Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Kulttuuriviikonloppu

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

maanantai 1. syyskuuta 2008

Kulttuuriviikonloppu


Vietin viikonloppuni kulttuurista nauttien: lauantaina sain kuunnella kaunista musiikkia ja sunnuntaina sen sijaan ihastelin valokuvataidetta. Muutaman muun muotibloggaajan tavoin kävin lauantaina nautiskelemassa Helsingin Juhlaviikkojen tarjonnasta The Døn keikan muodossa. Olen blogissani aiemminkin kirjoittanut kyseisestä kokoonpanosta, sillä hurmaannuin jo keväällä sekä bändin musiikista että suloisen Olivian tyylistä. Kumpikaan ei pettänyt minua, kun näin vihdoin The Døn livenä.



Keikka oli oikeasti ehkä yksi parhaista, jonka olen koskaan nähnyt, ellei jopa paras. :) Eipä kai se siitä hehkuttelemalla kummene - paikalla olleet tietävät. Muille suosittelen lämpimästi tähän omintakeiseen indie-bändiin tutustumista. Pakko on kuitenkin hieman suitsuttaa bändin suomalais-ranskalaista laulajaa Oliviaa, joka suorastaan mykistytti minut ihastuttavalla olemuksellaan. Siinä tytössä yhdistyvät kyllä ihan kaikki: kauneus, vallattomuus, herkkyys, tyyli sekä upea ääni. Ja se tyyli, oih ja voih! Katsokaa itse, kuvat antavat osviittaa. :)




Sunnuntaina oli vihoviimeinen mahdollisuus käydä katsomassa hollantilaisen Anton Corbijnin valokuvanäyttely Tennispalatsin taidemuseossa. Olin suunnitellut meneväni katsomaan tuota näyttelyä jo iät ja ajat, mutta loppujen lopuksi pääsin paikalle vasta tunti ennen museon sulkemisaikaa näyttelyn viimeisenä päivänä. Tyypillistä. :D Pääasia silti, että pääsin! Näyttely nimittäin oli kerrassaan upea. Myös musiikkivideoista ja elokuvastaan Control tunnettu valokuvaaja on kuvannut rokkareita ja julkkiksia 70-luvulta asti ja onnistuu valokuvissaan tavoittamaan tunnelman, jollaiseen ei moni pysty. Onnistuin kuluttamaan kokonaisen tunnin valokuvia ihaillessani ja olisin varmaan viihtynyt vieläkin kauemmin, ellei museo olisi mennyt kiinni. :D Tuollainen taide saa minut aina harkitsemaan järjestelmäkameran ostoa, mutta onhan siinä tietysti sekin, että silloin pitäisi opetella käyttämään sellaista. Heh. ;)


PS. Kaikki entiset ja nykyiset muotibloggaajat, muistakaa vastata kyselyyn! :)


Tunnisteet: , ,

14 kommenttia:

Blogger tipitii kirjoitti...

Ihania nuo kuvat, näyttely olisi ollut ehdottomasti näkemisen arvoinen myös mulle.

1. syyskuuta 2008 klo 21.14  
Blogger ritu kirjoitti...

uaaa The Dø on aivan mahtava! Kesällä näin pitkän odottamisen jälkeen keikan Provinssissa ja eihän siitä voinut kuin tykätä :)

1. syyskuuta 2008 klo 21.29  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

terrve!
Ajattelin vihdoin jotain pientä kommenttia laittaa kun sen verran moneen kertaan olen blogiasi käynyt aina silloin tällöin lukemassa, eli: blogisi on aivan ihana! :) olen jopa suositellut sitä muutamille kavereilleni, kirjoitustyylisi ja tapasi analysoida (tai jotain) on vaan kerta kaikkiaan ihastuttava ja mukava lukea, sekä inspiroiva! (tulipa hehkutusta, mutta ei sen väliä :D isot kiitokset, toivottavasti jatkat vielä piiitkään tänne kirjoittelua :))
~m~

1. syyskuuta 2008 klo 22.13  
Blogger Noo kirjoitti...

Ei kai voi muuta sanoa kuin että the Do on ihana! (En tiedä mistä saan tuon oikeanlaisen o-n näppäimistöstäni) Olisinpa ollut keikalla. Olivia on myös älyttömän suloinen ja hyvin pukeutuva, tykkään myös tyylistä tosi paljon!

2. syyskuuta 2008 klo 8.23  
Blogger E. kirjoitti...

Itsekin olin katsomassa The Dø:ta huvila-teltassa ja voi vitsi että tykkäsin! Olivia on IHANA!

2. syyskuuta 2008 klo 17.22  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Joo keikka oli ihan tajuttoman hyvä! Ja huh, Olivia ja Dan on kuuma pari!

2. syyskuuta 2008 klo 17.44  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kuvat ovat niin hienoja, että nyt harmittaa kun ei tullut käytyä näyttelyssä. Äh.

Kävin muuten vastaamassa tuohon kyselyysi, toivottavasti gradustasi tulee hyvä! :)

2. syyskuuta 2008 klo 18.19  
Blogger Alina kirjoitti...

vastasin tohon sun kyselyyn! :)
Jos jaksat vastata tähän kysymykseen:
Miten tohon keskelle blogitekstiä saa linkitettyä linkin niin että siinä näkyy se sana minkä haluaa? Esim ku mun pitäis saada näin: MouMouMouruaa ja siitä linkitettyä sen sivulle mut saan pistettyä vaan moumou.blogspot.com ja siitä linkitettyä sen sivulle. Mitä mun pitää tehä? en tiiä yhtää mitä mä teen väärin... Kiitti jos jaksat vastata ja sori sekava teksti. :)

2. syyskuuta 2008 klo 19.46  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kuulinkin kyseistä bändiä YleX:n studiolta menneellä viikolla. Kiitos kun tarjosit uuden muistutuksen sen olemassaolosta, taidankin latailla huomenna synttärilahjaksi Kullalle :)

2. syyskuuta 2008 klo 21.25  
Blogger Jenni kirjoitti...

Tipitii: Näyttely oli kyllä upea, joten suosittelen ehdottomasti tutustumaan Anton Corbijnin tuotantoon, jos jossain pääset käsiksi. :)

Rritu: Niin on! :) Minulta jäi se Provinssi väliin, mutta onneksi pääsin nauttimaan live-keikasta nyt Helsingin Juhlaviikoilla. :)

~m~: Kiitos ihanasta kommentista. :) Toivottavasti itse pysyt vielä pitkään lukijana! ;) Ja kommentoi ihmeessä toistekin, jos ajatuksia herää.

Noo: Minäkään en tiedä, mistä sen kirjaimen minun näppikselläni saa, mutta olen copy-pastennut jostakin muualta aina. Ovelaa! :D Mutta Olivia todellakin on ihana ja hänen tyylinsä sitäkin ihanampi. :)

Chiquerie: Kaikki paikalla olleet tuntuvat olevan ihan hurmoksessa, joten keikan täytyi olla mahtava. :D

MirMir: Kuumia ovat. ;) Tosin yllätyin siitä, että Dan on niin lyhyt! :)

Emmisusanna: Kiitos osallistumisesta. :) Ja hyvää minäkin siitä gradusta toivon. :D Pääasia lienee kuitenkin, että tulisi joskus valmiiksi, hehe.

Aprilia: Kiva, että kävit osallistumassa. :) Tarkoitat varmaankin sitä, että joku tekstin sana on linkki. Bloggerissa se onnistuu siten, että maalaat haluamasi sanan ja klikkaat sen jälkeen työkalupalkissa olevaa vihreää ikonia (Lisää linkki) ja laitat vain näkyvään tekstikenttään haluamasi nettiosoitteen. :) Helppoa kuin mikä!

Milla-Emeliina: Toivottavasti kultasikin tykkää. ;)

2. syyskuuta 2008 klo 21.41  
Blogger Alina kirjoitti...

Ah, kiitos paljon! Nyt sain sen! Kiitos kaunis:D

3. syyskuuta 2008 klo 15.30  
Blogger Jenni kirjoitti...

Aprilia: Eipä mitään. :D Hienoa, jos minusta oli apua. :)

8. syyskuuta 2008 klo 20.21  
Blogger Maurelita kirjoitti...

Aaaaaaaaaaaah suosikkejani, olen juuri yrittämässä saada lippuja Pariisin konserttiin.

Tein podcastinkin heistä :

http://www.maurelita.com/2008/08/maurelitacast-1.html

Mutta tuota kyselyä minä alunperin tulinkin etsimään... =)

11. syyskuuta 2008 klo 15.44  
Blogger Jenni kirjoitti...

Maurelita: Aivan ihania tyyppejä ja ihanaa musiikkia. :) Toivottavasti konserttilippujen kanssa natsaa!

Ja kiitos aktiivisuudesta. ;)

11. syyskuuta 2008 klo 20.40  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu