Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Täydellinen huutomerkki

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

keskiviikko 16. syyskuuta 2009

Täydellinen huutomerkki


Olen aina tykännyt yksivärisistä ja melko yksinkertaisista vaatteista. Yksinkertaisen tyylin ongelma vain on helposti se, että siitä saattaa tulla tylsää. Peräänkuulutin jokin aika sitten niin sanottuja huutomerkki-vaatteita ja -asusteita, joilla simppeliäkin asua saa terästettyä kiinnostavammaksi. You Complete Me:n rusettini on täällä blogin puolella vilahtanut ylläni vasta kerran, mutta todellisuudessa siitä on tullut yksi ehdottomista suosikkiasusteistani. Mikä toimisi parempana huutomerkkinä kuin suuri turkoosi rusetti! Tuon korun taika on jotakin aivan uskomatonta - se saa mustan perus-trikoomekon tai valkoisen topinkin näyttämään liki juhla-asulta. Rusetti sopii niin arkeen kuin hienompaakin pukeutumista vaativiin tilaisuuksiin ja sen avulla saa joka asusta loihdittua aivan uuden näköisen. Tämä on kuulkaa sitä rakkautta. ;)



Tunnisteet: ,

8 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Omg.

16. syyskuuta 2009 klo 20.23  
Anonymous Uuva kirjoitti...

Onko sinula vinkkejä, mitä muita sopivia huutomerkkejä voisi käyttää? Viimeksi tänään kaipasin hyviin perusvaatteisiin lisää särmää asusteilla. The uniform project tietysti tarjoaa ideoita päivittäin :).

16. syyskuuta 2009 klo 20.40  
Blogger NooranElämää kirjoitti...

Tuo rusetti on kyllä ihana! <3

16. syyskuuta 2009 klo 20.51  
Blogger Tuuli kirjoitti...

Rusetti on ihana! Itse harrastan myös isoja kukkia sekä värikäitä satiini- tms. nauhoja, jotka kietaisen löyän tunikan tai topin ympärille, vyötärölle, lanteille tai empiretyylisesti.

16. syyskuuta 2009 klo 22.55  
Anonymous Elina kirjoitti...

Pakko myöntää, että tuo rusetti on aika kivan näkönen... luin kyllä senkin postauksen jossa tämän esittelit.. Mutta minkä muun värisinä noita siellä oli?

17. syyskuuta 2009 klo 8.04  
Blogger Jenni kirjoitti...

Anonyymi: Ihan rauhallisesti siellä. ;)

Uuva: Lisää huutomerkki-postauksia on luvassa. :) Mutta esimerkiksi värikkäät kengät tekevät heti kokonaisuudesta elävämmän. :)

NooranElämää: Kiitos! :) Olen itsekin aivan ihastunut.

Tuuli: Kiitti! :) Minulla on se kukkapanta, joka on aika erinomainen huutomerkki myöskin.

Elina: Kiitos. :) Noita oli turkoosin lisäksi ainakin mustana, valkoisena ja punaisena. :)

17. syyskuuta 2009 klo 8.11  
Blogger Joa kirjoitti...

Nuo alemman kuvan (vasemman puoleinen) housut ovat ihanan näköiset! Haluaisin hirmuna löytää vaarinhousut/ratsastushousutyyppiset housut, mutta ne varmaan suurentaisivat jo muutenkin pullakan takapuoleni potenssiin kymmenen. :-D

17. syyskuuta 2009 klo 15.11  
Blogger Jenni kirjoitti...

Joa: Housut ovat löytö Gina Tricot'sta (!) viime vuoden loppusyksyltä. Olin jo kauan etsinyt tuon tyyppisiä housuja, kun bongasin sellaiset Ginasta. Ilmeisesti erä oli aika pieni, koska oma koko oli heti myyty loppuun. Onneksi toisesta liikkeestä vielä löytyi. :) Ja hei, ei pidä sitä takamusta murehtia - porkkanaa päälle vain! :D Pullakka on muuten aivan fantastinen sana. :D

18. syyskuuta 2009 klo 7.47  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu