Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

keskiviikko 18. helmikuuta 2009

Lakattuani kynnet eilen sinisiksi, verhouduin turvallisesti kokomustaan. Tänään halusin pukea päälleni jotain hiukan värikkäämpää ja mielessäni yhdistyivät välittömästi kaksi viime päivien inspiraationlähdettä. Joku ystävällinen lukija vinkkasi viime postauksen kommenteissa, että itse asiassa punainen sopii sinisen kanssa aika kivasti. Olen aiemminkin yhdistellyt vapautuneesti punaista ja sinistä, ja päätin tehdä niin jälleen tänään.

Toisen suuren inspiraation koin, kun tutkailin Bien dans sa peau -blogissa esiteltyjä kuvia Kate Mossista 90-luvun alkupuolella. Rehellisen siniset, klassisen malliset farkut osuivat erityisesti silmään, koska muistin heti omasta kaapistani löytyvän jotain samantyylistä. Kaivoin tasaisen siniset Cheap Mondayn farkkuni esille ja puin ne ylleni Kate Mossin hengessä. Itse asiassa yllätyin, miten hyvin farkkujen väri matchasi kynsiini. :)

Yläosaksi nappasin vain mustan tunikan ja piristykseksi lisäsin kaulaan pensselikorun sekä jalkaan punaista nahkaa olevat Eccon talvikengät. Asukokonaisuudesta tuli loppujen lopuksi aika tylsä, mutta ensi kerralla sitten jotain kivempaa. :D Näin jälkikäteen ajateltuna valkoinen yläosa olisi varmaan tehnyt asusta raikkaamman, mutta minulla ei oikein ole mitään pitkänmallista valkoista yläosaa. Ehkäpä sellainen pitää lisätä ostoslistalle...

  • musta tunika - Gina Tricot
  • siniset farkut - Cheap Monday
  • punaiset talvikengät - Ecco/second hand
  • pensselikoru - Antti Asplund
PS. Itse asiassa muutin kokonaisuutta kuvien ottamisen jälkeen. Vaihdoin pensselikorun ruutuhuiviin ja asusta tuli heti paljon kivempi! :)
Tunnisteet: ,

2 kommenttia:

Anonymous kilvia kirjoitti...

näköjään uusi ihminen on asettunut kämppääsi jo oikein hyvin! :) tuo pensselikoru on kyllä melko hauska idea. mitähän taloustarviketta sitä itse keksisi ripustaa kaulaansa? ;)

18. helmikuuta 2009 klo 17.41  
Blogger Jenni kirjoitti...

Kilvia: Joo. :D Poikakaveri tuli kesken päivän yllättäen päivätorkuille tänne, joten jalka näkyy kuvassa. :D Ja hei, vain luovuus on rajana noiden itse keksittyjen korujen suhteen. ;)

19. helmikuuta 2009 klo 9.18  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu