Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Otsatukka on taas täällä!

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

perjantai 4. joulukuuta 2009

Otsatukka on taas täällä!Tilannehan on nyt se, että en mitenkään saanut kasattua Pariisin postausta vielä täksi illaksi, koska ehdin räpsiä reissulta kuvia ehkä noin 600 kappaletta ja niiden läpikäymisessä menee aikamoinen tovi. Sitä odotellessa esittelenkin uuden tukkani, jonka muutamat bongasivatkin jo edellispostauksen videolta. Leikkautin siis hiukseni maanantaina ennen reissuun lähtemistä ja hovikampaajani Saara joutui kovalle koetukselle... Kiitos ja anteeksi, Saara! :D


Olin siis itsekseni vahvasti kallistunut siihen päätökseen, että leikkauttaisin otsatukan ja jättäisin hiukset muuten pitkiksi. Vaikka minulla on ollut otsatukka monta kertaa ennenkin, jostain syystä tämä kampaajakäynti osoittautui kummallisen traumaattiseksi. Jotenkin lopputulos ei vain vastannut visiotani ja omasta mielestäni näytin lähinnä 7-vuotiaalta, joka oli lähdössä ensimmäiselle koulutaipaleelleen. Not good! :D No poruhan siitä lopulta tuli ja meinasi mennä sormi suuhun niin minulla kuin kampaajallakin. Onneksi lopulta keksittiin keinot, joilla lopputuloksesta tuli paremmin alkuperäistä ajatusta vastaava. :) Saara on muuten aika hitsin kärsivällinen nainen, ei voi muuta sanoa!


Uusiin hiuksiin menee aina hetki totutellessa ja en ollut ollenkaan vakuuttunut, että tämä otsis oli hyvä ratkaisu. Tehtyä ei kuitenkaan saa tekemättömäksi ja vaihtelu virkistää. Muutaman päivän jälkeen uuteen tukkaan on kuitenkin alkanut jo tottua ja kunhan hiukset ihan vähän kasvavat, lopputulos todennäköisesti on parhaimmillaan. Tykkään tällä hetkellä eniten lookista, johon kuuluvat rillit - jotenkin ne vain sopivat tämän tukan kanssa tosi kivasti. :) Olen myös testaillut nutturakampausta ja sekin istuu otsiksen seuraksi hyvin. Vaikka tämä kampaus ei nyt ehkä pääse kaikkien aikojen omien suosikkieni joukkoon, on kiva kokeilla välillä vähän erilaista, koska tunnetusti hiukset ovat uudistuva luonnonvara. ;)Tunnisteet: ,

49 kommenttia:

Blogger Lada kirjoitti...

söpö!

4. joulukuuta 2009 klo 1.19  
Blogger sofia kirjoitti...

millaiset nuo hiukset näyttää ilman nuota rillejä haluaisin nähdä (:

mutta tosi ihanat hiukset, sopivat mun mielestä tooodella hyvin sulle!

4. joulukuuta 2009 klo 1.22  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

woow sopii sulle tosi hyvin, ja kivat rillit :)

// hellouvicky.blogspot.com

4. joulukuuta 2009 klo 1.38  
Anonymous tants kirjoitti...

olis kiva nähdä millaiset hiukset olivat ennen näitä "korjausleikkauksia". Kuvaa ei varmaankaan ole tilanteesta, mutta osaisitko kuvailla vähän tarkemmin millainen oli se eka versio, johon et ollut tyytyväinen? Oliko otsis esim. suora/pidempi?

Minusta tämä lopputulos on oikein nätti ja pirteä :) Nuorentaa kyllä sinua, mutta onkohan se ollenkaan paha asia.

4. joulukuuta 2009 klo 2.03  
Blogger Emma kirjoitti...

Söpö tukka! Oon itsekin pari kertaa itkenyt kampaajalla, noloa :DD

4. joulukuuta 2009 klo 4.04  
Blogger outi kirjoitti...

Voi että, mä niin tiedän ton parturin tuolilla kyynelehtimis -paniikin! Itselläni on aina tooosi tarkka kuva päässä, siitä millaiselta haluaisin hiusten näyttävän ja yleensä todellisuus on vähän jotain muuta.. Sun uus hiusmalli on tosi pirteä ja sopii sulle hirmuisen hyvin.. ällös huoli siis :)

4. joulukuuta 2009 klo 6.28  
Blogger Duussi kirjoitti...

Hyvältä näyttää, lasi-lookki on tosiaan oikein näpsäkkä! :) Melkeen tekis ite mieli leikkauttaa vähän vastaava malli, kunhan tässä pääsisin taas (liian) pitkästä aikaa kampaajan tuoliin... täytyy vielä keräillä rohkeutta, josko sitä tosiaan uskaltais palata otsatukkamaailmaan ;)

4. joulukuuta 2009 klo 7.43  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Eii.. menit pilaamaan naapurintyttö-lookin eli sun suurimman voimavaran :(

4. joulukuuta 2009 klo 7.49  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Toi nuttura tuo mun mielestä särmää otsatukkaan.

4. joulukuuta 2009 klo 7.51  
Blogger Maija kirjoitti...

supersöpö! :) otsatukka sopii sulle.

4. joulukuuta 2009 klo 7.53  
Blogger maisakaisa kirjoitti...

Hyvin se sopii ja todentotta piristää. Ja jos lookiin ei totu niin lohdutuksena, otsatukat kasvaa ihan hillitöntä vauhtia pois..

4. joulukuuta 2009 klo 8.51  
Anonymous Maria kirjoitti...

Ihana otsis! Hieman tulee vain haikea olo, eksyin blogiisi alunperin otsisletin kautta ja nyt taitaa senkin aikakausi olla ohi :) Onhan täältä onneksi löytynyt paljon muutakin ihanaa luettavaa kuin vain otsisletti..

4. joulukuuta 2009 klo 9.07  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ilman otsista oli mielestäni parempi. Mutta sie olisit jumalattoman kaunis ja naisellinen, vaikkei siulla olisi hiuksia ollenkaan :)

4. joulukuuta 2009 klo 9.35  
Anonymous Heidi kirjoitti...

Äläs nyt, toihan käy sulle tosi hyvin ja on vielä söpökin. :) Mäkin ottaisin, jos otsalla ei olisi kamalaa pyörrettä, joka nostaa lyhyemmän tukan pystyyn..

4. joulukuuta 2009 klo 9.55  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ihana tukka, tekisi itsekin mieleni leikata taas otsis, mutta olen vasta saanut sen kasvatettua pois. näytät uudessa kampauksessasi muodin huipulle -ohjelman olgalta :)

4. joulukuuta 2009 klo 10.29  
Blogger Saraseeeni kirjoitti...

Kivan näköinenhän tuo otsis on : ) mutta joo, tuo sopeutumisvaihe on itselle tuttu.. ensin menin leikkaamaan pitkät hiukseni lyhyiksi ja sokkivaihetta kesti viitisen viikkoa, sitten totuin.. No olin pitkään ollut hyvin tummatukkainen ja sain sitten päähäni mennä vaalentamaan sen.. taas seurasi järkytys, että pitääkö ihmisen olla idiootti ja tehdä päälleen kaikenlaista.. ja totuin.. Nyt on vielä vaaleammat, sitäkin edelsi pienimuotoinen "näytänkö nyt kamalalta" - itsetutkiskelu : D

Nyt vain on vähän sellainen juttu, että tiedä miltä peru Saraseeeni näyttää, ennen se oli vakio, pitkät tummat hiukset.. ja nyt olen polkkaa-blondi.. ehkä jossain vaiheessa siirryn lähemmäs omaa sävyäni. Mutta hei, kaikkea pitää kokeilla! Ja nuorena se vielä tod.näk toimii.. 70kymppisenä ei voi enää ihan yhtä hulvattomasti pistää hiuksia uuteen kuosiin!

4. joulukuuta 2009 klo 11.29  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Miten tuo otsatukka vaikuttaa niin epätasaisesti leikatulta? :/

4. joulukuuta 2009 klo 11.36  
Anonymous Maryb kirjoitti...

Ihanat hiukset! Miksi jämähtää vain yhteen hiustyyliin? Ainahan on koko elämä aikaa kasvattaa uudet hiukset tilalle ja ihanaa, että joku uskaltaa ottaa tukkariskejä. :)

t: entinen pitkätukkainen blondi, nykyinen otsatukkainen brunette. :D

4. joulukuuta 2009 klo 11.37  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mielestäni hiukset ovat aivan ihanat, vaikka näytätkin nuorelta niin hiukset tekevät mielestäni sinusta enemmän ikäisemmän näköiset. Jotenkin taiteellisempi tyyli, ei niin tavallinen. Itselläni smantyyppiset ja uskon etten kyllästy ikinä. <3 <3 <3 Juu tulee mieleen se "joku" muodin huipulla ohjelmasta. En muista oliko Olga? katsoin jo ohjelmassa että ihanat hiukset ja siitä sain inspiraationi omiin hiuksiini.

4. joulukuuta 2009 klo 11.50  
Blogger linda kirjoitti...

Hiusten paras ominaisuus on se, että ne kasvaa takaisin. Itselläni on ollut pitkähkö tukka, polkkatukka ilman otsista, polkkatukka otsiksella, pitkä tukka ilman otsista, pitkä tukka otsiksella, tositositosi lyhyt tukka, vielä vähän lyhyempi tukka ja nyt semipitkä polkkatukka :D Sinunkin hiushistoriikkisikin on monipuolinen.

Jotenkin mun silmään otsis antaa paljon RYHTIÄ kampaukseen. Tai sitten vaan kannatan sitä muusta syystä (kuten siitä että itse näytän ilman otsatukkaa ihan idiootilta) :) Joka tapauksessa, kunhan kasvaa ihan pikkiriikkisen niin leikkaus tuntuu aina paremmalta.

4. joulukuuta 2009 klo 12.16  
Blogger emmi kirjoitti...

Voi ei, oot ihan sielunsisko ton leikkaustarinan kanssa :'-D anyways, toi on Jenni laittoman hyvän näköinen - varsinkin livenä!

4. joulukuuta 2009 klo 12.55  
Blogger hannian kirjoitti...

toi otsishan on ihana! :)

4. joulukuuta 2009 klo 13.16  
Anonymous Danielina kirjoitti...

Ei millään pahalla, mutta täytyy sanoa että se hopeinen rusetti joka taas tuossakin tapahtumassa päässäsi nähtiin, on kyllä aivan liian iso sinun päähäsi. Näyttää, noh, naurettavalta. Oletko nähnyt kuvia itsestäsi se päässä?

4. joulukuuta 2009 klo 13.24  
Blogger Sirpa kirjoitti...

Söpöö!! :)

4. joulukuuta 2009 klo 13.25  
Blogger Heli kirjoitti...

Hyvältähän toi otsatukka näyttää, älä huoli !! Vaikka on sitä itsellekin tullut tippa linssiin pariinkin otteeseen kampaajareissun jälkeen. Mutta aina on selvitty :)

4. joulukuuta 2009 klo 13.34  
Blogger Sarita kirjoitti...

Miusta tuo look sopii sulle TODELLA HYVIN!!! Harmi jos et itse pidä :(
Hassua että mielestäsi näytät 5-vuotialta kun minusta taas nyt vaikutat aikuisemmalta :D

4. joulukuuta 2009 klo 13.42  
Blogger Janina kirjoitti...

Sopii sulle niin hyvin! :)

4. joulukuuta 2009 klo 14.08  
Anonymous saara kirjoitti...

SÖPÖ! sopii tosi hyvin :) nyt voikin unohtaa otsaletin :Dd

4. joulukuuta 2009 klo 14.33  
Blogger Jenni / North and South kirjoitti...

nooou, oon menossa maanantaina kampaajalle jo muutenkin vähän epäröivin mielin eikä tää sun kertomus kauheesti rohkaissut. :D

mut toisaalta, sun pehko näyttää ainakin upeelta, sano ite mitä sanot. ;)

4. joulukuuta 2009 klo 14.52  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Vikassa kuvassa näytät ihan siltä muodinhuipulle suunnittelijalta, oisko sen nimi ollu Olga tai jtn .D

4. joulukuuta 2009 klo 15.18  
Blogger Anna kirjoitti...

Oon lukenut sun blogia jonkin aikaa, en vaan vielä ole mihinkään tekstiin kommentoinut. Nyt on pakko, koska otsiskriisi on niin tuttua myös mulle!

Ekan kerran kun leikkasin otsahiukset, olin niiden kanssa pulassa viikkotolkulla, kun ei ne asettuneet mitenkään. Sittemmin totuin, enkä ole kertaakaan kasvattanut kokonaan pois. Uusia kriisejä seurasi, kun jouduin muuton takia etsimään uutta luottokampaajaa - miten voikin olla, ettei jotkut osaa leikata otsista kertakaikkiaan yhtään tai ei vaan tajua millään mitä haluan? (tällä en siis tarkoita, että sun kampaaja ei olis osannut). Nyt otsis on ollut mulla jo sen verran kauan, että se "väärinkin" leikattuna asettuu lopulta omiin uomiinsa. Muotoiluraudalla saa myös ihmeitä aikaan!

Sun otsis on huippu, ja kampaus ilmeikkäämpi kun vanha mallisi. Oot niin fresh! Ja pointsit myös korkeasta nutturasta, se on kaunis! Tekisin sellasen itselleni heti ellei mulla olis just nyt lyhyen lyhyt polkka :).

t. Anna-Maria

4. joulukuuta 2009 klo 15.29  
Anonymous m kirjoitti...

elä huoli, vaihtelu on hyvästä vain!

parturitäti saara ei tainnut vaan ymmärtää että bettyllä on pidemmät ja suoremmat etuhiukset. ja ilman pyöristystä. parturit ehkä joskus kikkailee vähän liikaa.. mutta hiukset kasvaa ja oot kuitenkin aina nätti muista! ^^

4. joulukuuta 2009 klo 16.10  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Musta noi on kivat hiukset! :) olen itse kokeillut paljon räväkämpiä muutoksia ja jälkeenpäin olen saattanut katsella valokuvia ja ajtellut "voi ei, näytin kauhelta!". Mutta ei se haittaa, sillä hiukset nimenomaan ovat kasvava luonnonvara ;) ja musta näytät tosi söpöltä, rillit tosiaan sopivat tuohon tukkaan.

-mansikka-

4. joulukuuta 2009 klo 16.32  
Blogger miina kirjoitti...

söpöt hiukset !

4. joulukuuta 2009 klo 16.33  
Anonymous Maj kirjoitti...

Aivan ihanathan nuo hiukset ovat!

4. joulukuuta 2009 klo 17.34  
Anonymous k kirjoitti...

No kuule, ihan turhaan stressaat, sillä tuo otsis on aivan järkyttävän hyvännäköinen sulla! :) sulla on ehdottomasti kasvot, joita otsatukka pukee enemmän kuin täydellisesti. Pitempään blogiasi seuranneena lempparitukakseni on muodostunut se otsiksen ja polkan yhdistelmä, ja lähinnä juuri otsatukan takia, ja se kyl toimii tuolla pitkälläkin! Eli jos en vielä selväks sanonut, niin vaikka tuo ei ois sun oma all time favourite, niin minun se on!

4. joulukuuta 2009 klo 17.45  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hieman on kotonaleikatun näköinen.
Mutta kun se viikon verran pehmenee,siitä tulee oikein kiva!Don't worry!!

4. joulukuuta 2009 klo 17.51  
Blogger milaina kirjoitti...

ihan järjettömän hyvältä näyttää :) tykkään tosta rikotusta otsiksesta mielettömästi :D

4. joulukuuta 2009 klo 18.11  
Anonymous tate kirjoitti...

"Jotenkin taiteellisempi tyyli, ei niin tavallinen."

Tämän kirjoittaja taitaa sitten asua eri maailmassa kuin minä, mutta otsishan on ûberperustavallinen...

Älä huoli Jenni, kasvaahan ne takaisin, ja pääset taas siihen edelliseen kampaukseen - joka sopi sulle täydellisesti :D

4. joulukuuta 2009 klo 18.26  
Anonymous bebe kirjoitti...

aaaaargh. mä en tajuu noita halpisleikkilaseja. en sulla enkä kellään muullakaan. on niiiiin trendikästä että. eri asia jos oikeasti sokeat ostaa isoja laseja.

4. joulukuuta 2009 klo 18.37  
Blogger manni kirjoitti...

Hihhi koin kummaa samaistumista tohon kun sanoit, että tunnet näyttäväsi 7-vuotiaalta. Mulla aina sama ongelma, että kun leikkaa otsiksen niin tuntee, että näyttää tosiaan 7-vuotiaalta. Mikähän siinä vaan siutten on kun mun on aina vaan pakko leikata ne otsikset uudestaan ja uudestaan, vaikka sitten näyttääkin 7-vuotiaalta.. ((:

Mutta sopii sulle tosi kivasti !
=)

4. joulukuuta 2009 klo 18.41  
Anonymous Pirkko kirjoitti...

Se on jännä juttu, miten tärkeä osa itseä nuot hiukset tosiaan ovat. Vaikka minäkin olen kokeilunhaluinen uusien hiusmallien suhteen, niin täytyy myöntää, että itkut on joku kerta minullakin päässeet, kun se visioni ei olekaan sitten toteutunut. Mutta eipä sitä kannata ottaa liian vakavasti. Nämä kokemukset vaan kasvattaa.

Ja kyllä ainakin minun silmääni tuo uusi tukkasi näyttää ihanalta, ja sopii sinulle täydellisesti <3

4. joulukuuta 2009 klo 18.59  
Blogger Johanna kirjoitti...

Komppaan monia muita: oikein kivalta näyttää! Eikä mun mielestä nuorenna sua yhtään :) Eikä kyllä vanhennakaan, jos sitä pelkäät ;)

4. joulukuuta 2009 klo 19.02  
Blogger Joa kirjoitti...

Tuollainen pyöristetty otsatukka ei näytä minusta yhtään 7-vuotiaalta. :) Minullekin leikattiin tuolla lailla otsis keväällä, mutta kun olen itse sitä saksinut, niin nyt se on tällainen tasapitkä rötkylä. Murr..

Näytit viimeisessä kuvassa ihan siltä tytöltä Suomen Muodin huipulle -ohjelmasta. Mikäsenniminytolikaan..

4. joulukuuta 2009 klo 19.45  
Blogger ladyam kirjoitti...

Kiva on, ja vielä kivempi sitten kun vielä vähän kasvaa, johonkin kulmakarvoihin saakka, voisin ainakin kuvitella :) oot söpis!

4. joulukuuta 2009 klo 19.45  
Blogger Laura kirjoitti...

Alimmassa kuvassa näytät ihan muodin huipulle sarjan olgalle :D kiva tukka kyllä, sopii sulle, varsinkin kun se vähän kasvaa niin hyvä tulee! :)

4. joulukuuta 2009 klo 22.57  
Blogger Jenni kirjoitti...

Ihan ensinnäkin on hauska huomata, miten nämä hiusasiat aina puhuttavat ihmisiä kovasti. :) Kertoo selvästi siitä, että tukkaan suhtaudutaan varsin vakavasti! :D Ihmisillä tuntuu myös olevan kovin voimakkaitakin mielipiteitä hiusjutuista, mutta onneksi hiukset ovat juuri sellainen juttu, joita voi huoletta muokata, koska ne kasvavat aina takaisin. :) Minusta olisi tylsää näyttää aina samalta ja joskus pitää kokeilla jotakin erilaista - toisinaan kokeilut onnistuvat, toisinaan eivät. Tämänkertainen kokeilu ei ehkä ollut se kaikkien aikojen toimivin ratkaisu, mutta tykkään kyllä tästäkin lookista silti. :)

Lada: Kiitos! Milloin mennään kakulle? :D

Sofia: Kyllä ne vielä näkyvät ilman rillejäkin, no worries. :) Ja kiitos, kiva kuulla!

HellouVicky: Kiitos. :)

Tants: Valitettavasti ei ole kuvia tilanteesta ennen korjausleikkauksia, eikä olisi kyllä voitu ottaakaan, kun meikäläinen oli niin poissa tolaltaan. :D Otsis oli erilainen siten, että se alkoi paljon alempaa kuin nyt. Minullehan siis sopii parhaiten tuollainen otsatukka, joka alkaa hyvin korkealta päälaelta. Loppujen lopuksi muutos oli hyvin pieni, kun Saara vain nappasin pienen osion tukkaa mukaan otsikseen tuolta korkeammalta. Ja kiitos, kiva kuulla, että uudesta mallista tykätään! :)

Emma: Kiitos! Haha, minulle tämä oli eka kerta ja kyllä muuten nolotti. :D Onneksi oli hyvä ystävä leikkaamassa, niin ei tarvinnut hävetä ihan niin paljon. :D

Outi: Minä luulen, että järkytys johtui osaksi juuri siitä, että minulla oli kerrankin aika tarkka kuva siitä, miltä haluaisin hiusten näyttävän. Usein nimittäin olen aiemmin mennyt kampaajalle mentaliteetilla "tee mitä haluat". Ja silloinhan ei ole niin kovia odotuksia sen suhteen, mitä tuleman pitää. :) Mutta kiitos! :)

Duussi: Kiitos! Jotenkin olo tuntuu tällä hetkellä "turvallisemmalta" rillien kanssa kuin ilman. :D Minunkin piti keräillä rohkeutta tämän otsatukka-asian kanssa, mutta lopulta päätin, että antaa palaa, koska kasvaahan se aina pois, jos ei tykkääkään. :)

Anonyymi1: Nooh, kasvaahan se aina takaisin. :)

Anonyymi2: Tykkään itsekin tuosta nuttura-lookista. :)

Maija: Kiitos! :)

Maisakaisa: Kiitos. :) Ja se on kyllä totta! Otsiksesta pääsee halutessaan tosi nopeasti ja helposti eroon.

Maria: Voih, ei syytä haikeuteen. :D Kyllä otsislettienkin aika taas joskus tulee!

Anonyymi3: Kiitos. Vaikka on kyllä suhteellisen pelottava ajatus, ettei olisi tukkaa ollenkaan. :D En itse ihan usko, että kalju pukisi meikäläistä!

Heidi: Kiitos. :) Minulla on kyllä siinä mielessä ihanteellinen tukka otsista ajatellen, että otsalla ei ole pyörteitä ja hiuslaatuni on sellainen, että otsis laskeutuu ihan itsestään tosi nätisti. :)

Anonyymi4: Kiitos. :) Olga taisikin olla juuri se nutturatyttö? :)

Saraseeeni: Se on totta, että uuteen totutellessa menee aina hetki aikaa. Olen itse kokeillut kaikenlaista lyhyestä polkasta pitkään tukkaan ja sivuotsiksesta aivan lyhyeksi nyrhittyyn otsatukkaan. Nyt olen kuitenkin tykästynyt pitkään malliin ja tykkään sen muunneltavuudesta. :) Mutta katsotaan vain, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. ;)

Anonyymi5: No varmaan siten, kun se ei ole ihan ojennuksessa. :D

Maryb: Ihan totta! Minusta on kamalan tylsää näyttää aina ihan samalta. Kyllä minullakin on ajatus siitä, mikä sopii minulle parhaiten, mutta on kiva saada vähän vaihtelua toisinaan. :)

Anonyymi6: Voi kiitos kivasta kommentista. :) Hassua sinänsä, kun osan mielestä näytän otsatukalla vanhemmalta ja osan mielestä nuoremmalta. :D Taidan joka tapauksessa olla melko nuoren näköinen ihan naamani perusteella, haha. Ja joo, muutama muukin on ehtinyt jo siihen Muodin huipulle -Olgaan verrata, se on varmaankin tuo nutturakampaus. :)

5. joulukuuta 2009 klo 12.26  
Blogger Jenni kirjoitti...

Linda: Nimenomaan. :) Eihän tämä mitenkään lopullista ole ja otsatukankin voi halutessaan kasvattaa pois! Ja sekin on totta, että uusi tukka tuntuu yleensä aina parhaimmalta vähän myöhemmin, kun se on kasvanut jo hiukan leikkauksen jälkeen. :)

Emmi: Voi eiii! :D Tuttuja kokemuksia siis! Mutta sinäkin näytät aivan supersöpöltä otsiksella, joten no worries! Ja kiitti! :)

Hannian: Kiitos! :)

Danielina: No tämä taitaa olla makuasia. :) Minusta se ei näytä naurettavalta, eikä monen muunkaan mielestä. Mutta sinulla on toki oikeus mielipiteeseesi. :D

Sirpa: Kiitos. :)

Heli: Joo, kyllä siitä aina selviää. :D Jos ei muuten, niin ostaa sitten pipon tai peruukin. ;)

Sarita: Kiitos. :) Kyllä minä tästä nyt jo ihan tykkään, ja tosiaan se Jenni 7v.-look oli ennen korjausleikkausta eli näytti välivaiheessa erilaiselta. :)

Janina: Kiitos! :)

Saara: Haha, kiitos. :D Otsislettejä ehtii tehtailla sitten, kun otsatukka alkaa olla ylipitkä eikä asetu enää mitenkään. ;)

Jenni / North and South: Hei, ei mitään pelkoa! Hyvin se menee. :D Toivottavasti tulee kiva tukka! :)

Anonyymi7: Ilmeisesti tuo nuttura herättää aika voimakkaita assosiaatioita, koska tosi moni on jo sanonut samaa. :D

Anna: Voih, kohtalotoveri. :D Minulla on onneksi sellainen tukka, että otsis asettuu yleensä itsestään tosi hyvin. Ainoastaan nyt alussa, kun hiukset ovat tosi kauan olleet sivujakauksella, otsatukka ei ihan asetu niin kuin pitäisi. Minulla on myös ollut tuo sama tilanne, että muuttaessani toiselle paikkakunnalle luottokampaaja jäi muualle. Onneksi löysin lopulta Saaran. <3 Ja tietenkin jokaisella kampaajalla on oma käsialansa leikkauksen suhteen, joten ei voi olettaa, että kaikki tekisivät asiat juuri samalla tavalla. Mutta en silti vaihtaisi Saaraa mihinkään. :) Mitä tulee tuohon nutturakampaukseen, olen itsekin aika ihastunut siihen ja inspis on lähtenyt jo vuosien takaa. Taidankin esitellä sen lähipäivinä. :)

M: Kiitos. :) Minulla on aiemminkin ollut kyllä vähän pyöristetty otsatukka ja olen siitä tykännyt. :) Mutta ainahan eri ihmiset tekevät hieman erilaista jälkeä. Luulen, että tämä on parhaimmillaan muutaman viikon-kuukauden päästä, kunhan saa hiukan kasvaa. :)

Anonyymi7/Mansikka: Minusta on kivaa, että jotkut ovat rohkeita ja uskaltavat kokeilla erilaista. :) Kokeiluihin mahtuu yleensä myös epäonnistumisia, mutta kuten on jo moneen kertaan todettu, niin hiukset kasvavat onneksi aina takaisin. :)

Miina: Kiitos! :)

Maj: Voi kiitos. :)

K: Kiitos! Voi miten kiva kuulla. :) Kyllä tämä otsatukka-look selvästi saa kannatusta, joten ei ihan pieleen voinut mennä. ;)

Anonyymi8: Höpöhöpö. :D Mallia vaihtaessa tukka ei välttämättä aluksi ihan asetu uuteen muotoon, kun esimerkiksi on pitkään ollut jakaus jossakin eri kohdassa. Mutta hyvä tästä tulee. :)

Milaina: Kiitos. :)

Tate: Haha. :D Moni kaipaa täällä sitä vanhaa tukkaa ja kyllä minäkin välillä, mutta vaihtelu virkistää! :)

Bebe: Hengitä syvään. :D Minusta on kivaa, kun noin pienellä jutulla voi muuttaa ulkonäköä paljonkin. Ja jotenkin on ollut "turvallisempi" olo tässä uudessa tukassa lasit päässä. :)

Manni: Luulen, että osittain se 7v-look johtuu siitä, että usein heti leikkauksen jälkeen otsis on aavistuksen turhan pitkä. Ja kun se hiukan kasvaa pituutta, niin ala-aste-vibat jäävät pois. :D

Pirkko: Kiitos! :) Samaa on kyllä tullut pohdiskeltua täälläkin. Se on oikeasti aika jännä juttu, miten paljon hiukset vaikuttavat fiilikseen omasta itsestä. Vääränlaisen tukan kanssa on oikeasti aika kamala elää. Kai se jotenkin vaikuttaa koko ulkonäköön niin paljon.

Johanna: Kiitos. :) Kiva kuulla!

Joa: Ei se nyt oikeastaan enää näytäkään, se näytti kyllä aluksi mutta muutimme sitä sitten. :) Ja joo, Olga-vertauksia on tullut nyt useammalta suunnalta! :D

Ladyam: Kiitos ihana. :)

Laura: Kiitti! Nuttura-look taitaa herättää tosi monissa Olga-mielleyhtymiä. :D

5. joulukuuta 2009 klo 12.26  
Anonymous anonyymi kirjoitti...

Hyvin, hyvin kauniilta näytät edelleen, vaikka otsis näyttääkin itse klipsastulta :)

6. joulukuuta 2009 klo 9.35  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu