Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Joulustressi!

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

keskiviikko 12. joulukuuta 2007

Joulustressi!

Olen aiempina vuosina ollut kaukaa viisas ja pitänyt joulun sekä tulevat syntymäpäivät mielessäni aina alennusmyynneissä kierrellessäni. Taktiikkani on toiminut erinomaisesti, sillä olen välttynyt stressiltä lahjojen suhteen, kun olen tarjouksista nappaillut aarteita talteen pitkin vuotta ja suurin osa lahjoista onkin ollut hankittuna jo hyvissä ajoin ennen joulua. Löytöni ovat usein olleet varsin edullisia, joten taktiikkani on ollut kaiken lisäksi taloudellinen. Kieltämättä on ollut näppärää, kun esimerkiksi pikkuveljen syntymäpäivän koittaessa olen voinut vain valita sopivan merkkipaidan kaappieni kätköistä. Kenties olen oppinut tämän taktiikan äidiltäni, joka hamstraa joulun jälkeisissä alennusmyynneissä löytöjä jo seuraava joulu mielessään. Vinkiksi siis muillekin, että joulu ja merkkipäivät kannattaa pitää mielessä pitkin vuotta! :)

Tänä vuonna taktiikkani kuitenkin petti! Tai en tajunnut käyttää sitä. Olin niin shoppailulakkoni syövereissä, että kiersin loppukesän alennusmyynnit kaukaa, enkä ole muutenkaan juuri kaupoissa tänä syksynä tullut käyneeksi. Ja nyt yhtäkkiä tajusin, että jouluun on alle kaksi viikkoa, eikä ostettuna ole vielä lahjan lahjaa! Ideatkin lahjojen suhteen tuntuvat olevan vähissä, mutta onneksi minulla ei ole kovin montaa ihmistä, joille tarvitsisi jotain keksiä. Päätin tänään töiden jälkeen käydä vähän kiertelemässä kaupungilla ja hakemassa inspiraatiota. Huomasin vasta nyt, miten pitkään aikaan en ole käynyt shoppailemassa, koska kaupat tuntuivat olevan pullollaan vaatteita, jollaisista minulla ei ole ollut hajuakaan. Kuinka ollakaan tunnuin löytävän potentiaalisia lahjoja vaikka kuinka - ITSELLENI. :P Onneksi kaupunkikierros herätti inspiraationi ja löysin lahjat pikkuveljilleni sekä sain ideoita muihinkin lahjoihin. En kuitenkaan voinut vastustaa kiusausta ja ostin lopulta jotain myös itselleni. Kuvassa näkyvä CTRL:n huppari oli rakkautta ensisilmäyksellä. :) Villit kuviot ja värit hurmasivat minut heti. On myös mukava kannattaa kotimaista - tosin pettymyksekseni huomasin, että tämäkin paita on tehty Intiassa.PS. Edelliseen hiuksia käsittelevään postaukseeni liittyen... Ylläolevassa kuvassa näkyy otsatukkani, joka alkaa olla jo lyhyen polkan mitoissa. Olen miettinyt yhtenä vaihtoehtona myös tuollaista lyhyttä polkka-mallia, ilman otsatukkaa. Veikkailen, että se sopisi kasvojeni muotoon erinomaisesti - oheisen kuvan perusteella voisi periaatteessa luulla hiusteni olevan noin lyhyet (todellisuudessa ne ovat hupun kätköissä kiinni). En taida raaskia leikata tukkaani kuitenkaan ihan noin lyhyeksi vielä, koska se on kerrankin ihanan pitkä. :)Tunnisteet: ,

9 kommenttia:

Blogger tommi kirjoitti...

hupparille two thumbs up!

CTRL on siitä erikoinen merkki että itse heidän kuteitaan selatessa olen huomannut kuinka iso tämän merkin skaala on. Löytyy niin ääripäitä. Joitain paitoja ei vaan pysty sulattamaan edes painavan humalan alla mutta jotkut ( niin kuin esimerkiksi tämä huppari ) pistävät sydämen läpättämään kuin poliisikuulusteluissa.

12. joulukuuta 2007 klo 19.57  
Blogger merikarhu kirjoitti...

En tiennyt että sinä olet palannut! Olen luullut pitkään, että taas yksi lempiblogeistani oli lopettanut, muistaakseni jonkun tauon takia. Kiva taas tietää, tulen ehdottomasti takaisin. ;)

13. joulukuuta 2007 klo 10.07  
Blogger Jenni kirjoitti...

Tommi: Kiitos! :) CTRL taitaa kieltämättä olla aika ääripäiden merkki. Jotkut kuosit ovat niin levottomia, että silmissä vain vilisee niitä katsellessa. :D Pääosin pidän kuitenkin heidän vaatteistaan, vaikka hinnat ovat kyllä huimat.

Merikarhu: Voi miten mukava kuulla, että olet löytänyt blogini uudestaan! Tuossa syksyllä ei riittänyt aika oikein bloggailuun, mutta nyt alkavat pahimmat kiireet helpottaa ja inspiraatiotakin pukkaa. :)

13. joulukuuta 2007 klo 10.52  
Anonymous Till_i_downswing kirjoitti...

Heipähei! Ei tästä jouluhommasta kannata ressaa hirveesti. Mä oon ostanut vasta yhden lahjan systerille ja parhaimmat lahjani kautta aikojen oon ostanut aattona stockmannilta. Jää vähän viime tippaan kaikki asiat aina, mutta so fucking what ;)
Voi teillä naisilla on helppoo noitten hiustenne kanssa! Itse joudun käymään 3-4 viikon välein leikkauksessa ja värjäyksessä. Varmaan joskus vauvana ollut vuoden käymättä parturissa, kunpa se ois nytkin mahdollista.
Systerille mä sain lahjaidean uusimmasta me naisista jonka käyn mutsilla aina lukemassa, neiti kun olen. Ostin sellaiset ainakin miehen mielestä ihan älyttömän siistit farkut. En muista merkkii,kun ne piti tilaa, mutta joku Lux alkuinen se oli. Joo ensi viikolla pitäis tulla ne. Joo ehkä ne muut lahjat menee axe lahjapakkaus ja budapest ( jotka on muuten kauheeta shittii) linjalle, hah!

14. joulukuuta 2007 klo 23.32  
Anonymous alfie kirjoitti...

Ihana tuo CTRLin huppari, meinasin itsekin sellaisen ostaa, mutta ei sitten ollutkaan varaa :D Sääli.

15. joulukuuta 2007 klo 16.38  
Blogger Minttu kirjoitti...

Sinulle on haaste blogissani!

17. joulukuuta 2007 klo 18.45  
Blogger Sanna kirjoitti...

Itse aina purnaan joulua vastaan, sillä inhoan lahjojen antoon liittyvää pakkoa. Vinkkisi keräillä lahjoja pikkuhiljaa pitkin vuotta on paitsi käytännöllinen myös vähentää paniikinmakuisiin pakko-ostoksiin liittyviä huteja. Kiitti siis vinkistä!

17. joulukuuta 2007 klo 23.10  
Blogger satc kirjoitti...

Oh I lovelovelove your hoodie! Aivan nappiostos kyllä, pitää tarkastaa Beyondin valikoima kyllä vielä tällä viikolla :>

18. joulukuuta 2007 klo 21.32  
Blogger Jenni kirjoitti...

Till_i_downswing: Minulla on hiusten kanssa suhteellisen helppoa osittain siksi, että en ole koskaan värjännyt niitä. Värjäilyn ja juurikasvujen kanssa joutuu helposti sellaiseen kierteeseen, että on jatkuvasti rampattava kampaajalla.

Ja eipä kai niistä joululahjoistakaan enää tarvitse kamalasti stressailla. Harmitti vain, kun jäivät tänä vuonna niin viime tippaan. :)

Alfie: Se on kyllä ihana, pakko sanoa. :D Itse olin yllättynyt, että se oli niinkin edullinen. CTRL kun yleensä on tunnettu hurjista hinnoistaan.

Minttu: Kiitos haasteesta, ehdinkin jo vastata siihen tänään. :)

Sanna: Todellakin tuo vinkki on kullanarvoinen, kunhan sen muistaa alennusmyynneissä eikä vasta näin joulun ollessa vajaan viikon päässä. :D

Satc: Kiitos. :) Beyondista on kieltämättä tullut yksi ehdottomista suosikkikaupoistani. :)

18. joulukuuta 2007 klo 23.05  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu