivät niistä perusleggareita kiinnostavammat.

Ainakaan Ginassa farkkupaita ei myöskään ole menossa vielä mihinkään, sillä muistan nähneeni mallistossa ainakin kolme tai neljä erilaista farkkupaitaa. Hyvin vaalea farkku tai farkun näköiseksi käsitelty kangas oli tosi monen paidan materiaalina. Samoin voittokulkuaan jatkavat vaaleat, ohuet, hieman läpikuultavat perus-t-paidat. Mutta tämä on pelkästään hyvä juttu, koska peruspaitoja tarvitaan aina.
Myös biker-henkisiä kangastakkeja näkyi mallistossa, mutta nyt mustan lisäksi myös pastelliväreissä. Itse en niin biker-nahkatakeista innostunut, mutta kankainen versio voisi kesämekon parina olla ihan hauskakin. Suuntasinkin katseeni jo kesään inspiraatiota hakiessani ja mietiskelin, että harvaanneulottu, rento neulepaita olisi ihanan vilpoinen kesäsäillä. Värejä oli monia, mutta raidat puhuttelivat minua jälleen. :)

Miten on, inspiroituivatko muut?

Tunnisteet: ,

14 kommenttia:

Blogger Nelliina kirjoitti...

Nyt täytyy sanoa että ei inspiroidu... en voi sietää noita lyhyitä kukkapaitoja (ihan liian beverly hills -fiilikset yöh) ja samoin nuo pastelliväriset jakut aiheuttaa kylmiä väreitä. Olen ollut itseasiassa ihan shokissa kun parissa blogissa esitelty näitä ginan uutuuksia :o No, tuleepahan halpa ensi kesä kun ei tarvi ostaa mitään :D yleensä nimittäin ginan vaatteet miellyttävät silmääni, tämä on hassu poikkeus.

9. joulukuuta 2009 klo 8.51  
Blogger Jenni kirjoitti...

Hahah. :D En kyllä tiedä, hankkisinko noista kaikkia omaan kaappiinikaan, mutta nämä jutut pistivät itsellä eniten silmään. :) Kieltämättä tuo kukkapaita tuo vahvoja viboja 90-luvun alkupuolelta! Kuten tekstissä totesin, olen muutenkin pysytellyt etäällä Gina Tricot'sta ja huomannut elämän tuleva edullisemmaksi. ;)

9. joulukuuta 2009 klo 8.58  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tytöt, ei niistä mitään pelkkiä viboja tule, 90-lukuhan on nyt muodissa.
Get used to it.

9. joulukuuta 2009 klo 9.18  
Blogger Sirpa kirjoitti...

Muhun ei kyllä iskenyt. Muillakin katellut kuvia tuolta ja ei kyllä yhtään iske. :/

9. joulukuuta 2009 klo 9.39  
Blogger Nelliina kirjoitti...

anonyymi, onneksi ei ole pakko olla muodikas :D yksi kierros true ysäriä riitti aikoinaan.

9. joulukuuta 2009 klo 11.36  
Blogger AinoLinda kirjoitti...

Osa noista vaatteista on ihan kivoja, mutta suurin osa ei kyllä iske yhtään mun tyyliin. Ton raitaneuleen esimerkiksi voisin ottaa, näyttäis varmaan tosi hyvältä kapeiden ja lyhyiden shortsien kanssa.

9. joulukuuta 2009 klo 11.59  
Blogger Eeva/North and South kirjoitti...

itse olen kantapääkokemuksien kautta päätynyt siihen, että harvemmin enää tulen gt:stä ulos mukanani ostoksia.

ensinnäkin kauppaan astuessa saa instant hedarin siitä kamalasta jytkeestä (tai sitten vaan olen liian vanha tähän...)

sitten niihin vaatteisiin. niistä monet on ah-niin ihania ja söpöjä ja suloisia, mutta mulla ainakin on ihan liian monta kokemusta siitä että vaate maagisesti repsahtaa pussissa matkalla kotiin, ja kotona näyttää lähinnä kovassa käytössä olleelta rätiltä. toisaalta myöskin omassa käytössä vaatteet ovat saattaneet nukkaantua jo ennen ensimmäistä pesua. ja sitäpaitsi olen päättänyt, että jos saan vaatteesta kaupassa sähköiskun, en osta sitä. näin kävi eilen :)

tästä tuli kamala vuodatus, ei saa kuvitella että tuomitsen yhtään kletään. itseni korkeintaan. jos joku muu osaa pitää ginan vaatteista huolta, niin kertokaa mullekin miten se onnistuu!

9. joulukuuta 2009 klo 12.10  
Blogger Bisquits kirjoitti...

En ole ikinä ostanut mitään Gina Tricotista, hassua kyllä.

9. joulukuuta 2009 klo 13.50  
Blogger Ulla R kirjoitti...

Pakko sanoa, että hieman tylsältä näyttää. Ei mitään uudennäköistä, tai kovin mielenkiintoista. Toisaalta hengarissa roikkuessa monet vaatteet näyttää tylsemmiltä kun päällä, joten voi joku noista olla ihan kivakin.

9. joulukuuta 2009 klo 15.27  
Blogger Jenni kirjoitti...

Anonyymi1: Minullekin riittää tältä erää yksi kierros sitä 90-lukua, mutta todettu on, että vannomatta paras. :D

Sirpa: Kovin moni ei tuntunut näistä innostuvan, mutta moni vaate kyllä kieltämättä näytti livenä rekissä paremmalta. :)

Nelliina: Luulen, että monella haavat ovat vielä liian tuoreita. :D

Aino: Niinhän se aina on, että jotkut kolahtavat ja toiset eivät. Minulla oikeastaan vahvimmin mieleen jäivät tuo raitamekko sekä leggingsit. :)

Eeva / North & South: Minä taas uskon siihen, että halvoistakin ketjuista voi löytää kestäviä juttuja, jos viitsii hiukan tutkia saumoja ja sitä pesulappua. Materiaalit vaikuttavat niin paljon! Mutta siihen on yhdyttävä, että monessa kaupungissa GT:ssä soitetaan musiikkia aivan järjettömän kovalla. Ainakaan Helsingissä Forumin liikkeessä näin ei ole, mutta muissa kaupungeissa olen kiinnittänyt huomiota.

Bisquits: Minäkään en sieltä kamalan paljon ostele, mutta on jo aika saavutus, jos ei koskaan. :)

Ulrika: Minun täytyy myöntää, että olin myös itse yllättynyt, että mitään erilaisempaa ei ollut näytillä. Yleensä GT on kuitenkin ollut aika hyvin ajan hermolla trendeissä.

9. joulukuuta 2009 klo 17.52  
Blogger Vilma kirjoitti...

Mun edellinen kommentti ei tainnu tulla perille..:/

Mutta siis, ihan kivaltahan nuo ginan vaatteet keväälle näyttää, mutta riittääkö sitten ihan kiva siihen, että niitä ostaisi onkin sitten eri asia.:) Saa nähdä eksyykö omaan kaappiin mitään..

Halusin jakaa kanssasi pienen löydön, jonka tein ebaysta:

http://cgi.ebay.com/6185P-White-Hoody-NEW-Top-Womens-Hoodie-Size-S-NWT_W0QQitemZ110458665577QQcmdZView
ItemQQptZUS_CSA_WC_Shirts_Tops?hash
=item19b7d97a69

Hih! :D

9. joulukuuta 2009 klo 18.03  
Blogger Jenni kirjoitti...

Little Sister: Joo, ihan kivat jääköön hyllyyn! Se on meikäläisen filosofia. :) Ja eikä, aivan mahtava tuo linkki!!! :D

9. joulukuuta 2009 klo 18.07  
Blogger Vilma kirjoitti...

joo, olen saman filosofian kannalla!

näin äsken sattumalta tällasen ohjelman svt 2 kanavalta:

http://svtplay.se/v/1805295/fashion/modegala_i_paris

ajattelin, että saattaisi kiinnostaa sinua.:)

9. joulukuuta 2009 klo 22.02  
Blogger tipitii kirjoitti...

Kevät- ja kesävaatteiden katseleminen tähän aikaan vuodesta on mulle yhtä piinaa. Olisin ihan valmis hyppäämään suoraan tän pimeen ajan yli ihanan aurinkoisiin ja lämpimiin rentoilupäiviin

10. joulukuuta 2009 klo 0.11  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu