Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Kaikkien aikojen suosikit

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

tiistai 1. huhtikuuta 2008

Kaikkien aikojen suosikit

Olen aiemmin tehnyt muutaman postauksen tämän hetken suosikeista eli vaatteista tai asioista, jotka juuri kyseisen postauksen kirjoitushetkellä miellyttävät minua eniten. Näiden kausisuosikkien lisäksi minulla on myös niin sanottuja kestosuosikkeja, jotka ovat joko vaatevarastoni helmiä tai tunnearvoltaan rakkaimpia vaatteitani/tavaroitani/asioitani. Tällä kertaa aion esitellä siis muutamia kaikkien aikojen suosikkivaatteistani. :)



1. Pillifarkut
Nämä ovat toiset ostamani pillifarkut. Ostin farkut alkusyksystä 2005 ja sittemmin olen käyttänyt niitä niin paljon, että ne ovat melkein kuluneet puhki. Vuosi sitten entinen poikaystäväni joutui paikkaamaan farkkujeni takalistoon ilmestyneen reiän. :D (Mikäli ihmettelette sitä, että poikaystäväni korjaili farkkujani, asialle on luonnollinen selitys: hän on vaatetusalan opiskelija!) Nämä farkut ovat suosikkini erityisesti kesäaikaan, sillä vaalea väri sopii hyvin yhteen pirtsakoiden kesäpaitojen kanssa. :)





2. Tarralenkkarit
Nämä tarralenkkarit ovat yhdet vanhimmista kengistä, jotka tällä hetkellä omistan (muistaakseni ostin ne keväällä 2003). Ostin ne muinoin Nokialta Nokian kumisaappaiden tehtaanmyymälästä 17 euron hintaan. Kyseessä ovat niin sanotut aidot pappalenkkarit tai vaihtoehtoisesti markettilenkkarit, miten nyt kukin haluaa niitä kutsua. Äitini kauhisteli ostohetkellä ääneen: "Aiotko todella ostaa nuo? Nehän ovat NIIN rumat!" Mutta minusta lenkkarit olivat päinvastoin ihastuttavan nostalgiset ja mikä parasta: punaiset. :) Nykyään käytän lenkkareitani vain harvakseltaan, koska pohjien materiaali on ehtinyt aikalailla jo haprastua.



3. Trenssi
Tämän mustan trenssin ostin Stockmannilta jo lukioaikoina (joskus 6 vuotta sitten). Klassinen takki on säilyttänyt tyylinsä vuosien varrella ja käytän sitä yhä paljon.












4. Bolero
Löysin tämän mustan neuletakin mallisen boleron keväällä 2006 tukholmalaiselta kirpputorilta. Neuleen malli on aivan ihastuttavan monikäyttöinen ja bolero sopiikin melkein minkä tahansa paidan kaveriksi. En ole todennäköisesti käyttänyt mitään neuletta yhtä paljon kuin tätä.







5. Pallopaita
Vihreä pallopaita on äitini vanha ja peräisin 70-luvulta. Paita on aivan erimallinen kuin uudet pallopaidat, joista en juuri tästä syystä erityisemmin pidäkään. 70-luvun ihoa nuoleva malli sopii minulle paljon paremmin. :) Paita on minulle erityisen rakas, mutta valitettavasti sen ikä näkyy jo pienenä lahoamisena. Olen paikkaillut paitaa jo lukuisia kertoja kohdista, joista trikoo on kulunut puhki. Pidän kovasti paidan kauniin vihreästä väristä.

Tunnisteet:

10 kommenttia:

Blogger MouMou kirjoitti...

Ui, nuo tarralenkkarithan ovat valtavan suloiset!:O<3

1. huhtikuuta 2008 klo 14.53  
Blogger TiinaR kirjoitti...

Aivan ihanat nuo lenkkarit!

1. huhtikuuta 2008 klo 14.57  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihana pallopaita! :)

Ihmettelen tosiaan, miksi Marimekon laatu on nykyään niin huonoa. Trikoopaidat ovat joko oudon mallisia, lyhyitä, tai kutistuvat heti ensimmäisessä pesussa :O

1. huhtikuuta 2008 klo 15.14  
Blogger Herttainen kirjoitti...

Mulla on just tota samaa vihreää "mekko", eli siis serkun vanha yöpaituli 70-luvulta :) Se on kans jo vähän kulahtanut ja lastenkoko kun on niin mulle 3/4-hihainen, mutta ihan loistava silti.

Marimekon vanhat jutut on jotenkin parempia ja laadukkaita kuin ne mitä nyt tehdään. Sääli.

1. huhtikuuta 2008 klo 15.15  
Blogger Henna kirjoitti...

No farkut ovat kyllä ihanan kesäiset :)

1. huhtikuuta 2008 klo 15.33  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Vähänkö coolit nuo lenkkarit! :) Muutenkin tosi kivoja vaatteita. Täälläkin yksi, joka ihmettelee Marimekon nykyistä laatua..

1. huhtikuuta 2008 klo 16.18  
Blogger Jenni kirjoitti...

Moumou: Kiitos! :D Niistä tulevat minulle aivan lapsuus ja vanhat papparaiset mieleen. :D

Tiinar: Kiitos. :) Harmi vain, etten hoksannut aikoinaan ostaa kahta paria, kun nuo vetelevät jo viimeisiään.

Diina: Kiitos. :) Olen samaa mieltä noista Marimekon paidoista. Mallit ovat aivan omituisia, lyhyitä ja leveitä. :( Laatukaan ei selvästikään ole sama kuin ennen vanhaan. Kiitettävästi on tuo oma paitanikin jo neljännellä vuosikymmenellä käytössä!

Herttainen: Tuo vihreä väri on aivan ihana! :) Olen samaa mieltä Marimekon laatukehityksestä.

Henna: Kiitos. :) Odotan malttamattomana jo sandaalikelejä, jolloin pääsen tepastelemaan farkuissani varpaat paljaina. :)

Pupupaita: Kiitos! :) Hauskaa, että muutkin tykkäävät noista tarralenkkareista. :D Etpä ole todellakaan ainoa, joka ihmettelee Marimekon nykyistä suuntaa.

2. huhtikuuta 2008 klo 13.16  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei vaan, mä liityn tarralenkkareiden kauhistelijoihin. Muistoissa on vielä se aika, kun ne oli sallittuja vaan lapsille tai juuri noille mainitsemillesi papoille. Voi sitä onnetonta joka uskalsi laittaa tarrat jalkaansa jos ei ollut joko lapsi tai pappa =) Nykyään kaikki taitaa olla muotia ja se on paljon sallivampaa kuin joskus jolloin kaikkien piti näyttää täysin samalta. Olihan farkkujenkin se ainoa oikea malli levis 501 =D

2. huhtikuuta 2008 klo 14.26  
Blogger Jenni kirjoitti...

Anonyymi: Se voi olla, että joidenkin tarralenkkari-traumat ovat vielä liian tuoreita. ;) Minä en koskaan ehtinyt moisia saadakaan, joten siksi käytän tarralenkkareita hyvin mielin. :D

4. huhtikuuta 2008 klo 8.02  
Blogger Mrs. V kirjoitti...

Mullakin on talla hetkella joku ihme mielihalu punaiselle..:) ja tosiaan pillit ja trenssi takit...my favourites...

4. huhtikuuta 2008 klo 8.46  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu