Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Kumpi vai kampi?

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

torstai 26. marraskuuta 2009

Kumpi vai kampi?


Sillä välin kun kampaajani on toipunut sikainfluenssasta, minulla on ollut aikaa mietiskellä, mitä ihmettä tekisin tälle tukalleni. Kyselin teiltäkin mielipiteitä tukkani kohtalosta jokin aika sitten, ja nyt jonkinlaisia ajatuksia vaihtoehdoista on alkanut hahmottua. Olen vähän kahden vaiheilla tukkani kanssa, sillä toisaalta polkkamitta houkuttaisi ja toisaalta taas en millään malttaisi luopua pitkistä kutreistani. Viimeisen sysäyksen pohdinnoilleni antoi piipahdus ihanan Bettyn blogissa, sillä tyttösen hiukset näyttävät kutakuinkin täydellisiltä. Mietinkin, että jospa pitäisin hiusten mitan edelleen pitkänä, mutta leikkauttaisin vaihteeksi otsatukan. Toinen mielessäni pyörinyt vaihtoehto on polkkamitta nykyisen kaltaisella sivuotsiksella. Aiemminhan minulla on ollut siis polkka vain otsatukalla ja pitkä tukka sivuotsiksella, joten kaksi uutta vaihtoehtoa olisivat vähän kuin nämä vanhat ristiin. :D Koska en välttämättä nyt raaski leikkauttaa tukan pituudesta ihan kamalan paljon pois, voisin testata tuota otsatukkaa, ja ehkä keväämmällä keventää sitten polkkamittaan. Tietysti pitää aina vielä jättää tilaa Saaran mahdollisille wild cardeille... ;) Mikä on tuomionne?Kuvat: 1, 2 & 3

Tunnisteet:

23 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

jooo jätä tukka muuten pitkäksi ja sitten siihen semmoinen paksu tasainen otsis! ihana!

26. marraskuuta 2009 klo 18.08  
Anonymous Tiina kirjoitti...

Paksu pitkähkö otsatukka ja muuten pitkät hiukset. Ehdottomasti.

26. marraskuuta 2009 klo 18.14  
Anonymous Erika kirjoitti...

Itse menin kampaajalla Laurenin kuvan kanssa ja tykkäsin hirmuisesti :)

26. marraskuuta 2009 klo 18.38  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

joo otsa tukka mut muuten pitkät! :)

26. marraskuuta 2009 klo 18.40  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mä suosittelen polkkaa! Jotenkin sen leikkauttamisesta tulee aina sellanen niin freesi olo. Sitäpaitsi polkka sopis sulle ihan sika hyvin.

26. marraskuuta 2009 klo 19.26  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tuossa hiusasiassa on varmasti aika hankala tehdä päätös, sulle kun sopii niin monenlainen malli :)

Jos haluat, että yleisilme muuttuis, niin sanoisin että leikkaa se otsatukka ja pidä muutoin sama pituus.

Onneksi hiukset on uusiutuva luonnonvara! :)

26. marraskuuta 2009 klo 19.49  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mä kannattaisin polkkaa ehdottomasti!Bettyn hiukset ovat ihanat ja sopivatkin juuri hänelle..Pitkä tukka ja otsis ei kuitenkaan ihan kaikilla noin söpöltä näytä..

26. marraskuuta 2009 klo 19.51  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hihi ite oon just huomenna menossa tuo samainen kuva Laurenista kourassa kampaajalle=) mutta leikkaa ihmeessä eka se otsis ja keväällä polkka, saatpahan testattua molemmat!

26. marraskuuta 2009 klo 19.52  
Blogger Suna kirjoitti...

Yähhy, Bettyn hiukset ovat todellakin täydelliset, mutta tuollainen malli on haastava (tiedän, koska itselläni oli vuosikausia vastaava ja vaikka välillä houkuttelee niin paljon paluu entiseen, en silti sorru!). Mun mielestä sulla on jotenkin niin sirot piirteet ja erityisen kauniit silmät, että jotenkin tuollainen tasaotsis ei korostaisi niitä. Itseasiassa sun hiukset on just nyt kivat, huolettomat, luonnolliset ja rennot. Eli sinuna siistisin vain latvoja yms, vaikka se onkin se "tylsin" vaihtoehto :)

26. marraskuuta 2009 klo 20.03  
Blogger Anselmi kirjoitti...

Hassua: pari viikkoa sitten marssein kampaajalle Juuri Tuon Samaisen Lauren Conradin kuvan kanssa. Tosin en saanut kunnon otsista, mutta muuten suht.onnistunut keikka. Kivan kevyt leikkaus ja helppo laittaa, suosittelen.

26. marraskuuta 2009 klo 20.58  
Blogger Noora Katariina kirjoitti...

Polkka! :)

26. marraskuuta 2009 klo 21.54  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Leikkasin juuri maanantaina ihanan tasaotsiksen(muuten tukkani on samaa pituutta kuin sinulla). Otsis on aivan mahtava!! Asennetta tuli heti järjetön määrä lisää :)

26. marraskuuta 2009 klo 22.21  
Anonymous Hanna kirjoitti...

sullahan on usein sivuponnaria ja vaikka mitä.. miten olisi hillitympi versio tästä:

http://i.ehow.com/images/GlobalPhoto/Articles/5460700/330287-main_Full.jpg

26. marraskuuta 2009 klo 22.39  
Blogger Sirpa kirjoitti...

Annan helpon mielipiteen!
Mikä vaan sopisi!

26. marraskuuta 2009 klo 22.57  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Älä ainakaan leikkaa lyhyemmiksi! Sulle sopii pitkät hyvin, ja sua harmittais kuitenkin myöhemmin, jos menisit leikkaamaan :P Otsis voisi olla kiva vaihtoehto. Ja jotain väriä, kenties vaaleita raitoja.

27. marraskuuta 2009 klo 9.17  
Blogger Sarita kirjoitti...

Pitkätukka otsahiuksilla, ja kuten itse sanoit, jos et tykkää niin siitä on sitten helpompi siirtyä siihen polkkaan kun polkasta pitkään :)

27. marraskuuta 2009 klo 9.18  
Blogger Jenni kirjoitti...

Suurin osa tuntuu olevan tukka-asioissa aika samoilla linjoilla kuin minä itsekin. :) Tuossa pitkässä, otsatukallisessa mallissa on se hyvä puoli, että jos lopputulos ei miellytäkään, niin mallia on helppo muokata toisenlaiseksi jälkikäteen. Pitkän tukan voi pätkäistä polkaksi tai tasaisen otsatukan leikata vaikkapa rikotuksi sivuotsikseksi.

Tällä hetkellä haluan klassisemman suuntaista mallia, joten rokkitukkakokeilut ovat toistaiseksi pannassa. :) Joka tapauksessa, tukka muuttuu todennäköisesti maanantaina! Konsultoin silti vielä kampaajaani Saaraa ennen kuin teen minkäänlaisia päätöksiä. Saaralla kun tuntuu yleensä olevan aika hyviä ja selkeitä näkemyksiä siitä, mikä ratkaisu olisi paras. :D

27. marraskuuta 2009 klo 12.20  
Anonymous janina kirjoitti...

Hyvä suunnitelma! Bettyn tukka on muuten aivan täydellinen, tollaisen tahtoisin itsekin jos olisi varma että se sopii :)

27. marraskuuta 2009 klo 12.51  
Blogger ritu kirjoitti...

Otsista kannatan minäkin, sopisi varmasti :) Itsekin olen suunnitellut sellaisen leikkauttamista jälleen kerran, kunhan uskallan :D

27. marraskuuta 2009 klo 13.56  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mä ehkä leikkaisin polkan... suomalainen ohut tukka näyttää helposti vähän "luirulta" pitkänä. Polkalla saa lisää volyymia :) Otsiskin on kyllä kiva.

27. marraskuuta 2009 klo 14.12  
Anonymous ted kirjoitti...

Pitäisit nykyisen, se sopii sulle todella paljon paremmin kuin mikään muu blogistasi löytyvä tyyli, varsinkaan se lyhyehkö tukka kuin blogin alkuaikoina. Jos välttämättä haluat leikata, älä ainakaan suoraa otsatukkaa, tuskin imartelisi kasvojasi ja onhan se muutenkin kovin kulutettu massakampaus nykyään - olet sitä persoonallisempi =)

27. marraskuuta 2009 klo 14.22  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Polkka! Hiusten kanssa ei kannata olla kovin varovainen, se on kasvava luonnonvara :) mutta tää on vaan mun mielipide

27. marraskuuta 2009 klo 17.38  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Älä älä vaan kajoa hiuksiisi, ne ovat hyvät tuollaisena.

28. marraskuuta 2009 klo 20.42  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu