Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

What a Shop - Panic in Paradise

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

sunnuntai 1. helmikuuta 2009

What a Shop - Panic in Paradise

Pupulandiassa käytiin pari viikkoa sitten vilkasta keskustelua valta-asemista vaateteollisuudessa ja erityisesti siitä, miksi Ruotsi aina vain menestyy Suomea paremmin. Keskusteluun innostui osallistumaan myös joitakin vaatetusalan ammattilaisia, joiden joukossa oli yksi, jolla on ihan oma pieni vaatemerkkikin. Innostuin merkistä heti ja vinkkasin, että voisin olla kiinnostunut vaikka tekemään siitä pienen jutun blogiini. Pientä esimakua Panic in Paradisesta oli tarjolla muutama päivä sitten päivän asussa näkyneiden mysteerifarkkujen kautta, ja nyt on luvassa siis tarkempaa infoa. :)
Farkut ovat siis peräisin Panic in Paradise -nimiseltä pieneltä suomalaiselta merkiltä, jonka tuotteita myydään merkin omassa verkkokaupassa. Myös vaatetusalalla on huomattu, kuinka Suomesta oikeastaan puuttuvat kokonaan sellaiset katu-uskottavat brändit, jotka pystyisivät tuottamaan käyttömuotia kuluttajalle ystävälliseen hintaan, ja tähän markkinarakoon päätti iskeä pieni mutta kunnianhimoinen Panic in Paradise. Kantava idea merkin takana on ollut tarjota kuluttajille edullisia luomuksia kuitenkaan alihankkijoita riistämättä - sen sijaan kustannustehokkuus pyritään maksimoimaan omien kulujen minimoimisella. Tästä syystä ette esimerkiksi ole nähneet Panic in Paradisen mainoksia missään.Merkki panostaa nimenomaan verkkomyyntiin, koska siten tuotteet ovat kaikkien saatavilla, välimatkasta riippumatta. Netti on myös myyntiväylänä suora ja auttaa pitämään tuotteiden hinnat matalina turhien välikäsien jäädessä pois. Edullinen hinta yhdistetään usein hikipajoihin ja ympäristöstä piittaamattomuuteen, mutta Panic in Paradise pyrkii noudattamaan Trusty Root -filosofiaa, jonka perusperiaatteita ovat tuotannon eettisyys ja ympäristöystävällisyys. Tarkemmin filosofiasta voi lukea Panic in Paradisen verkkokaupasta. :)On virkistävää löytää kotimainen, oikeasti kilpailukykyinen ja eettinen vaihtoehto naapurimaan menestyjille. Olin itse aluksi hiukan skeptinen tuotteiden laadun suhteen, koska vielä toistaiseksi melko tuntemattomasta merkistä ei tutuillakaan ollut kokemusta ja halpa hinta on valitettavan usein yhtä kuin huono laatu. Juttuidean myötä minulle kuitenkin ehdotettiin, että saisin valita valikoimasta muutaman tuotteen ja testata niitä itse. Olin varautunut siihenkin vaihtoehtoon, että vaatteet eivät olisi mieluisia, enkä voisi kirjoittaa merkistä mitään hyvää. Huoleni osoittautui kuitenkin turhaksi, koska totesin vaatteet hyvin istuviksi, laadukkaiksi ja hyvännäköisiksi. :) Panic in Paradisen valikoimasta löytyy farkkuja, toppeja, paitoja, mekkoja sekä shortseja. Tuotteet ovat pääosin arkeen sopivia, hyvännäköisiä vaatteita, joiden valmistusmateriaalit ovat denimiä, puuvillatrikoota tai viskoosia. Voin siis lämpimästi suositella tutustumaan verkkokauppaan ja sen jatkuvasti kasvavaan tarjontaan.


Mitä mieltä sinä olet Panic in Paradisesta? :)


Laila- ja Light Cross -shorsit


Kuvissa Panic in Paradisen valikoimaa merkin verkkosivuilta sekä itseni yllä.

Tunnisteet: , ,

44 kommenttia:

Blogger MouMou kirjoitti...

Vaikuttaa tutustumisen arvoiselta merkiltä!:) *selailee nettisivuja innoissaan*

1. helmikuuta 2009 klo 15.38  
Blogger Bisquits kirjoitti...

Eivät ole ihan minun tyylisiäni, mutta sinun päälläsi nuo näyttävät oikein hyviltä. :-) Tykkäilen ylipäätään tuollaisista yksityiskohdista, kuten ne ponitaskut.

1. helmikuuta 2009 klo 15.43  
Blogger Salka kirjoitti...

Oho, onpas kyllä edulliset hinnat! Oikein yllätyin, iloisesti :) Taidankin harkita ainakin peruspaitojen tilaamista tuolta, harmi kyllä mekkoja ei oikein ollut..:T

1. helmikuuta 2009 klo 15.43  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ei mun mielestä kivoja vaatteita, tollasii perus ja joistakin en tykänny ollenkaan. jos vaatteet ois oikeesti erilaisii ja kivoi saattaisin ostaakin laadusta huolimatta

1. helmikuuta 2009 klo 15.44  
Blogger MouMou kirjoitti...

Meinasin jo tilata pillit, mutta rahatilanne tökkii. We'll see, lähtevätkö Ronjat mukaan.;)

1. helmikuuta 2009 klo 15.49  
Blogger MouMou kirjoitti...

DONE!<3

1. helmikuuta 2009 klo 15.56  
Blogger Joa kirjoitti...

Kiitos paljon tästä postauksesta! Osa noista farkuista on aika ihania ja perusteepaitojakin tarvitsisi lisää. ;)

1. helmikuuta 2009 klo 15.59  
Blogger Jenni kirjoitti...

MouMou: Hahaa, onnittelut uusista farkuista. :)

Bisquits: Monet vaatteista ovat varmasti aika mielipiteitä jakavia, mutta toisaalta, eihän sitä kaikkia tarvitsekaan (tai edes voi) miellytää. :) Minä näen esimerkiksi noissa farkuissa hyvää potentiaalia ruotsalaisen Cheap Mondayn haastajiksi. :)

Salka: Kiva kuulla. Juuri kaikenlaisia perusvaatteita minäkin juuri tuolta hankin. Valikoima varmasti muuttuu ja laajenee ajan mittaan - ehkäpä mekkojakin tulee enemmän mukaan. :)

Anonyymi: No makuasioitahan nämä ovat. :) Minusta vain on kivaa, että tarjolla on juuri tuollaisia perusvaatteita, joita on sitten helppo yhdistellä erikoisempiin.

Joa: Sellaisille on aina tarvetta ja Panic in Paradisen vaatteet täyttävät minusta juuri sellaista edullisten mutta laadukkaiden perusvaatteiden aukkoa suomalaisilla vaatemarkkinoilla, mutta valikoimassa on silti esimerkiksi farkkuja hieman erikoisemmilla pesuilla, jne. :)

1. helmikuuta 2009 klo 16.06  
Blogger Ann kirjoitti...

Kiitos, tämä oli mielenkiintoinen juttu ja en olisi varmaan muuten kyseisestä putiikista kuullutkaan!

1. helmikuuta 2009 klo 16.08  
Blogger Llucia kirjoitti...

Oooh ! Suomalainen merkki, jonka vaatteet ovat ihania sekä edullisia ! Ihanaaa :)

1. helmikuuta 2009 klo 16.09  
Anonymous jella kirjoitti...

Vaatteet vaikuttavat oikein kivoilta, mutta heti ensimmäisen paitakuvauksen kohdalla loksahti suu auki: poikkiraidoitus on on yhdyssana. Vaaleansininenkin kirjoitetaan yhteen.

Ei ehkä monen mielestä kuulosta isolta asialta, mutta mun mielestä uskottavuus kärsii todella pienistä asioista. Toivottavasti edes joku ymmärtää mun pointin, eikä pidä mua vain omituisena.

1. helmikuuta 2009 klo 16.17  
Blogger Salla kirjoitti...

Periaatteessa ihan kivan oloinen merkki, mutta meni vähän maku kun tuossa joskus joulua ennen mua pyydettiin sinne töihin erään projektin tiimoilta ja yhtäkkiä ei sitten enää kuulunutkaan siltä suunnalta mitään.. :(

1. helmikuuta 2009 klo 16.29  
Blogger Jenni kirjoitti...

Ann: Kiva, jos autoin teidät löytämään toisenne. ;)

Llucia: Mukava kuulla, että sinäkin innostuit!

Jella: Ymmärrän näkökantasi erittäin hyvin ja olen osittain samaa mieltäkin. Kokonaisvaikutelma muodostuu pienistä asioista ja tuollaiset pikkuseikat saattavat helposti murentaa yleistä vaikutelmaa juuri esimerkiksi luotettavuudesta. Olen ymmärtänyt, että verkkokauppa on vielä osittain työn alla ja tuollaisia yksityiskohtia varmasti tullaan korjailemaan. Mutta sanoisinpa, että juuri sinun esittämäsi kommentti on myös kullanarvoista palautetta Panic in Paradiselle, koska todennäköisesti kommenttisi huomataan ja asiaan kiinnitetään jatkossa enemmän huomiota. :)

1. helmikuuta 2009 klo 16.30  
Blogger getpalmd kirjoitti...

Voi köyhyys sentään.

Rachelit, Anastasit, Ponyt ja Light Crossit tänne kiitos! Mahtava kauppa, kiva kun kerroit, en ollut ikinä kuullutkaan tosta :-)

1. helmikuuta 2009 klo 16.46  
Blogger Emmanuelle kirjoitti...

Ihania vaatteita. Oli tuska hillitä itteään tilaamasta paria todella hyvää peruspaitaa. Tilaaminen tosin tuotaisi vaivaa, koska en löytänyt mistään kokotaulukkoa? Oma koko kun vaihtuu XS-M välillä. :/

1. helmikuuta 2009 klo 16.47  
Blogger Jenni kirjoitti...

Salla: Voi höh. :(

Getpalmd: Kiva kuulla, että sinäkin löysit kaupasta mieleisiä tuotteita. :)

Emmanuelle: Kannattaa varmaan ihan reippaasti vain laittaa sähköpostia kaupan henkilökunnalle ja kysellä. :) Minun kokoni on yleensä S ja Panic in Paradisen S oli minulle paidoissa sopiva. Mutta varmasti saat parhaat neuvot, kun kysyt kaupasta suoraan vaikka sähköpostilla. :)

1. helmikuuta 2009 klo 16.52  
Anonymous Sara kirjoitti...

Olen joskus aikaisemminkin törmännyt kyseiseen merkkiin jonkun blogissa, muistelisin vielä että sinun ;o
Sillon Panic in Paradisen farkuissa oli takataskuissa pääkallot.

1. helmikuuta 2009 klo 16.53  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Haluaisin Ronjat tai Mustat pillit, mutta pelottaa, jos tilaankin väärän koon tai farkut ovatkin liian rajut omaan tyyliini. :( Onhan sivuilla tarkat ohjeet oikean koon valitsemiseen, mutta netistä ostaessa ei ikinä voi ola varma.

Onko ne tuotteet oikeesti laadukkaita?

1. helmikuuta 2009 klo 16.54  
Blogger Jenni kirjoitti...

Sara: Minun blogissani et ole kyllä tähän merkkiin aiemmin törmännyt, sillä kuulin tästä itsekin ensimmäistä kertaa vasta pari viikkoa sitten. :) Asialla on siis ollut joku edelläkävijä!

Kaba: Itse tilasin farkut juuri niiden neuvojen mukaan (eli jos kehotettiin ottamaan normaalia pienempi/suurempi koko, tein niin) ja molemmat farkut istuvat kuin nakutettu. :) Joten eivätköhän ne ohjeet pidä aika hyvin paikkansa. Jos olet kovin epävarma, niin kannattaa varmaankin mitata oma lantionympärys ja tarkistaa mitat vielä verkkosivuilla olevista taulukoista. :) Ja itse olen ainakin laatuun oikein tyytyväinen - kangas tuntuu jämäkältä ja saumat on ommeltu hyvin! Myös paitojen materiaalit tuntuvat tosi hyviltä.

1. helmikuuta 2009 klo 17.00  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tilattu! Kiitos neuvoista! :)

1. helmikuuta 2009 klo 17.15  
Blogger satc kirjoitti...

Mietin jo heti otsikon lukemisen jälkeen, että miksi se kuulosti niin tutulta mutta sehän selvisi sitten. Itse törmäsin kyseiseen merkkiin ensimmäistä kertaa jo varmaan 2-3 vuotta sitten, silloin taskuissa olivat juuri ne pääkallot kuten joku sanoikin. Nuo sinun Rachelit on ainakin ihan tosi tosi kivat! :>

1. helmikuuta 2009 klo 17.22  
Blogger Edit kirjoitti...

Ylhäältä toisen kuvan mallilla on kuvia irc-galleriassa nickillä romanssi. :P

1. helmikuuta 2009 klo 17.33  
Blogger kirsikka kirjoitti...

Omaan makuuni nuo vaatteet eivät ihan ole (jotkut farkut tosin ovat kivoja), mutta kuitenkin tosi hienoa että Suomessakin joku tekee tällaista!

Suhtaudun kuitenkin melko kriittisesti vaatteiden "eettisyyteen" - voiko tuollaisilla hinnoilla oikeasti maksaa reiluja palkkoja ja työoloja työntekijöille? Mitään valvottua sertifikaattiakaan ei ole, ja kun vaatteet valmistetaan Pakistanissa ja Intiassa niin luotto työntekijöiden oloihin ei ole huipussaan. Hienoa kuitenkin, että joku firma mainitsee tällaiset asiat edes tavoitteinaan, se on aika harvinaista...

1. helmikuuta 2009 klo 18.07  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Minun mielestäni tosi ihania farkkuja pari paitaakin ihania... Muistan joskus ostaneeni kaverin vinkkauksesta 1-2 vuotta sitten kyseisen yhdet farkut. saumat ja muut tosi hyviä koska käytän kyseisiä farkkuja vieläkin vaikka pikkuista haalistumaa tummista farkuista tullut mutta ihan ymmärretävää koska pesen ne 60 asteessa enkä käännä niitä... suosittelen LAATUKAMAA vaikka hinta pieni.

1. helmikuuta 2009 klo 18.54  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kiva kun kerrot tälläsesestä tuntemattomammasta, suomalaisesta ja vielä kohtuuhintasesta yrityksestä meille muillekin! :)

1. helmikuuta 2009 klo 19.20  
Blogger Nita-Karoliina kirjoitti...

viime kevaana exani kaveri toi lajan naita farkkuja kokeiltavaksi ja pidin kylla. nyt tilasin farkut ja shortsit, harmi ku en muista miten koot meni, tilasin molemmat 25 koossa.

1. helmikuuta 2009 klo 19.42  
Anonymous Tylli kirjoitti...

Minäkin olen törmännyt kyseiseen merkkiin kolmisen vuotta sitten. Tilasin silloin pillifarkut hevoskuviolla, mutta palautin ne koska eivät istuneet. Palautus toimi mutkattomasti ja sain rahani takaisin. Olin silloin hieman epäileväinen, sillä puljun nettisivut olivat niihin aikoihin hyvin yksinkertaiset ja paljon tavanomaista informaatiota puuttui. Nyt kuitenkin sivut näyttävät hyviltä ja valikoimakin on kasvanut. Kirsikan pointti oli kuitenkin mielenkiintoinen...

1. helmikuuta 2009 klo 20.05  
Blogger Jenni kirjoitti...

Kaba: Eipä kestä. :)

Satc: Merkki on tosiaan ollut olemassa jo useamman vuoden, mutta itse löysin sen vasta muutama viikko sitten. :) Joissakin farkuissa on yhä edelleen tuo pääkallo-brodeeraus takataskuissa.

Edit: Jaaha. :D No nyt voivat kaikki uteliaat sitten stalkkailla.

Kirsikka: Itse asiassa sain firman toiminnasta hyvinkin tarkan selonteon sekä puhelimitse että kirjallisena, mutta blogikirjoituksesta olisi tullut elämääkin pidempi sepustus, jos olisin kaiken kertonut tässä. Kerrottakoon kuitenkin sen verran, että Panic in Paradisen pomot ovat vierailleet useita kertoja tehtailla itse ja nämä eettiset periaatteet ovat olleet vahvasti läsnä yhteistyökumppaneita valitessa. Agenttien ja muiden välikäsien pois jääminen tarkoittaa käytännössä sitä, että valmistajat saavat tuotteista paremman hinnan. Tietenkin palkat ovat varmasti meidän mittapuullamme pieniä, mutta käsittääkseni Panic in Paradisen käyttämillä tehtailla työntekijät saavat työstään maan mittapuun mukaan ihan käyvän korvauksen. Ehkäpä firman kannattaisi sivustollaan kertoa entistäkin tarkemmin toimintatavoistaan, niin pahimmatkin skeptikot vakuuttuisivat. :)

Joka tapauksessa, olen kanssasi samaa mieltä siinä, että on hienoa, että firma pitää näitä asioita tärkeinä. Kyselin itse juttua tehdessäni melko tarkkaan firman toimintatavoista - ja ainakin minut onnistuttiin vakuuttamaan. :)

Anonyymi1: Onpa kiva kuulla. :) Nyt olen vieläkin vakuuttuneempi!

Anonyymi2: Ilo oli minun (sekä toivottavasti myös hieman PiP:n) puolellani. :)

Nita-Karoliina: Kerrohan sitten hankinnoistasi blogissasi! :)

Tylli: Verkkosivuja on viime aikoina kehitetty huimasti ja varmasti kehitystä tapahtuu edelleen. Ja nuo eettisyysasiat ovat todella tärkeitä juttuja ja niitä sietääkin pohtia hiukan syvemmin. Itse kuitenkin luotan, että tämä yritys pitää omalta osaltaan niistä erittäin hyvää huolta. :)

1. helmikuuta 2009 klo 20.24  
Blogger chérie kirjoitti...

Pitääpäs tutustua!:)

1. helmikuuta 2009 klo 20.31  
Blogger Lotta kirjoitti...

Vilkaisin nettisivuja, ja ensisilmäykseltä ainakin tuo Missy sekä raidallinen Anette miellyttivät...itse asiassa olin jo tilauspisteessä Anetten kanssa. Plussaa hinnoista, miinusta siitä, että kaikki vaatteet on kovin samantyyppisiä, eikä tämänhetkisestä valikoimasta ole ilahduttamaan yhtä tilausta pitemmälle ;)

1. helmikuuta 2009 klo 21.02  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Minkä hintainen Asplundin risti on? Vaihteleeko hinta värin mukaan? Mistä olet hankkinut omasi?

1. helmikuuta 2009 klo 22.19  
Blogger Pauliina kirjoitti...

Ei oo todellista, miten tuollainen aarreaitta on voinut pysyä poissa suuren yleisön tietoisuudesta!? Kerrankin ihania juttuja opiskelijaystävälliseen hintaan <3

2. helmikuuta 2009 klo 1.37  
Blogger Juliet kirjoitti...

Kulostaa mahdottomalta yhtälöltä. Pakko tutkia!

juliet xxx

2. helmikuuta 2009 klo 10.19  
Blogger Jenni kirjoitti...

Chérie: Tutustu ihmeessä! :)

Lotta: Putiikki on melko pieni, joten tuotevalikoimakin on rajallinen. Mutta esimerkiksi nuo shortsit taisiva tulla myyntiin juuri viikonloppuna, joten kannattaa varmaan tsekkailla sivustoa aina säännöllisin väliajoin. :)

Anonyymi: Hankin tuon ristin ihan Antti Asplundin omasta liikkeestä täällä Helsingissä (Iso Roobertikatu). Asplundilla on kyllä verkkokauppakin, joten sen kautta tilaaminen onnistuu varmasti myös. En ole ihan varma, miten nuo hinnat määrittyvät. Muistaakseni ristin normaalihinta on suunnilleen 30 euroa, ja omani sain alennuksesta 15 eurolla. Alennuksella myytiin liikkeessä ainakin vaaleanpunaisia mattaristejä sekä kiiltäviä punaisia ristejä. Muitakin värejä on varmasti saatavilla. Kannattaa varmaan laittaa vaikka Antti Asplundille sähköpostia ja tiedustella itse, niin vastaukset ovat asiantuntevampia. ;)

Pauliina: Kiva, että tykkäsit kaupasta. :) Minusta on ilo tuoda tällainen edullinen verkkokauppa muidenkin tietouteen.

Juliet: Anna palaa! ;)

2. helmikuuta 2009 klo 12.35  
Anonymous embu kirjoitti...

Voi ihanaa että on olemassa muotiblogeja, en muuten tietäisi tällasestakaan ihanuuskaupasta mitään!

Kiinnostais kyllä kovasti nuo samaiset heppafarkut - kuvio on niin söötti!

Tuntuvatko nuo venähtävän käytössä miten paljon?

2. helmikuuta 2009 klo 12.58  
Blogger Jenni kirjoitti...

Embu: Kiva kuulla! :)Olen itse ehtinyt käyttää noita farkkuja vasta muutaman kerran, mutta aika jämäkältä kangas tuntuu, joten en usko että venähtämistä tarvitsee kauheasti pelätä. Kankaassa on mukana myös stretchiä, joka pesussa aina menee kasaan.

2. helmikuuta 2009 klo 13.31  
Anonymous Vimps kirjoitti...

Upeita farkkuja ja vielä kotimaisia ja minkä hintaisia! Ihanaa, että kerrankin löytää hyvän näköisiä farkkuja - ja samalla voi tukea kotimaista työtä.

Kiitos tästä vinkistä!

2. helmikuuta 2009 klo 15.42  
Anonymous sipsi kirjoitti...

Onko tuo henkilöturvatunnuksen antaminen pakollista?sitä kun ei mielellään antaisi.

2. helmikuuta 2009 klo 21.48  
Blogger Jenni kirjoitti...

Vimps: Ei kestä. :) Kiva, että vinkistä oli iloa!

Sipsi: Tuollaisia juttuja kannattaa varmasti tiedustella verkkokaupasta. Minä en valitettavasti osaa tämän tyyppisiin kysymyksiin vastata. ;)

2. helmikuuta 2009 klo 22.07  
Anonymous Menni kirjoitti...

Mulla pisti silmään kanssa nuo kirjoitusvirheet. Ja se, että palautettaessa postikulut pitää maksaa itse. Ymmärrän, että pienempi yritys ei ole niin joustava eivätkä nettisivut ole niin viimeistellyt, kuin suuremmilla puljuilla, mutta en varmaankaan uskaltaisi tilata, jos olisin satunnaisesti eksynyt sivuille. Täällä kerrottujen kokemusten perusteella taidan kuitenkin laittaa tilauksen menemään. :)

4. helmikuuta 2009 klo 20.38  
Blogger Jenni kirjoitti...

Menni: Hyvä pointti kyllä sinula tuossa! Kiva kuitenkin, että muiden positiiviset kokemukset saivat rohkaistumaan. :)

6. helmikuuta 2009 klo 10.48  
Anonymous heidibee kirjoitti...

Sain tilaamani vaatteet tänään ja olen kyllä tyytyväinen! Kaikki olivat oikean kokoisia minulle ja muutenkin kivoja vaatteita. Tällä kertaa ei mene mitään palautukseen, toisin kuin yleensä suurista postimyyntiketjuista tilatessani. Aijon ehdottomasti tilata myöhemmin uudelleen, heti kun mallistoon tulee uusia vaatteita:) Kiitti vinkistä!

6. helmikuuta 2009 klo 15.27  
Blogger Jenni kirjoitti...

Heidibee: Tosi kiva kuulla! :) Panic in Paradisen yksi periaatteista onkin tarjota tilaajille niin selkeät ja hyvät tiedot sekä kokotiedot tuotteista, jotta asiakaspalautuksia tulisi mahdollisimman vähän. :) Niin säästyy myös rahaa ja luontoa, kun samoja paketteja ei tarvitse postitella edestakaisin moneen kertaan. :)

7. helmikuuta 2009 klo 10.41  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tuo musta paitamekko. Kiertääkö sulla saumat siinä? Mä pesin omani ja se meni totaalisen pilalle :( Saumat kiertää tosi paljon ja hihansuiden saumat vetää vekeille myös.

15. helmikuuta 2009 klo 11.43  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu