Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Hemmotteluviikonloppu

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

maanantai 20. huhtikuuta 2009

Hemmotteluviikonloppu


On ihana joskus viettää viikonloppu tekemättä oikeastaan mitään ihmeellistä ja ottaa vain rennosti. Vietin mukavan laiskan viikonlopun ja päätin keskittyä lähinnä itseni hemmotteluun. :) Hemmotteluviikonloppuun kuului kauneudenhoitoa, löhöilyä, hyvää musiikkia, ihanan ystävän kanssa jutustelua sekä herkutteluruokaa.Lauantai alkoi tehokkaasti ja sain pitkästä aikaa siivottua kunnolla. Miten iloiseksi voikaan ihminen tulla siististä ja puhtaasta kodista, auringonpaiste nostatti tunnelmaa vielä entisestään! :) Ilta meni tyttöjen koti-illan parissa, kun kokkailimme ystäväni kanssa lämpimiä voileipiä, nostalgisoimme menneiden vuosikymmenten musiikin parissa, juoruilimme sekä hemmottelimme itseämme kasvonaamioilla ja kauneushömpötyksillä. :) Olenko muuten ainoa, jonka mielestä nuo kasvonaamiopakkaukset ovat tosi rumia? Kuvittelisi, että jollain hiukan tyylikkäämmällä ja rauhallisemmalla ulkoasulla tuotteet houkuttaisivat asiakkaita paremmin.Eilen sunnuntaina vietin kotipäivän itsekseni ja päätin, että teen kaikenlaisia pikkuprojekteja, jotka ovat odottaneet tekemistään jo pidemmän aikaa sekä tein itselleni herkkupizzaa (, jonka ohjeen saatte joskus myöhemmin). Niihin kuului muun muassa pyykinpesu (kiehtovaa!), kynsien hoito, hiusnaamio sekä säärien vahaaminen elämäni ensimmäistä kertaa! Odotin kauhulla, miten paljon kylmävahaliuskan repäisy iholta sattuisi, mutta eihän se sattunut juuri lainkaan! Sääreni ovat rautaa! Sekä nyt suurpiirteisen karvattomat. :D No luotan siihen, että useamman vahauskerran jälkeen lopputulos on tasaisempi. ;)Huomasin nyt viime viikonloppuna, että aikuisuus on todella hyökkäämässä kovaa vauhtia, sillä jo aiemmin tekemieni havaintojen lisäksi olen löytänyt itsestäni lisää huolestuttavia piirteitä. En nimittäin enää kykene nukkumaan pitkään aamulla! Heräsin lauantaina ensimmäisen kerran jo ennen puoli kahdeksaa, eikä uni sen jälkeen kunnolla enää tullut. Sunnuntaina pistin vielä paremmaksi ja räväytin silmäni auki jo puoli seitsemältä! Sain vitkuteltua sängyssä vielä pari tuntia, mutta ei sitä nukkumiseksi voinut kutsua. Hyvä puoli tässä on tietysti se, että päivä pitenee huomattavasti, jos herää aikaisin. :)


Tunnisteet: ,

12 kommenttia:

Blogger basu kirjoitti...

Itse olen aivan noloissani, että seurustelun myötä (kun alat vahingossa pikkuhiljaa siirtymään toisen aikatauluun)en pelkästään herää aamuisin kahdeksalta, vaan saatan mennä nukkumaankin aikaisin. Ja noloa siinä on se, että kun on aina ollut aikamoinen yöihminen olen aina yhdistänyt aikaisen nukkumaanmeno-ajan vanhuksiin, joten kolmen päivän krapuloiden lisäksi alkaa muutkin asiat muistuttaa siitä että on jo vanha kurppa:D

20. huhtikuuta 2009 klo 9.21  
Blogger Johanna kirjoitti...

Tuo aikaisin herääminen on kyllä kaksipiippuinen juttu. Ihan kivahan se on viikonloppunakin olla kunnon pitkiä päiviä eikä niin, että nousee puoliltpäivin. Mutta myöhään nukkumisessakin on kyllä sitä jotain :)
Kun töiden takia joutuu nousemaan tasaisesti aikaisin koko viikon niin viikonloppuna lähes sama rytmi jatkuu. Onneksi välillä saa nukuttua huimasti vaikka puoli kymmeneen ;)

20. huhtikuuta 2009 klo 10.23  
Blogger Heli kirjoitti...

Noi kasvonaamio pakkaukset on kyllä aika ugh... Halvan näköisiä. Mutta silti itseltänikin noita saman merkkisiä löytyy :)

Tykkään muuten tosi paljon sun blogissa olevista kuvista! Niitten väritys aina miellyttää mun silmää. Valoisia ja kirkkaita :)

20. huhtikuuta 2009 klo 10.24  
Blogger Lila kirjoitti...

Hyi että minä en pystynyt noita kylmävahaliuskoja kunnolla edes käyttämään ja sitä vahaa jäi todella paljon iholle eikä meinannut lähteä millään (hoitopyyhkeet loppuivat kesken :D) joten suosin jatkossakin muita menetelmiä! :D

20. huhtikuuta 2009 klo 10.31  
Blogger Ambe kirjoitti...

Minäkin olen kovaa vauhtia aikuistumassa ainakin sillä saralla, että itsekin herään jopa viikonloppuisinkin aikaisin! Arkisin herään aina kahdeksalta ja sama rytmi jatkuu lähes poikkeuksetta viikonloppuisinkin :D

vielä vuosi sitten viikonlopun unet venyivät helposti puolelle päivää asti.. mutta aikaisin herääminen on ihanaa, aamusta saa nauttia ihan rauhassa, aamutoimet saa tehdä ihan rauhassa ilman synnillistä oloa siitä että on missannut koko aamun tyystin! ja todellakin kerkeää tehdä vaikka mitä, ja siltikin päivät tuntuvat toisinaan liian lyhyiltä :D

20. huhtikuuta 2009 klo 11.14  
Blogger Nooruska kirjoitti...

Se aikasin herääminen on tarttuvaa. Ja kun rytmi on päällä niin, viikonloppuisin sama meno. Työelämä saa tällaista aikaan aika nopeasti... ;-)

20. huhtikuuta 2009 klo 11.21  
Blogger Jenni kirjoitti...

Basu: Haha. :D Mutta se voi monesti olla ihan luonnollista, että aikataulu muovautuu samaan suuntaan kuin kumppaninkin. Huomaan, että varsinkin nyt kun asun poikaystäväni kanssa yhdessä, vuorokausirytmit muokkautuvat väkisin myös toisen rytmin mukaan. Tosin, minä olen nykyään meillä se aamuvirkku, jolla alkaa väsymys painaa jo kymmenen-yhdentoista aikaan, kun poikakaveri valvoo helposti kahteen ja nukkuu sitten pari tuntia myöhempään kuin minä.

Johanna: Joskus olisi kiva nauttia siitä mahdollisuudesta nukkua pitkään, mutta eipä aikaisin heräämisessäkään mitään vikaa ole. Varsinkin nyt, kun on ollut aurinkoisia aamuja, niin juuri ne ihanan valoisat aamuhetket ovat niitä kaikkein parhaita. :)

Heli: No sanopa muuta. :P Naamiot kyllä tuntuivat ihan hyvältä naamalla, mutta nuo paketit ovat aika mauttomia. Ja kiitos kuvia koskevista kommenteista. :) Olen itse asiassa aika tarkkaan miettinytkin, millaisia kuvia haluan tänne. :)

Lila: Hmm... Minulla homma toimi ainakin sääriin ihan hyvin. Muistathan, että ne pitää kiskaista melkein heti asettamisen jälkeen irti ja tosi rivakasti. :) Mutta onneksi on muitakin keinoja poistaa säärikarvat, jos vahaus ei tunnu hyvältä. Halusin itse kokeilla tätä nyt siksi, että karvat pysyisivät poissa hiukan kauemmin kuin höyläämällä.

Ambe: Okei, en ole siis yksin. :D Mutta totta puhuen minäkin tykkään noista aikaisista aamuhetkistä. Ehtii tehdä vaikka mitä ja nautiskella rauhassa aamupalaa. On myös jotenkin mukavaa katsella ikkunasta ulos aikaisin viikonloppuaamuna, kun ei näy työhön kiirehtiviä ihmisiä eikä aamuruuhkaa. :)

Nooruska: Minä vielä työskentelen kotoa käsin, mutta aloitin jossain vaiheessa tosi kurinalaisen päivärytmin, jotta saisin mahdollisimman tehokkaasti hommia tehtyä. Ja siihen kuuluivat aikaiset aamuherätykset. Rytmi on tosiaan jäänyt päälle. :D Mutta miksi herääminen on viikonloppuisin paljon helpompaa kuin arkiaamuisin? :D

20. huhtikuuta 2009 klo 13.20  
Blogger kullanmuru kirjoitti...

No minä onnistuin sunnuntaina avaamaan silmäni jo 5 ja pakotin itseni makoilemaan sängyssä kolme tuntia, koska olin mennyt nukkumaan ihan hirveän myöhään. Olin ulkona jo 9 :D

20. huhtikuuta 2009 klo 13.41  
Blogger Iris kirjoitti...

Olen kokeillut noita samoja säärikarvaliuskoja, mutta totesin ne tosi huonoiksi... ehkä ne pitää repiä jollain erikoisella tyylillä...?

20. huhtikuuta 2009 klo 14.01  
Blogger Tanja kirjoitti...

Hassua, omasta mielestäni taas nuo kasvonaamiopakkaukset ovat ihanan erikoisia ja pirteitä! :D Mieluummin tuollaisia hyllyssä katselee, kuin niitä muiden merkkien (esim. Nivea) lähes yksivärisiä pussukoita.

20. huhtikuuta 2009 klo 14.04  
Anonymous kisse kirjoitti...

Toimivatko tuon merkin kasvonaamiot hyvin? Mulle tulee niistä vähän halpa vaikutelma niiden pakkauksen perusteella, mutta olen ainakin yhdeltä ihmiseltä kuullut kehuja.

20. huhtikuuta 2009 klo 14.39  
Blogger Jenni kirjoitti...

Kullanmuru: Ohhoh, 5 on jo aika hardcore. :D Minulle käy myös monesti niin, että jos olen valvonut tosi myöhään, en saa aamulla nukuttua pitkään. :P

Iris: Veikkaan, että se on aika pitkälti tekniikkalaji. Mutta jouduin itsekin käsittelemään saman kohdan moneen kertaan jotta karvat oikeasti lähtivät, ja silti muutamia jäi sinne tänne. Mutta yleisilmeeltään lopputulos oli hyvä ja iho tuntuu tosi sileältä. :)

Tanja: No tässä päästään taas siihen, miten nämä ovat makuasioita. :) Minuun vetoaa enemmän rauhallisempi ulkoasu, mutta varmasti moni on myös sinun kanssasi samoilla linjoilla.

Kisse: Minä olen kokeillut nyt vasta tuota yhtä, rauhoittavaa kasvonaamiota, mutta se kyllä toimi mielestäni tosi hyvin. Iho tuntui sen jälkeen ihanan sileältä ja pehmeältä. Ja eron huomasin seuraavana aamunakin vielä. :)

21. huhtikuuta 2009 klo 8.37  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu