Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Eläimellistä menoa

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

perjantai 16. lokakuuta 2009

Eläimellistä menoa


Alkuviikosta ostamani karhuleggingsit ovat päässeet tällä viikolla ylle jo niin monta kertaa, että ehdin kertaalleen jo sotkea ja pestäkin ne. :D Tänään suosikkipöksyni olivat kuivuneet pesun jäljiltä ja sain laittaa ne jälleen jalkaan. Ah, tätä autuutta! Päätin lähteä korostamaan tätä eläin-teemaa myös koruvalinnallani, kun ripustin kaulaani TitiMadamen suloisen lintukorun. Musta tunika sai toimittaa yläosan virkaa ja jalkaan kiskaisin Seppälän Hanna Sarén -mallistosta peräisin olevat kiiltonahkanilkkurit. Tukka sen sijaan sojottaa tänään hiukan joka suuntaan, kun yön yli nukuttu letti ei ollut aamulla enää ihan parhaassa kuosissaan, mutten jaksanut tehdä asialle mitään. Sopii ihan hyvin tähän eläimelliseen meininkiin tuo sotkutukka, tuumasin. :)



Nuo järkkärillä otetut kokovartalokuvat ovat hiukan vinksin vonksin, koska en omista jalustaa, enkä näytä saavan kameraa aseteltua pöydälle suoraan. :D Nooh, eipä kai tuo niin vaarallista. Epäilin jo aamuisessa postauksessani, että järjestelmäkameralla otetuissa kuvissa tuntuu näyttävän aina paljon paremmalta kuin digipokkari-otoksissa. Alan oikeasti uskoa, että uudessa kamerassa on sisäänrakennettu PhotoShop, koska en ole onnistunut ottamaan sillä itsestäni vielä ainoatakaan huonoa kuvaa. :D


  • tunika - Gina Tricot
  • leggingsit - Nümph
  • koru - titiMadam
  • kengät - Seppälä by Hanna Sarén

Tunnisteet:

12 kommenttia:

Anonymous Ella kirjoitti...

Pakko kehua lintukorua! Se on aivan ihana :) Itselläni on samalta merkiltä peurakoru ja rakastan sitä tällä hetkellä yli kaiken... Jotenkin syksyyn mielestäni sopii eläinteema.

16. lokakuuta 2009 klo 18.54  
Anonymous Nattuli kirjoitti...

Minulla on käänteinen Photoshop efekti kamerassani: ei vielä yhtäkään kuvaa johon olisin tyytyväinen. Kiva tuo eläinteema. Minusta parhaat taideteokset (vaatteet, maalaukset, musiikki yms.) tulevat luonnon inspiroivina.

Kootut ympäristöuutiset täältä

16. lokakuuta 2009 klo 18.56  
Blogger Sonja kirjoitti...

On muuten hienot leggingsit :) Itse olen suunnitellut leggingsien ompelemista, mutta printtiä en ole vielä päättänyt. Ei kai siinä muuta kuin kangaskauppoja kiertelemään!

Oli miulla muutakin asiaa, blogissani on siulle tunnustus :)

16. lokakuuta 2009 klo 20.31  
Blogger Tuija kirjoitti...

Siisti asu! Tällaiseen komboon voisin kuvitella itsekin pukeutuvani. Näitä kuvia katsellessa tulee kyllä ikävä omaa digijärkkäriä, joka makaa rikkinäisenä ja odottaa pääsyä huoltoon :/

16. lokakuuta 2009 klo 21.08  
Blogger Sara kirjoitti...

Mä katselin noita leggareita tänään Spirit Storessa, ne on kyllä niiiin söpöt!

16. lokakuuta 2009 klo 23.23  
Blogger NELLI kirjoitti...

voiko susta edes saada huonoa kuvaa ?! :D <3

17. lokakuuta 2009 klo 1.31  
Blogger Jenni kirjoitti...

Ella: Kiitos. :) Lintukoru on jotenkin kivan pieni ja huomiotaherättämätön, mutta silti siinä on hauska juju. :)

Nattuli: Voi ei. :D Oletko varma, että vika ei ole vain kamerassa? ;) Ja kiitos, olen itsekin luonnon ystävä. :)

Sonja: Kiitos. :) Toden totta, leggingsithän voisi ommella jostain kivasta kankaasta itsekin! Ja kiitos tunnustuksesta. :)

Tuija: Kiitos. :) Asu on oikeastaan tosi simppeli, mutta nuo leggingsit kaipaavatkin seurakseen jotain yksinkertaista, jotta kokonaisuudesta ei tule liian levoton. Otan osaa järkkärisi johdosta, toivottavasti tulee pian kuntoon!

Sara: Ahaa, en tiennyt, että niitä myydään sielläkin! :)

Nelli: Voi kuule, KYLLÄ! Ne eivät yleensä vain päädy tänne blogiin asti. :D Olen itse asiassa sitä mieltä, etten edes ole kovin kuvauksellinen. Tietyissä kuvakulmissa tykkään siitä, miltä näytän valokuvissa, mutta suurin osa muiden minusta ottamista kuvista on mielestäni aivan kamalia. :D

17. lokakuuta 2009 klo 10.53  
Blogger Hosuli kirjoitti...

Hei,

kirjoitahan ihmeessä lisää saamastasi kamerasta! :) Olen itse juuri hankkimassa järkkäriä ja tuo malli on yksi vaihtoehto.

17. lokakuuta 2009 klo 19.10  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Okei, mä haukuin noita leggingsejä tossa aiemmin superjotain kauheiksi. Mutta täytyy sanoa, että sua pukee jopa miesten kalsarit.
Eikä ne ole ollenkaan niin pahan näköiset päällä kuin kuvittelin. Mutta siis, en mä niitä vieläkään hienoiksi sano :)
Epäreilua että joku on noin kaunis!

17. lokakuuta 2009 klo 23.12  
Blogger Jenni kirjoitti...

Noora Katariina: Täytyy ensin hiukan itse harjoitella tuon kameran käyttöä, ennen kuin osaa siitä tarkemmin kertoa. Mutta eiköhän jonkinlaista selontekoa tässä matkan varrella tule. :)

Anonyymi: Hahaha. :D No kiitos! Kivaa, että kalsarit sopivat minulle. :D Mutta tosiaan, ei onneksi kaikkien tarvitse tykätä samoista jutuista. :)

18. lokakuuta 2009 klo 12.06  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Jenni! Kertoisitko, mistä olet ostanut titimadam-korusi? Jos olet tilannut sen briteistä, niin paljonko postimaksut olivat, ei nimittäin löydy tietoa tuolta sivulta... :) Kiitos!

18. lokakuuta 2009 klo 12.13  
Blogger Jenni kirjoitti...

Anonyymi: Ostin oman koruni Helsinki Design Weekin yhteydessä järjestetyistä design-myyjäisistä. Olen nähnyt titiMadamen koruja myytävänä myös Korjaamon kuukausittaisissa design-myyjäisissä. :)

20. lokakuuta 2009 klo 9.05  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu