Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Päivän asu 36

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

tiistai 19. elokuuta 2008

Päivän asu 36

Nyt on tultu siihen vaiheeseen, että työharjoitteluni Tyylitaivaassa on päättynyt. Viime viikon perjantai oli siis viimeinen päiväni harjoittelijana, mutta minäpä olinkin niin onnekas, että sain jatkosopimuksen ja maanantaista lähtien olen työskennellyt Tyylitaivaan palveluksessa osa-aikaisena. :) Olen työpaikasta todella iloinen, koska olisin joka tapauksessa joutunut etsimään syksyksi jotain työtä ja omalla alalla työskentelyn jälkeen olisi taatusti ollut vaikea palata hanttihommiin kaupan kassalle. Graduprojektiakin pitäisi nyt kiireen vilkkaa elvytellä. Kaikki muotibloggaajat voivatkin varautua vastailemaan kyselyyni parin viikon kuluttua! ;)

Tänään halusin ylleni hieman jotain väriä, sillä olen tainnut viime päivät hiipparoida aivan liian paljon harmaaseen verhoutuneena. Päätin kokeilla alkukesästä ostamaani ja varsin muuntautumiskykyistä mekkoani tällä kertaa toppina. Mekon helma on alareunasta niin kapea, että sen voi halutessaan nostaa ylemmäskin ja ainakin farkkuleggingsien kanssa helma myös pysyi ylhäällä, vaikka liikuskelin ihan normaalisti. Mekko muuntautui siis pallohelmaiseksi topiksi hyvinkin kivuttomasti. :) Minusta on tosi hauskaa, jos samasta vaatteesta saa pienillä variaatioilla eriaisia asuja. Onko teillä muilla tällaisia kameleonttivaatteita? :)




  • oranssi silkkisekoitemekko - H&M Trend
  • neuletakki - Levi's Blue (second hand)
  • farkkuleggingsit - Pieces (Vila)
  • Punahilkka-Converset - Spirit Store
  • salama-korvikset - Tokyo 22 zakka

Tunnisteet: ,

23 kommenttia:

Blogger MouMou kirjoitti...

Olisinkin! Tuo lasketaan juuri niihin vaatteisiin, joita pitäisi hankkia.:) Ostoslistalle siis.;) Onnea työpaikasta!<3

19. elokuuta 2008 klo 18.55  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

kiva asu, mutta hih, en voi olla huomauttamatta että kaapin alta erottuu aika kiva pölykerros. ;)

-ia

19. elokuuta 2008 klo 19.07  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Neuletakki on ihana! :) Olen yrittänyt itsekin metsästää tuon mallista neuletta, mistään ei vain tunnu löytyvän :o

19. elokuuta 2008 klo 19.08  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kiva kun poseerauksissa on nyt vaihtelua! Ihana asu. :)

19. elokuuta 2008 klo 19.24  
Blogger eimie kirjoitti...

mul on vähän samantyyppinen modströmin tunika. just tollanen et helma tiukempi ja sitä voi nostella ja laskea mielen mukaan. suht uus ostos mut noussu heti yheks mun suosikeista

19. elokuuta 2008 klo 19.28  
Blogger Guy Incognito kirjoitti...

Heei Jenni, thumbs up! Tykkään! :)

19. elokuuta 2008 klo 20.00  
Blogger Jenni kirjoitti...

MouMou: Tämän mekon löysin kyllä tosiaan ihan sattumalta. :) Ja meinasin jättää vielä ostamatta! Onneksi nappasin mukaan. :D Ja kiitos!

Ia: No en ole ehkä mikään maailman ahkerin imuroija. :D Hahahaha! Pitänee ennen seuraavia kuvia siivota vähän. :D

Emmisusanna: Kiitos. :) Tuo neuletakki on kyllä tosi monikäyttöinen. Oikeastihan se on kokoa L ja olisiko peräti miesten malli, mutta toimii minulla loistavasti tuollaisena oversize-mallina. :)

Muotityttö: Kiva kuulla! :) Kiitos!

Eimie: Tuo on kyllä tosi näppärä. :) Tämä mekko on muutenkin kiva väriläiskä vaatekaapissa.

2nd: Kiitos H***. :)

19. elokuuta 2008 klo 20.52  
Blogger Marika kirjoitti...

Itseltäni löytyy keltainen mekko, jossa on helmassa naru, josta voi säätää helman kireyttä. Näin mekon saa kurottua kätevästi topiksikin. :)

Ja paljon onnea työpaikan johdosta! Kuulostaa ihan unelmaduunilta.

19. elokuuta 2008 klo 22.06  
Blogger pinia kirjoitti...

löytyykö noita farkkuleggareita vielä, ja paljonko ne noin maksaa+

19. elokuuta 2008 klo 22.45  
Blogger Asta kirjoitti...

tosi kiva asu :) ja onnea työpaikasta! kuullostaa oikein unelmalta.

ps. on muuten varmaan ensimmäinen kerta kun kommentoin sinulle..? olen kyllä suht kauan blogiasi lukenut, mutta en näköjään sitten kommentoinut... :S

19. elokuuta 2008 klo 22.51  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihastuin ihan kauheasti tohon neuletakkiin. Täytyis itsekin hommata pitkänmallinen neuletakki syksyä ja talvea ajatellen :)

20. elokuuta 2008 klo 0.18  
Blogger May kirjoitti...

Onnea "uuteen" työhön!
Kameleonttivaatteet tosiaan on kivoja. Mulla niitä ei kylläkään kauheasti kaapissa ole - ehkä lähimmäksi pääsee Kookain merinovillainen lyhythihainen taskutunika, jossa on irrotettavat valkoiset kaulukset ja hihansuut.

20. elokuuta 2008 klo 0.24  
Blogger pantsku kirjoitti...

Ihana tuo mekko/toppi :)

20. elokuuta 2008 klo 0.29  
Blogger Unknown kirjoitti...

Kiva blogi ja asu toimii! :)

20. elokuuta 2008 klo 10.02  
Blogger vippe kirjoitti...

Onnittelut työpaikan jatkumisesta :)

20. elokuuta 2008 klo 10.12  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihana asu, näytät todella suloiselta :)

20. elokuuta 2008 klo 13.06  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

toi pölykerros on paras! ihanaa et muillakin unohtuu joskus siivous. oot jenni lovely!

20. elokuuta 2008 klo 13.58  
Blogger Jenni kirjoitti...

Marika: Mekkosi kuulostaa hauskalta. :) Ja kiitos! Tunnenkin olevani aika unelmaduunissa. :)

May: En tiedä löytyykö ihan samanlaisia enää, mutta edellisen postauksen kommenttiosiossa joku vinkkaili, että leggingsejä voisi vielä löytyä Vilasta tai Vero Modasta. Omieni hinta oli 30 euron paikkeilla.

Eliiina: Kiva, että innostuit kommentoimaan. :) Ja kiitos!

Miu: Tuo neuletakki onkin kyllä aika ihana. :) Tosi pehmeää puuvillaa ja juuri sellainen sopivan rento ja lököttävä. Aika ohut se kyllä on, joten talvella ei välttämättä tarpeeksi lämmin.

May: Kiitos. :) Kameleonttivaatteet ovat kyllä siinä mielessä harvinaisia, että harva vaate toimii todella hyvin muussa tarkoituksessa kuin mihin se on alun perin tehty - helposti helmat valuvat tai vyötäröt nousevat, yms. Mutta toimiva kameleonttivaate on kyllä aarre. :)

Pantsku: Kiitos. :)

Haidi: Kiitos paljon. :)

Vippe: Kiitos. :) Putosi kyllä suuri kivi sydämeltä, kun työpaikka löytyi näin helposti ja näin mukavasta paikasta. :)

Winda: Kiitos ihanasta kommentista. :)

Anna: Kiitos! :D Mahtavaa, että joku muukin tunnustautuu vähän sotkuiseksi joskus. ;)

20. elokuuta 2008 klo 15.28  
Blogger Bisquits kirjoitti...

Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

20. elokuuta 2008 klo 16.48  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

miltä osastolta noita farkkulegginsei pitäis ettii, kun en o nähnyt ikinä misää? :/

22. elokuuta 2008 klo 17.50  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Minä omistan kolmet farkkuleggingsit (pitäisikö jo hävetä???) Sellaset tummanharmaat, lähes mustat (ne on samanlaiset/malliset kun Jennin omat) ja sitten yhdet vaaleat, missä on takana taskut. Pakko oli käydä ostamassa kun melki kaikki alla loppu. :P Kuminauha vyötärö tietysti kaikissa. :D Tosin minun piti/pitää vähän kiristää sitä kuminauhaa kun se on jo käytössä löystynyt. Että kannattaa vain kaupassa ottaa ne tiukat vaikka kuvittelisi että ne on epämukavat jalassa! Ne löystyy. Ja sitten ne on mukavat jalassa. :P

Ihan farkku osastolta löytyy tai riippuupi vähän liikkeestä. Ostin yhdet juuri Vertsusta, Jumbossakin oli mutta en tiedä onko enään...

24. elokuuta 2008 klo 10.20  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihana tuo sinun neuletakki! Haluaa kanssa jonkun semmosen. :)

Tuli tässä samalla mieleen, että kun olet kuitenkin asunut Hesassa ja jonkun aikaa, ja sinulla on varmasti siellä suosikki kaupat ja tiedät sellaisia kauppoja joissa kannattaisi käydä, niin voisit miettiä tekeväsä Helsingin shoppaus - vinkit tms. postauksen. :D Olisi kivaa varsinkin muualla paikkakunnalla asuvalle kun tietäisi suoraan minne kaikkialle kannattaa suunnata, kun ei joka päivä voi siellä hesassa käydä! :)Ja toinen olisi postaus Hesan kirppareista, missä käyt, kuinka usein ja kaikkea sellasta!

Se olisi huippua! :)

Tuli tässä toinenkin juttu mieleen (nyt kun näköjään tulee kaikkea mieleen :D ) että olisi kiva tietää että ostaako muotiblogaajat vaatteita halpaketjuista, kuten H&M, Gina Tricot jne. Nykyään on niin vaikea määritellä millainen on laadukas vaate, onko se 1000e neulepusero vai 70e neulepusero. Kaikki kuitenkin haluavat, että vaate kestää.Mutta tuskin kovin monella ihmisellä on varaa siihen 1000e neulepuseroon. "Joudutaanko" me köyhemmät tyytymään sitten huonompaan laatuun? Vai maksaako huippusuunnittelijoiden vaatteissa vain merkki. Uusimmassa Elle lehdessä oli juttua tästä että mikä on nykypäivänä luksusta, oli muuten tosi hyvä artikkeli!!

24. elokuuta 2008 klo 14.32  
Blogger Jenni kirjoitti...

Anonyymi: Itse olen leggingsejä nähnyt liikkeissä, joissa myydään Piecesin tuotteita eli esimerkiksi Vilassa ja Vero Modassa. Jos et siltikään löydä, niin kannattaa myyjiltä kysäistä, he varmasti tietävät. :)

Muotityttö: Kiitos. :) Neuletakki on tänäänkin päällä. ;) Mukava muuten saada tuollaisia pitkiä kommentteja! Yksi yksittäin postaus kaupoista ja kirppareista voisi paisua turhan suureksi, joten päätin tänään, että aloitan aiheesta ihan juttusarjan. Esittelen siis omia suosikkiliikkeitäni ja -kirppareitani yksitellen tai muutama kerrallaan Shoppailuvinkit-kategorian alla. Olen kuitenkin ollut helsinkiläinen vasta muutaman kuukauden, joten kaikki putiikit ja kirpparit eivät vielä ole edes tuttuja. Siksi minusta tällainen juttusarja on kivempi idea, niin voin täydentää listaa jatkuvasti. :) Toinenkin juttuvinkki on laitettu korvan taakse. :)

29. elokuuta 2008 klo 12.16  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu