Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Tämän hetken suosikit, osa 6

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

tiistai 19. toukokuuta 2009

Tämän hetken suosikit, osa 6

Näin kesän kynnyksellä on tullut aika taas listata tämän hetken suosikkeja. :)


1. Hiustuote

En ole kovin uskollinen millekään hiustuotteelle, vaan kokeilen suvereenisti uutta aina silloin tällöin. Nyt kokeiluun ovat päässeet John Friedan bruneteille tarkoitettu shampoo ja hoitoaine, enkä taidakaan ihan heti vaihtaa näitä muihin. Tummalle tukalle tarkoitetut tuotteet korostavat tummien hiusten vaaleita sävyjä ja raitoja. Lisäksi hiukset tuntuvat unelmanpehmeiltä ja sileiltä. Meikäläinen taitaisi kaivata ennemminkin jotain karhentavaa tuotetta, kun tämä tukka on muutenkin sellaista lirua, mutta noiden tuotteiden jälkeen tuntu hiuksissa on niin ihana, että tekisi mieli hiplata niitä koko ajan. :D




2. Harrastus

Uskomatonta kyllä, olen jollakin kummalla tavalla alkanut tykätä lenkkeilystä. Olen tosiaan aloittanut lenkkeilyharrastuksen ehkä viisi kertaa ja aina into on lopahtanut melko nopeasti reippaan alun jälkeen. Tällä kertaa onnistumisen ilo taitaa johtua pitkälti myös lenkkikaverista. Poikakaverin kanssa hölköttely on paljon kivempaa kuin yksin juokseminen. Juoksun lisäksi olen hurahtanut aivan täysin sanaristikoihin! :D


3. Herkku

Liikuntaharrastuksen myötä minulle tulee yleensä halu laittaa muutkin elämäntavat remonttiin. Vaikka syön suht terveellisesti muutenkin, huomaan että nykyään täytän napostelun tarvettani mieluummin hedelmillä ja vihanneksilla kuin esimerkiksi sipseillä (jotka kyllä dipin kera ovat edelleen heikkouteni). Tämän hetken ylivoimaisia herkuttelusuosikkejani ovat kirsikkatomaatit, joita voisin popsia varmaan vaikka pari rasiaa kertaheitolla.




4. Väri

Olen aina tykännyt keltaisesta, mutta kuvittelin pitkään, että keltaiset vaatteet eivät sopisi minulle. Kunnes kokeilin keltaista ylleni. :D Tämän hetken suosikkivärini on ihanan raikas keltainen ja erityisesti sellainen vaalea sitruunankeltainen. Huomaan, että kaapistani löytyy tuota väriä jo aika paljon ja pelkästään viime viikolla sitä eksyi sinne lisää yhden alusasusetin ja hupparin verran. :)


5. Laukku

Olen jo pitkän aikaa ollut enemmän tai vähemmän jumissa yhden laukun kanssa. Iso kassi on vain niin helppo ja kätevä, kun sinne mahtuu mukaan koko elämä eikä tarvitse aina olla sitten vaihtelemassa sitä sisältöä laukusta toiseen. Nyt tässä kesätunnelmissa olen päättänyt, että ehkä ei tarvitsekaan ihan aina raahata sitä koko elämää mukana, vaan lompakko, kännykkä, huulirasva, aurinkolasit, pari nenäliinaa ja avaimet riittävät. ;) Pikkulaukut, I'm back.




6. Levy

Ehdinkin jo eilen hehkuttaa Röyksoppin uusinta Junior-levyä venyttelymusiikkina. No totta puhuen, tällä hetkellä tuon levyn biisit tahdittavat likimain jokaista toimintoani päivän aikana. :D Poikakaverini on jo pari kertaa meinannut hermostua, kun voisin kuunnella samaa levyä taukoamatta. Muttakunseonniinhyvä. :D


7. Kynsilakka

Tällä hetkellä kynteni ovat mustat, mutta en malta odottaa, että saan lakata ne Mavalan sävyllä Toulouse. En ole ollut mikään vaaleanpunaisen värin suurin ystävä sitten lapsuusaikojen, mutta tuo sävy on niin käsittämättömän suloinen ja hehkeä, että Barbie-kynnet tulevat takuuvarmasti olemaan tämän kesän juttu. :)




Tunnisteet:

10 kommenttia:

Blogger Ocean kirjoitti...

Kirsikkatomaatit ja toi Mavalan lakka on munkin suosikkeja. :)

19. toukokuuta 2009 klo 11.58  
Blogger Bisquits kirjoitti...

Minulla ja poikakaverillani on ihan sama harrastus. Juoksulenkille lähteminen on kieltämättä paljon, paljon helpompaa, kun on toinen muistuttamassa. :-) Ja muutenkin lenkillä on kiva, kun on aina seuraa.

19. toukokuuta 2009 klo 13.16  
Blogger Christina kirjoitti...

Heh, täällä on toinen, joka on jäänyt koukkuun sanaristikoihin. ;)

19. toukokuuta 2009 klo 13.43  
Blogger Mirre kirjoitti...

itsekkin hankin jo vähän aikaa sitten tota malavan tolousea, jotenki normaalisti tollaset värit ei hirveästi innosta, mutta tossa oli jotain mikä sai kuolan suu pielille :)

Munki tekis mieli kokeilla tota john frie?da? tms. sellasta kiiltoseerumia, mutta aika kalliita on ihan päivittäistavarakauppa- hamppoiksi :S

19. toukokuuta 2009 klo 14.08  
Blogger Bisquits kirjoitti...

Kommentoin vielä sen verran, etten itse ole ollut tyytyväinen noihin Friedan tuotteisiin. Johtuneeko sitten hiuslaadusta vai mistä, mutta en koe niitä tarpeeksi hoitavina. Itse olen siis käyttänyt blondeille tarkoitettuja tuotteita (mutta siirtynyt Tigin tuotteisiin...). :-)

19. toukokuuta 2009 klo 17.52  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

se on kyllä totta, että heti kun harrastaa enemmän liikuntaa ei tee mieli herkutella epäterveellisellä ruualla. :) kirsikkatomaatit ovat tosi hyviä! minäkin olen alkanut taas pienen tauon jälkeen harrastaa enemmän liikuntaa, ja vaikka olenkin herkuttelija, ei epäterveellistä sapuskaa tee mieli syödä ettei treenin tulos mene hukkaan ;) esimerkiksi yhden herkkupäivän pitäminen viikossa on hyvä tapa, jos ei halua jättää herkkuja kokonaan :) tsemppiä elämäntapamuutokseesi, juokseminen onkin ihanaa näin keväällä! :)

-mansikka-

19. toukokuuta 2009 klo 20.58  
Blogger arttu kirjoitti...

hmm kummaa!
1. kun muoti/tyyliblogeissa hehkutettiin aussien tuotteita, näin niiden ilmaantuvan sokoksen hyllyille.
2. tamperemiitissä oli jaossa john friedan shampoita/tms. ja nyt olen nähnyt niitä samaisen sokoksen hyllyllä aussie-tuotteiden seassa.

sattumaa vai ajan hermoilla olevat sokoksen työntekijät? :D

19. toukokuuta 2009 klo 23.02  
Blogger arttu kirjoitti...

siis tuli noista shampoistasi mieleen. :)

19. toukokuuta 2009 klo 23.02  
Blogger Jenni kirjoitti...

Ocean: Namnam. Eilen vetelin taas yhden rasiallisen. :D Kynsiä en ole saanut vielä lakattua, mutta tänään aion sen tehdä!

Bisquits: Todellakin. :) Minun poikakaverini on kyllä joskus tosi raivostuttavakin, kun kertoilee jotain maailman huonoimpia vitsejä ja minä olen vähän sellaisessa juoksuangstissa. :D Mutta on se silti kivempaa kaksin kuin yksin. :)

Christina: Hahaha, mitäs me mummot? ;)

Mirette: Minäkään en yleensä innostu vaaleanpunaisesta, mutta tuossa oli jotain tosi söpöä. Tänään ajattelin kokeilla sitä ensimmäisen kerran. :) Mitä tulee noihin John Friedan tuotteisiin, niin hinta on hiukan makukysymys. Verrattuna perus-kampaamoshampoiden hintoihin, on tuo minusta ihan perustasoa, vaikka toki kalliimpi kuin tavalliset markettishampoot.

Bisquits: Minä aina vaihtelen shampoota, joten välillä on hoitavampaa ja välillä vähän vähemmän hoitavaa. Omasta tukastani tulee helposti "liian hoidettu" ja sitä kautta liian liukas ja hankalasti käsiteltävä. Tigin shampoista taas olen kuullut, että niissä olisi silikonia? Pitääköhän tämä paikkansa?

Anonyymi1/Mansikka: Pitää paikkansa! Juuri tuollainen fiilis siitä tulee, että vähän kuin heittäisi työn tulokset hukkaan, jos sitten lenkin jälkeen herkuttelee. :D Mutta kyllä minä silti herkuttelen. :) Yritän vain jättää tuollaista turhaa suolaa ja rasvaa pois, kuten sipsit. :P

Arttu: Onpa jännä juttu! :O Tietysti on mahdollista, että tuotesarja on esimerkiksi lanseerattu Suomessa juuri niihin aikoihin ja bloggaajiakin on siksi lahjottu. :) Mutta olisi kyllä todellakin aika hauskaa, jos Sokoksen valikoimiin tuotteet olisivat päätyneet blogimainintojen ansiosta. :D

20. toukokuuta 2009 klo 8.56  
Anonymous Saana kirjoitti...

Itse ratkaisin ton sipsi+dippi -riippuvuuden dippaamalla porkkana- ja kurkkutikkuja rasvattomaan kermaviiliin+american-dippijauheeseen :P Namnam

26. toukokuuta 2009 klo 19.24  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu