Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Design market

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

torstai 10. syyskuuta 2009

Design market


Olin jo jonkin aikaa malttamattomana tiiraillut Helsingin menovinkkejä ja viime viikonloppuna odotukseni vihdoin palkittiin, kun Helsinki Design Week polkaistiin kunnolla käyntiin Kaapelitehtaalla järjestettävän Design Marketin myötä. Suuntasin heti aamupäivällä kohti Kaapelitehdasta mukanani hiukan käteistä löytöjen varalle sekä sopivaa taisteluhenkeä väentungoksessa vaeltamista varten. Tapahtuma on siis ikään kuin erilaisten design-merkkien valtava varastomyynti, josta voi tehdä löytöjä hyvinkin edullisesti. Paikalla olivat omien myyntipöytiensä kera esimerkiksi CTRL, My o My, Tiia Vanhatapio, Skanno, Globe Hope,Makia, Costo, Vallila Interior, Marimekko, Lumi sekä titiMadam.


Kaksi ylläolevaa kuvaa on muuten otettu uudella Nokiallani, aika hyvä kuvanlaatu! :)


Kiertelimme messuilla yhdessä Milttonin edustajien Sallan ja Marian sekä bloggaaja-kollegoidenStellan, Sallan sekä Helenen kanssa. Myyntipöytiä koluttiin huolella ja löytöjäkin tehtiin. ;) Pääsimme myös OVVN-muotinäytöksen backstagelle haistelemaan tunnelmaa ja kurkistelemaan näytöksen vaatteita jo etukäteen. OVVN on siis nuorten suunnittelijoiden muodostama kollektiivi, jonka tuotteita myydään esimerkiksi Helsingin Iso Roobertinkadulla Hundparkissa. Ihastusta herättivät erityisesti Aino Vainion punosvaatteet (jälleen kerran) sekä Cherrie Charlotten riemunkirjavat kakku-kuosit. :) Jouduin itse valitettavasti karkaamaan paikalta jo ennen varsinaista muotinäytöstä, mutta sneak peak jätti OVVN:stä erittäin positiivisen mielikuvan.Ja sitten niihin löytöihin... :) Näittekin jo eilisessä asupostauksessa vilaukselta uuden titiMadamen koruni, pikkuisen mustan linnun. Alun perin ajattelin valkoista suurta lintua, mutta koska niitä sai vain lyhyessä ketjussa, päädyin pieneen ja vaihdoin värin mustaan. Korun lisäksi messuilta löytyi muutakin: uusi lompakko. Olen jo jonkin aikaa miettinyt, että pitäisi ostaa uusi lompakko, kun vanhasta meinaavat kortit tippua ulos. Kenties arvannette, minkä kojun luona onni minut kohtasi. Lumin pöydässä oli yksi super-edullinen nurkkaus, josta uuden lompakkoni bongasin. Oi, se on ihanan pehmeää harmahtavan beigeä nahkaa ja siinä on valtavasti taskuja ja lokeroita. :) Hintakin oli vain 40 euroa, joten onnellisena nappasin läpyskän omakseni muiden himoitsevien katseiden alta. Löysin vielä jotain muutakin, mutta sen esittelen vasta myöhemmin... ;)
EDIT: Ainiin, päädyin TAAS ihanien Digityttöjen videolle. Tällä kertaa höpöttelin muiden bloggaajien kanssa Design Marketin tunnelmista ja esittelen uuden lompakkoni "lukemattomia" taskuja. :DTunnisteet: ,

6 kommenttia:

Blogger Santeri kirjoitti...

Ompa magee lompakko!:) Mä tarttisin kans sellaisen mis on tilaa korteille mut sen pitäis samalla olla tarpeeks pieni farkkujen etutaskuun. Kolikoita en jaksa kannella, ainakaan lompsassa. Mistähän löytäis hienon?

10. syyskuuta 2009 klo 17.06  
Blogger Helene kirjoitti...

Toi lompsa oli iiihana! :)

Hyvä kuva musta... Oon kyllä tosi usein ihan pöllön näköinen. :D

10. syyskuuta 2009 klo 17.14  
Blogger Salla kirjoitti...

Haha, ihana (NOT) toi kuva missä oon repeemässä :D :D

10. syyskuuta 2009 klo 17.18  
Blogger Jenni kirjoitti...

Santeri: Kiitti. :) Lompakko on nyt ollut käytössä vajaan viikon ja omistaja on tyytyväinen. ;) Miesten lompakoista en kyllä oikein tiedä, tekeeköhän se Lumin "veli" Mhann lompakoita myös?

Helene: Kiitos. :) Höpöhöpö, söpöläinen olet. ;)

Salla: Eipäs nyt olla liian itsekriittisiä. :D Minusta näytät kauniilta! :)

10. syyskuuta 2009 klo 17.30  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ahhh pstin tollaset kengät eile. ne on ihanat <3

10. syyskuuta 2009 klo 18.02  
Blogger Jenni kirjoitti...

Anonyymi: Oijoi, onnenpekka. :)

11. syyskuuta 2009 klo 9.59  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu