Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Sähkönsinistä

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

tiistai 17. helmikuuta 2009

Sähkönsinistä


Edellisen postauksen kauniin sinisistä sävyistä innostuneena päätin lakata kyntenikin sinisiksi! Olen aina tykännyt sähkönsinisestä väristä, mutta se ei ole juurikaan vaatevalinnoissani näkynyt. Haaveilin salaa joskus ala-asteikäisenä jopa sähkönsinisistä hiuksista, mutta luojan kiitos en koskaan lähtenyt haaveitani toteuttamaan - en halua edes ajatella, miltä kalvakka ihoni olisi kylmänsinistä tukkaa vasten näyttänyt! Hrrr... :D Kerran taisin sellaista sinistä spray-väriä tukkaani suihkia vappunaamiaisia varten ja se riitti. Samaisissa kemuissa myös kynteni hohtivat ensi kertaa sinisinä ja olipa minulla myös sinistä huulipunaakin! Noh, sitä en suosittele - valkaisemattomat hampaat näyttävät entistäkin keltaisemmilta sinisten huulten välistä.


Kuva täältä.

Nyt tosiaan innostuin jälleen lakkaamaan kynteni sähkönsinisellä melkein 15 vuoden jälkeen uudelleen. :D Sain viime viikolla Mintun blogiputiikista muutaman kynsilakkanäytteen ja pitihän näitä nyt heti päästä kokeilemaan! Viime viikolla näitte jo vilauksen O.P.I:n haalean harmaasta Moon over Mumbay -sävystä ja tällä viikolla testailin Essien Aruba Blueta. Sähkönsininen väri sopii hyvin yhteen mustan, valkoisen ja harmaan kanssa, mutta en ole vielä keksinyt, mihin muuhun sitä voisi yhdistää. Onko muilla ideoita?


Tunnisteet:

19 kommenttia:

Blogger Chérie kirjoitti...

Nätti väri!

17. helmikuuta 2009 klo 17.32  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Etkä muuten ole ainoa, joka on ala-astevuosinaan harkinnut vakavasti säväyttää sinisillä hiuksilla ;D Luojan kiitos sille ihmiselle joka esti huomionkipeät aikeeni!

17. helmikuuta 2009 klo 17.46  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Sulla on ihanat hiusset <3 Minkä merkkisellä värillä oot värjänny ja millä sävyllä?

17. helmikuuta 2009 klo 18.07  
Blogger T / visiokeko kirjoitti...

Mäkin ala-aste ikäsenä haikailin sinisten hiusten perään, mutta ehkä hyvä että lähinnä sinistä on ollut vain sinimusta, eli mustat hiukset joissa saattoi juuri värjättyä nähdä välillä sinistä kiiltoa :D

Kivan väristä tuo lakka :)
Melkein saman väristä jota munkin kynsistäni löytyy :P

17. helmikuuta 2009 klo 18.15  
Blogger ----- kirjoitti...

Apua, meitä sinisistä hiuksista haaveilleita on siis ollut monta! Mulla oli sähkönsininen hiusmaskara... ja enempää ei ehkä tarvitse kertoa.

Kivalta näyttää kynsissä toi sävy, harmaan kanssa varmaan tulee parhaiten esiin (:

17. helmikuuta 2009 klo 18.40  
Blogger Retsu kirjoitti...

Toiset kun osaavat lakata kynsiään... :D Mulla loppuu aina kärsivällisyys siinä vaiheessa, kun pitäisi odottaa, että ne kuivuu. Tänään onnistuin lakkaamaan taas kynteni ja ihme kyllä onnistui!

Minulla on nyt sitten se vaihe, että tahdon siniset hiukset! Sellaiset hieman vihreään/turkoosiin vivahtavat siniset hiukset olisivat vain niin hianot että ! Moni varmaan toivoo, että tulen järkiini siihen mennessä, kun hiuksiani saan värjätä... :p

17. helmikuuta 2009 klo 19.19  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hienon värinen lakka =DD ja kylläpäs osaat lakata kynnet tasaisesti, ihanan näköiset!

17. helmikuuta 2009 klo 19.29  
Blogger Maria kirjoitti...

Mikä mahtava väri tuo sininen! Tuollaista alkaa tekemään mieli itsellekin.. :P

17. helmikuuta 2009 klo 19.55  
Blogger Lotta kirjoitti...

Minä olen ainakin tykännyt yhdistelmästä sähkönsininen + punainen, joko seilorimpaan suuntaan valkoisella tai vähemmän seiloriin mustalla.

17. helmikuuta 2009 klo 20.20  
Blogger Heini Puha kirjoitti...

En pysty ymmärtämään miten joku osaa lakata kyntensä noin siististi! Kadehdittavaa. :)

17. helmikuuta 2009 klo 21.35  
Blogger Lyra kirjoitti...

Oi upeat kynnet! Oli ihan pakko käydä penkomassa vanhoja kynsilakkojani, jos sieltä löytyisi vastaava väri, mutta ei tärpännyt. :<

17. helmikuuta 2009 klo 22.56  
Blogger Christina kirjoitti...

Onpa tosi kivan näköistä kynsissä tuo sähkönsininen - täytyisikin melkein hankkia jotain vastaavaa. :)

17. helmikuuta 2009 klo 23.44  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Siniset kynnet keltaisen mekon kanssa voisi nayttaa aika kivalta. Kiva oli myos huomata etta kesti hetken ennen kun tuli se tavallinen Ruotsi-mielleyhtyma mieleen, ehka se johtuu siita etten ole asunut Suomessa pariin vuoteen... Keltanen ja sininen oikein yhdistettyna voi olla oikeinkin hieno. Itse ostin ensimmaista kertaa keltaisen vaatteen viime viikolla, intialaisen tunikan, aina ajatellut ettei keltainen sovi mutta nayttikin tosi kivalta kun kokeilin ihan huvikseen, oli niin raikkaan ja iloisen nakonen vaate. Sahkonsinisen kanssa mulla tosin on viela ongelmia, nuo on ehka ainoat varit mita mulla ei vaatekaapissa ole.
(Itse muuten savytin hiukseni viime vuonna violeteiksi kun olin ensimmaista kertaa blondi ja kaikki varit tarttui. Violetti tai vihrea oli aina jotenkin tuntunut "omalta" hiustenvarilta ... o_o No, viikon paasta sitten kyllastyin ja annoin varin peseytya pois. Siina meni kylla viikko pari kauemmin kun olin ajatellut mutta ei se mitaan ;)

18. helmikuuta 2009 klo 3.47  
Blogger Jenni kirjoitti...

Chérie: Kiitos. :) Tykkään erityisesti tuosta metallinhohdosta.

Anonyymi1: Hahahaha, mahtava kuulla, etten ole minäkään ollut ainoa! En tiedä, mistä omat haaveeni varsinaisesti saivat alkunsa - olisinkohan nähnyt kaupassa jonkun punkkarin, jolla kyseisen värinen tukka oli. :D

Anonyymi2: Kiitos. :) Tällä hetkellä ne kyllä kaipaavat kipeästi kampaajan saksia. Sävytteenä käytin L'Oréalin Créme Glossia ja sävy oli yksinkertaisuudessaan nimeltään "Ruskea". En muista sitä värikoodia, mutta uskon, että noilla tiedoilla varmaan löytyy. :)

Sininensaapas: Hassua, että meitä on ollut useampiakin. :D Itse pysyttelin tutussa ja turvallisessa, enkä sitten värjännyt ollenkaan. Tuo sinimusta väri kuulostaa kyllä hyvältä! :)

Anni-ina: Eikä, taidat olla jo neljäs tähän postaukseen kommentoinut, joka on lapsena halunnut sinisen tukan! :D Kai se sitten on ollut joku ultimaalinen villiyden osoitus tai jotain, kun kaikki ovat sellaisen perään haikailleet. Mutta ne hiusmascarat olivat kyllä kamala keksintö! :D Veikkaan muuten, että tämä sininen näyttää kynsissä paremmalta, kun iho on hiukan ruskettunut.

Retsu: Ai väitätkö, että on olemassa jopa kärsimättömämpiä ihmisiä kuin minä?! :D Olen MAAILMAN huonoin laittamaankynsilakkaa. Tai saatan saada lakan levittymään ihan nätisti, mutta varsinkin jos lakkakerroksia on useampi, törtsään ne aivan auttamattomasti yleensä johonkin, ennen kuin kynnet ovat kuivuneet. :/ Nopeasti kuivuva lakka on ystävä. :D

Vautsi, siniturkoosi kuulostaa hurjalta! Itse en kyllä uskaltaisi, mutta jos päädyt tuollaisen tempun tekemään, niin kuvaa sitten kehiin vain - olen utelias! :D

Anonyymi3: Kiitos! :) Yleensä olen kyllä toivoton kynsilakan kanssa. Osaan useimmiten levittää sen ihan kauniisti (ainakin vasempaan käteen :D ), mutta kuivumisen odottelu on ehkä maailman turhauttavinta puuhaa. Ja siksi usein homma meneekin pieleen siinä vaiheessa, kun en malta olla paikoillani ja koskematta mihinkään.

Idhren: Kiitos. :) Tuollaista metallinhohtoista sinistä lakkaa taitaa tällä hetkellä olla tarjolla ainakin Essiellä, Goshilla ja Chanelilla. Mahdollisesti muillakin, mutta nuo olen itse onnistunut bongaamaan. :) Tämän kokeilemani Essien ehdottomaksi eduksi lasken sen, että se kuivui yllättävän nopeasti. ;)

Lotta: Olen itsekin kokeillut tuota väriyhdistelmää pukeutumisessa. Täytyypä kokeilla myös kynsien kanssa! Kiitos vinkistä. :)

Heini: Ilmeisesti olenkin parempi lakkaamaan kynsiäni kuin olin kuvitellutkaan. :D Muistetaan kuitenkin, että kuvassa on vasen käsi - oikea ei koskaan näytä yhtä hyvältä (ellei sitten ole vasenkätinen tai muuten vain virtuoosi). ;)

Lyra: Voi harmi! Minulla oli vielä jokin aika sitten tallessa se ala-asteaikainen sininen kynsilakka, mutta heitin roskiin kun huomasin, että eihän se tullut pullosta enää ulos. :D

Christina: Kiitos. :) Tuossa Idhrenille jo vastasinkin, että Essien lisäksi olen nähnyt samansävyistä lakkaa esimerkiksi Chanelilla ja Goshilla.

Joku Otus: Kiitos vinkistä. :) Luulen, että jos vain kynnet olisivat siniset, niin ehkä siitä ei tulisi niin voimakkaita Ruotsi-viboja. Keltaiset mekot ovat kuitenkin vähän vähissä, joten täytyy katsoa, pystyykö tuota kokeilemaan käytännössä. :) Kiitos kuitenkin vinkistä!

Sinullapa on ollut hurjan värisiä hiuksia! Mutta mikäs siinä jos se tuntuu omalta jutulta ja uskallusta riittää. :)

18. helmikuuta 2009 klo 7.57  
Blogger kullanmuru kirjoitti...

Sähkönsininen on kyllä kaunis! Olen alkanut pikkuhiljaa hamstraamaan sellaisia vaatteita itselleni :D

18. helmikuuta 2009 klo 9.40  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Miten saat kynsilakan tasaiseksi kerrokseksi? Itsellä jää aina näkyviin sudin jättämät raidat :(

18. helmikuuta 2009 klo 12.32  
Blogger Jenni kirjoitti...

Kullanmuru: Muutama sininen mekko minulta löytyy kaapista, mutta ne sopivat paremmin kesäkäyttöön. Kesää odotellessa siis... ;)

Eva: Varmaan riippuu aika paljon lakasta ja siitä sen mukana tulevasta harjastakin, miten lakka levittyy. Itse olen kuitenkin huomannut, että parhaan tuloksen saa, kun lakkaa on harjassa tarpeeksi paljon. Jos lakkaa on liian vähän, sitä joutuu "raastamaan" kynnen pinnalle, jolloin helposti jää raitoja. Jos sitä taas on liikaa, lakka valuu ja suttaantuu epätasaiseksi kerrokseksi. Kokeile itse, mikä on sopiva määrä. :) Luonnollisesti myös lakkamerkki voi vaikuttaa asiaan - toiset levittyvät paremmin kuin toiset.

19. helmikuuta 2009 klo 9.21  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Itse asiassa ei mulla niin kovin hurjia hiuksia ole koskaan ollut, jotkut omat leikkauksesi nayttaa paljon hurjemmilta... omasta mielestani :) Kokeilin paria nopeasti poispeseytyvaa savytetta kun kerrankin nakyi, tavallisesti hiukset on tummahkot keskiruskeat joten ei voi paljon leikkia. Sita vihreaa en ole koskaan kokeillut eika varmaan sopisikaan... Luin joskus nuorempana, ehka 14-v, Isabelle Allended Henkien talon (joka perustuu myos tositapahtumiin??) ja siina yhdella henkiloista oli oikein pitka, ihan vaalea, vaaleanVIHREA tukka. Varmaan kuparia vedessa vai mika sen tekee... Se kuulosti vaan kylla tosi hienolta ;) Muistaakseni samalla henkilolla oli myos spirituaalisia kykyja. Semmoinen oikein paksu ja pitka vaaleanvihrea tukka olis kylla hieno. :D

19. helmikuuta 2009 klo 13.13  
Blogger Tara kirjoitti...

tosi nätin väriset kynnet!

sinisistä huulista tuli mieleen, että ala-asteella naamiaisissa pukeuduin victoria beckhamiks ja pistin sinistä huulipunaa. mä en oo vieläkään päässy tän yli, miks sininstä huulipunaa tara? :D

19. helmikuuta 2009 klo 17.05  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu