Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Päivän asu 14: "Annetaan korkeille vyötäröille vielä mahdollisuus"

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

maanantai 20. elokuuta 2007

Päivän asu 14: "Annetaan korkeille vyötäröille vielä mahdollisuus"

Päätin tänään kokeilla jotakin rohkeaa: antaa korkealle vyötärölle vielä toisen mahdollisuuden. Olen Cheap Monday -farkkujen ylin ystävä, ja niissä tuppaa usein olemaan vähintäänkin normaali ellei korkea vyötärö. Ostin joulunjälkeisistä alennusmyynneistä aika erikoisen väriset Cheap Mondayn farkut, jotka ovat jääneet aika vähälle käytölle vielä toistaiseksi. Farkkujen sävy on erittäin tasainen vaaleansininen, joka tuo mieleeni 70-luvun farkut. Lahkeen malli on kuitenkin kapea, toisin kuin 70-luvulla.

Kokeilin tässä taannoin korkea vyötärö -lookia eräiden toisten Cheap Mondayn farkkujeni kera, siinä kuitenkaan täysin onnistumatta. Totesin tällöin, etteivät korkeat vyötäröt vain taida sopia minulle. Moni lohdutti minua, ettei kokonaisuus näyttänyt niin pahalta kuin luulin, ja ehdotti parannusehdotuksia asukokonaisuuteeni. Näistä neuvoista viisastuneena päätin uskaltaa kokeilla tätä tyyliä vielä kerran, tällä kertaa uusin eväin. Viimekertaisen kokeiluni kohtaloksi koitui uskoakseni paitavalintani, joka oli vaakaraidallinen ja liian samanvärinen kuin farkkuni. Tänään valitsin viisaammin selvästi erivärisen yläosan ja lisäsin farkkujen seuraksi vyön. Ja yllätyksekseni kokonaisuus näytti suorastaan hyvältä!

Tämä on taas yksi niistä asuista, jotka hieman ujostuttavat ovesta ulos astuttaessa, mutta koska olen päättänyt olla välittämättä muiden tuijotuksista tai mielipiteistä, rohkeasti marssin ihmisten ilmoille tässä 70-luvun country girl -henkisessä asussani. :D Bootsit sentään jätin laittamatta, ne olisivat olleet jo hieman liikaa (, vaikkakin valkoiset reikäbootsini olisivat sopineet asuun kuin nenä päähän).


  • valkoinen röyhelöpaita - Vero Moda
  • farkut - Cheap Monday (Jim&Jill)
  • vyö - äidin vanha
  • avokkaat - Ecco, second hand
Lisäksi otin matkaani jo tutuksi tulleen ruskean nahkalaukun. :)

Tunnisteet: , ,

27 kommenttia:

Blogger Bisquits kirjoitti...

Kummallista, että Suomessa tuijotetaan tuollaistakin yhdistelmää (kivat housut muuten!). Täällä päin maailmaa on se hyvä puoli, että päälle voi laittaa mitä vaan, eikä kukaan ihmettele. :-)

20. elokuuta 2007 klo 11.58  
Blogger La Dolce Vita kirjoitti...

Kiva asu! Hyvinhän sulle sopii korkea vyötärö :)Suomessa on vielä jotenkin jämähtänyt ilmapiiri, sallittuja ovat vain verkkarit ja lenkkarit ;)

20. elokuuta 2007 klo 12.09  
Blogger Jenni kirjoitti...

Bisquits: Sanopa muuta! Kyseessähän on periaatteessa tuikitavallinen valkoinen t-paita ja farkut -yhdistelmä! Kokonaisuuden vain muuttaa automaattisesti heti se, että t-paidassa sattuu olemaan röyhelöitä ja se on tungettu korkeavyötäröisten housujen sisään. Noh, tuijottakoon vaikka niin kauan, että silmät putoavat päästä! :D

20. elokuuta 2007 klo 12.11  
Blogger Jenni kirjoitti...

La Dolce Vita: Kiitos! Se tosiaankin taisi olla vain huonon paitavalinnan syytä, että viimeksi korkea vyötärö ei näyttänyt hyvältä.

Taistelkaamme Suomen jämähtänyttä ilmapiiriä vastaan pukeutumalla paheellisen persoonallisesti. ;)

20. elokuuta 2007 klo 12.12  
Blogger Ee kirjoitti...

Housut näyttävät todella hyvältä!

20. elokuuta 2007 klo 14.11  
Blogger Salla kirjoitti...

Oikein kivalta näyttää asusi! :)

20. elokuuta 2007 klo 15.37  
Anonymous Sanna kirjoitti...

Bravo! Näyttää ihan mielettömän hyvältä. :)

20. elokuuta 2007 klo 15.44  
Anonymous suna kirjoitti...

Minusta nuo eivät edes ole kovin korkeavyötäröiset housut, mutta ehkä kuitenkin korkeammat mitä aikaisempi muoti on tarjonnut. Asu näyttää kuitenkin todella hyvältä kokonaisuudelta ja se onkin suosikkini päivän asuistasi! Voi johtua siitä, että itsekin suosin kyseisen mallisia farkkuja, joihin yhdistän JÄTTIMÄIS-puhvihihaisen paitapuseron, värinä tietysti valkoinen :)

20. elokuuta 2007 klo 15.48  
Anonymous rritu kirjoitti...

tuo ei todellakaan näytä pahalta ylläsi :D itse en kuitenkaan osaa (valitettavasti?) korkevyötäröisiä farkkuja käyttää.

20. elokuuta 2007 klo 16.59  
Anonymous mailinn kirjoitti...

Onpas ihana asu! Sopii sulle tosi hyvin.

20. elokuuta 2007 klo 18.07  
Blogger Lis kirjoitti...

i like :):)

20. elokuuta 2007 klo 18.32  
Anonymous viivi kirjoitti...

mun mielestä toi näyttää tosi hyvältä!:)

20. elokuuta 2007 klo 20.34  
Blogger Jenni kirjoitti...

Ee: Kiitos! Olen hieman epäröinyt noiden käyttöä tuon kumman tasapaksun värin takia, mutta näköjään sekin voi näyttää hyvältä oikein yhdistettynä. :)

Salla: Kiitos! :)

Sanna: Kiitos tästä ylistävästä kommentista. :D

Suna: Huomaa, että vyö hämää vyötärölinjaa alemmas kuin se todellisuudessa on. :) Ilman vyötä näkisi, miten korkea vyötärö todellisuudessa on, mutta se pönköttää typerästi selkäpuolelta, joten päätin lisätä vyön. Hauska kuulla, että tämänpäiväinen asu osui nappiin. :D

Rritu: Vaativat nuo korkeavyötäröiset pöksyt minultakin hieman totuttelua. Ja kuten edellisestä yrityksestä näkyi, erilaisia vaatteita yhdistelemällä saman mallisistakin housuista voi saada todella erinäköiset. Kaikkien vartalotyypille korkea vyötärö ei toki edes sovi.

Mailinn: Kiitos kovasti. :)

Lis: Hihii, kiitti. :)

Viivi: Sinulle myös kiitokset. :)

20. elokuuta 2007 klo 21.51  
Blogger kirsikka kirjoitti...

Hyvältä näyttää! Mielestäni tuo vyötärö ei ole vielä edes "korkea-korkea". Ennemminkin sellainen mikä oli normaali vyötärö ennenkuin matalalantioiset farkut joskus yheksäkytluvulla muuttuivat normiksi.
Ja väri tosiaan on hyvä juuri valkoiseen ja tuollaiseen 60-70-luvun ruskeaan yhdistettynä. Tulee mieleen chic versio amerikkalaisten ranchilaisten pukeutumisesta..? (Kirkkaampiin väreihin yhdistettynä olisi minun makuuni liian hippi.)

20. elokuuta 2007 klo 22.56  
Blogger Jenni kirjoitti...

Kirsikka: Eihän tuo vyötärö tosiaan vielä kainaloissa keiku, mutta verrattuna moniin muihin farkkuihini korkeutta on kuitenkin lähes 10cm enemmän. Minä en sille Cheap Mondayn Eiffel-linjalle kuitenkaan lähtisi. :D Mutta olet kyllä oikeassa, että 90-luvun standardien mukaan tuo varmaankin on ihan normaali vyötärö. Itselle tuo on vain miltei uusi tuttavuus, sillä sitten ala-aste-aikojen ei ole vyötärö noin korkealle kivunnut.

Minullekin tuli tuosta asusta heti sellainen ranch-henkinen fiilis. Mutta kenties puhtaanvalkoinen paita juuri hieman lievensi tuota vaikutelmaa. :)

20. elokuuta 2007 klo 23.10  
Blogger Iinu kirjoitti...

ihana asu, sopii hyvin sinulle ! näyttää tosi hyvältä.

21. elokuuta 2007 klo 17.49  
Blogger Jenni kirjoitti...

Iinu: Kiitos kivasta kommentista. :)

21. elokuuta 2007 klo 18.49  
Anonymous minella kirjoitti...

Noi farkut on tosi ihanat! :)

21. elokuuta 2007 klo 23.00  
Blogger Jenni kirjoitti...

Minella: Kiitos. :) Olen hieman yllättynyt, että nuo farkut ovat saaneet niin paljon kehuja täällä. :)

21. elokuuta 2007 klo 23.03  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ne Bootsit.... olis ollu ihan mahtavat! Suomi on tämmönen, mutta joidenkin ihmisten on vaan tehtävä siitä erilainen. Kokeile niitä vaikka pikkuhiljaa. Käy ensin lyhyellä reissulla kaupassa ja totuttele ihmisten katseisiin ja siten anna mennä vaan ja ole reilusti välittämättä. Upee asu! Ja jos et mene ulos siinä asussa niin näytä meille se(?) Olis kiva nähä.

22. elokuuta 2007 klo 10.52  
Blogger Jenni kirjoitti...

Anonyymi: Ihanaa saada tuollaista palautetta! :) Niitä saappaita kyllä käytän, mutta tuntui, että tuossa asussa ne olisivat olleet hieman liikaa. Mutta noin rohkaisevan palautteen siivittämänä varmasti kokeilenkin noita yhdessä vielä, ja lupaan laittaa kuvankin sitten. :)

22. elokuuta 2007 klo 12.09  
Anonymous ia kirjoitti...

Hyvältä näyttää, rohkea veto :) ps. linkitin blogisi omaani!

22. elokuuta 2007 klo 21.40  
Blogger Jenni kirjoitti...

Ia: Kiitos kovasti. Olen erittäin otettu. :)

22. elokuuta 2007 klo 22.29  
Blogger Styledrop kirjoitti...

Tuohan on upea yhdistelmä, ehkä tuijottavat ihastuksesta;)

23. elokuuta 2007 klo 11.19  
Blogger Jenni kirjoitti...

Styledrop: Hahahaha! Ihana kommentti! :D

23. elokuuta 2007 klo 11.36  
Anonymous Chic kirjoitti...

Aivan upea asukokonaisuus, tuollaisen tahtoisin itsellenikin. Milloin nuo farkut ja Vero Modan paita on ostettu ja muistatko yhtään paljonko ne maksoivat?

24. elokuuta 2007 klo 13.42  
Blogger Jenni kirjoitti...

Chic: Kiitos. :) Farkut ostin Jim&Jillistä tammikuun alennusmyynneistä 15 eurolla. Paita on ostettu jo melkein pari vuotta sitten Vero Modasta. En muista sen hintaa, mutta olisikohan se ollut 12-15 euron paikkeilla, hieman enemmän kuin mitä yleensä t-paidoistani maksan.

25. elokuuta 2007 klo 17.31  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu