Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Raidallisena kohti kevättä

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

keskiviikko 22. huhtikuuta 2009

Raidallisena kohti kevättä


Raidat ja seilori-henkinen tyyli tuntuvat tulevan muotiin yhä uudelleen ja uudelleen joka kevät, aivan yhtä sitkeästi kuin pastellivärit, aurinkolasit ja sandaalitkin. Minä en niin tasaraidoista innostu (tai ainakaan niistä Marimekko-tyylisistä), mutta merimieshenkiset valkoiset vaatteet ohuilla raidoilla ovat aina yhtä raikkaan ja kesäisen näköisiä. Kun tartuin viime viikolla kaupassa uuteen raidalliseen mekkooni, tuntui kuin olisin ostanut itselleni palasen kesää. :) Tätä mekkoa tulette sen kirkkaansinisen ohella näkemään taatusti enemmän kuin tarpeeksi tulevina aikoina!

Vaikka kesää ei ihan vielä näy, nautiskelen "ennakkopalastani" jo täysin siemauksin. Tänään on edessä pitkä päivä, täynnä sekä työtä että hupia, joten halusin valita päällepantavaksi jotain nättiä mutta mukavaa. Söpöllä nyörivyöllä varustettu trikoomekkoni yhdistettynä leggingseihin tuntuu yllä melkein samalta kuin hengailisi yöpaidassa ja kalsareissa. Mukavuus kunniaan! :D Lookia täydensin ruskeilla nahkasaappailla ja aivan pienellä sipauksella huulipunaa.


  • raitamekko - Gina Tricot
  • ikivanhat leggingsit - Vero Moda
  • ruskeat nahkasaappaat - Spirit/Spirit Store
  • huulipuna - Make Up Store, sävy Alarm


Tunnisteet: ,

8 kommenttia:

Blogger Hanna kirjoitti...

Oot ihan karkki.

Halaus!

22. huhtikuuta 2009 klo 7.59  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tosi ihanan kesäinen mekko!:)

22. huhtikuuta 2009 klo 8.08  
Anonymous Aura kirjoitti...

Hei, täytyy ihan tulla kysäisemään tuosta valkoisesta T-paidasta, jota esittelit pari merkintää sitten: kun suurensit kaula-aukkoa ja lyhensit hihoja, huolittelitko saumat jollakin? Olen suunnitellut jo jonkin aikaa vähän samanlaista operaatiota eräälle T-paidalle, jonka kireä kaula-aukko ahdistaa, mutta toisaalta paita on muuten niin kiva, että pelkään sen menevän pilalle, jos suurennettu kaula-aukko lähtee liestymään, ja toisaalta tuntuisi, että joustavassa kankaassa joku tikkauskin olisi vähän hankala... :O

22. huhtikuuta 2009 klo 8.09  
Blogger kullanmuru kirjoitti...

Tosi raikkaan ja kivan näköinen kyllä sinun päälläsi, mutta muuten en kyllä erityisemmin tykkää seilorihenkisyydestä.

22. huhtikuuta 2009 klo 14.24  
Blogger Bisquits kirjoitti...

Blogissani on sulle haaste! :-)

22. huhtikuuta 2009 klo 14.59  
Anonymous Emma kirjoitti...

Cute mekko.. sun näkönen kans! <3

22. huhtikuuta 2009 klo 16.15  
Blogger Laura kirjoitti...

Ihana asuyhdistelmä, kuten lähes kaikki asusi ovat. Ihmetyttää, että eikö sinua palele hihattomissa vai missä oikein päivät kuljet?

22. huhtikuuta 2009 klo 20.08  
Blogger Jenni kirjoitti...

Hanna: Kiitos, muru! :)

Sofia D: Kiitos! Tuosta tulee heti kesäinen fiilis kyllä. :)

Aura: En päätellyt tai huolitellut reunoja mitenkään. Tuo trikookangas ei oikeastaan kovin helposti kyllä lähde purkautumaan, vaikka reunan jättäisi huolittelemattakin. Saumojen kohdalta kannattaa ehkä ommella reunaan käsin vaikka muutama ommel, jotta saumat eivät repeä niin helposti (siis olkasaumat). Eli minun neuvoni olisi, että anna muuten olla sellaisenaan, mutta "päättele" olkasaumojen reunat kaula-aukon vierestä, jotta leikattu kohta ei alkaisi purkautua tai revetä. :)

Kullanmuru: Kiitos. :) Minäkin tykkään seilorityylistä vain aika hillittynä versiona - ja tämä on varmaan lähimpänä seiloria, mitä minä päälleni laittaisin. :)

Bisquits: Kiitos kivasta haasteesta! :)

Emma: Voi kiitos. :)

Laura: Kiitos kovasti! :) Olen aika palelevainen, mutta neuletakin ja takin kera tuollaisessa mekossa tarkenee kyllä ihan hyvin ulkonakin. :) En vain usein kuvaa niitä päällysvaatteita, koska käytän yleensä tällaisten mekkojen kanssa yhtä ja samaa mustaa perusneuletakkia, joten olisi tylsää esitellä se joka kerta, kun ei siinä oikein mitään näkemistä ole. :D Ja jäisi kaunis mekko piiloon sinne alle. ;)

23. huhtikuuta 2009 klo 11.53  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu