Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Jos vain olisin yhtä näppärä sormistani...

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

torstai 15. tammikuuta 2009

Jos vain olisin yhtä näppärä sormistani...


...kuin ihanainen ystäväni Maija, niin tekisin itse itselleni ja kavereilleni kaikenlaisia ihania koruja, vaatteita sekä leipomuksia. Kyllä vain, Maija does it all, ja onnistuu aina! Olemmekin vitsailleet, että hän voisi perustaa pitopalvelu-konditoria-koruliike-ompelimon aivan helposti. Todennäköisesti verhoomokin mahtuisi vielä samaan syssyyn. Ei voi kuin kadehtia ihmisiä, joilla on homma näpeissä ja viitseliäisyyttä tehdä itse. Minullakin on aina suuret suunnitelmat sen suhteen, mitä voisin tuunailla ja askarrella, mutta harvoin suunnitelmat yltävät teoiksi asti.

Sain jälleen ihastuttavan muistutuksen Maijan kädentaidoista, kun näimme eilen pitkästä aikaa. Joulun alla olimme molemmat niin kiireisiä, että joulupakettien vaihtokin tapahtui vasta näin jälkikäteen. Minä lahjoitin Maijalle suloiset IVANAhelsingin patalaput ja itse sain itsetehdyn korun. Itse asiassa aika hauska sattuma, että Maija oli tehnyt minulle Katariina Guthwertin inoittamana ansiomerkin, koska sellaistahan vähän joululahjaksi salaa toivoinkin. :)Hauskalla ja huomiotaherättävällä korulla "tylsempikin" asu saa hieman särmää. Olen yleisesti ottaen aika huono käyttämään koruja, mutta tämä ansiomerkki on kiva laittaa rintapieleen. :) Pakko vielä sanoa, että pidän muuten aivan valtavasti tästä tämänhetkisestä hiusteni väristä! Sävy on vaalentunut paljon sitten värjäyshetken, mutta on edelleen ihanan tumma. Tämän värinen tukka voisi olla vaikka luonnostaankin. :)PS. Tiedoksi niille, jotka kaipailivat lisäkuvia Huuto.netissä myytävänä olevasta takista: lisäsin kuvia tämän postauksen loppuun. :)

Tunnisteet:

5 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

15. tammikuuta 2009 klo 20.14  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Missä olet töissä? :-) Oletko muuten jo valmistunut?

19. tammikuuta 2009 klo 17.17  
Blogger Jenni kirjoitti...

Anonyymi: Opiskelut ovat vielä kesken, eli gradua puurran (liian laiskasti kylläkin). Gradun lisäksi teen freelancerina hommia Sanoma Digitalille ja tarkemmin esimerkiksi Tyylitaivas-sivustolle sekä muille Sanomien ylläpitämille verkkopalveluille. :)

20. tammikuuta 2009 klo 10.09  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei

Mistäköhän toi ihana vaalea neule (johon ansiomerkin kiinnitit) on ostettu? : )

22. tammikuuta 2009 klo 8.37  
Blogger Jenni kirjoitti...

Anonyymi: Itse asiassa neulepaita on H&M:n postimyynnistä hankittu noin vuosi sitten. Pahoin pelkään, ettei sitä oikein mistään enää saa. :/

23. tammikuuta 2009 klo 12.19  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu