Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Pupulandia

Pupulandia

25-vuotiaan tyttösen pohdintoja tyylistä, muodista, kauneudesta ja sen sellaisesta.

keskiviikko 30. toukokuuta 2007

Väärä koko?


Olen jo kauan ihmetellyt vaatekokojen kummaa kehitystä, toisin sanoen kutistumista. Varsinkin H&M:n vaatteet tuntuvat jatkuvasti käyvän pienemmiksi, vaikka lapussa ilmoitettu koko on sama kuin ennenkin. Olen suosiolla alkanut sovitella paria kokoa aiempaa suurempia vaatteita, koska tuntuu, etta lapun mukaan oikean kokoiset vaatteet eivät yksinkertaisesti mahdu päälle. Ja ei, kyse ei ole siitä, etta oma kokoni olisi muuttunut, sillä olen ollut samoissa mitoissa jo vuosikaudet.

Esimerkiksi viime viikolla ostin H&M:lta perus-pitkähihaisen ohuen collegepaidan. Rekissä ei ollut kuin kaksi paitaa jäljellä, kokoja 40 ja 42. Paidat kuitenkin näyttivät sen verran pieniltä, että päätin kokeilla. Kuinka ollakaan, kokoa 40 ollut paita oli täysin sopiva, vaikka yleensä vaatekokoni on 36, joskus jopa 34. No mikäs siinä, ostin tyytyväisenä itselleni kokoa 40 olevan paidan. Eikä muuten ole ensimmäinen kerta, kun ostan kyseisestä kaupasta reilusti normaalikokoani suuremman vaatteen ihan vain siksi, että se yksinkertaisesti sopii paremmin ylle.

Näkeeko kukaan muu tässä kehityksessa vääristymän? Asiassa ei sinänsä ole mitään ongelmaa, niin kauan kuin oikean kokoisia vaatteita yhä löytyy (luki lapussa sitten mitä tahansa), mutta minusta se ei ole ihan ok, että kansainvälisten kokoluokitusten mukaan valmistetut vaatteet eivät todellisuudessa vastaa luokitusta lainkaan. Minun ainakin on vaikea hyväksyä, että näinkin hoikka vartalo mahtuu hädin tuskin kokoon 38. Jos jopa minä, aikuinen ihminen, koen traumaattisia hetkiä vaatekaupassa tämän asian takia, voin vain kuvitella millaisia ahdistuksia se aiheuttaa nuorille (tai miksei vanhemmillekin) omaan vartaloonsa kriittisesti suhtautuville naisille. Ja naisille siksi, että ongelma tuntuu koskevan vain naistenvaatteita (korjatkaa toki, jos olen väärässä).

Onko muilla samankaltaisia kokemuksia, vai olenko ongelmani kanssa yksin?


EDIT: Nyt ääkköset messissä. :)

(kuva: www.t-post.se)

Tunnisteet:

lauantai 26. toukokuuta 2007

Teknisia ongelmia

Jostain syysta internet-yhteyteni on temppuillut viime paivat, joten jos paivityksia ei vahaan aikaan kuulu, niin syyna ovat tekniset ongelmat. Pahoittelen! Tosin eniten arsyttaa se, etten paase lukemaan kaikkien muiden blogeja! :D Toivottavasti tekniset ongelmat saadaan pian ratkaistua. :)


EDIT: Tekniset ongelmat jatkuvat sittenkin yha. Paivityksia tulossa valittomasti, kun teknologia suostuu jalleen yhteistyohon.

Tunnisteet:

torstai 24. toukokuuta 2007

Ihanat löydöt!

Tein tänään kerrassaan ihania ostoksia kaupungilla seikkaillessani. Tämän täydellisesti istuvan trenssin löysin Jennyfer-nimisestä kaupasta. Hintaa ei takilla ollut kuin vaivaiset 39,90e. Tätä ei vain voinut jättää ostamatta. Kuvassa näkyvät kengät olen ostanut aikaisemmin C&A-nimisestä liikkeestä.


Zarassa törmäsin jo eilen tähän ihanaan mekkoon, mutta koska ei ollut silloin tarpeeksi rahaa mukana (29,80e), jätin mekon varaukseen hakeakseni sen tänään. Sain siinä mukavasti vielä harkinta-aikaakin. Kun tänään astelin takaisin kauppaan, ei juuri harkintaa enää tarvittu: tämä mekko oli pakko saada! Siitä on tullut lempparini jo ennen kuin olen ehtinyt kertaakaan edes käyttää. :) Myös kuvassa näkyvät valkoiset kengät ovat tämän päivän löytö. Hintaa kengillä ei ollut kuin 10 euroa.


Jäin vielä himoitsemaan yhtä punavalkoista printtihametta, mutta se sai vielä toistaiseksi jäädä kauppaan, sillä opiskelijabudjettini ei oikein pidä näistä heräteostoksista. Mutta ehkä vielä jossain vaiheessa... :D

Tunnisteet:

tiistai 22. toukokuuta 2007

Shoes shoes shoes

Päätinpäs tehdä pienen kenkäesittelyn tähän väliin. Olen tehnyt varsin mukavia löytöjä täältä Belgiasta sekä tavallisista että second hand -kaupoista.

Muotiblogeissa on ollut paljon keskustelua hopeisista ballerinoista, joita intohimoisesti joko rakastetaan tai vihataan. Itse en sellaisia omista, mutta sen sijaan nämä hopeiset korkkarit oli kerta kaikkiaan pakko saada. Löysin nämä kirpparilta ja hintaa ei ollut kuin 1 euro! Kengät ovat hieman isot, mutta ehkä pohjallisten kanssa niistä saa sopivat.




Löysin samalta kirpputorilta nämä hassut pilkulliset korkokengät kuin nuo hopeisetkin. Hintaa näillekin jäi vain vaivainen 1 euro.



Nämä saappaat ostin samasta putiikista valkoisten reikäkuvioisten saappaiden kanssa, joita esittelinkin jo eilen. Kengät ovat mustaa nahkaa ja loistavassa kunnossa. Niihin oli jopa vaihdettu aivan uudet korkolaput ennen myyntiin laittamista. Varret ovat juuri sopivan väljät niin, että housunlahkeet mahtuvat sisään.



Nämä suloiset peep-toet ovat yhdet harvoista täältä uutena ostamistani kenkäpareista. Näin ne Sacha-liikkeen ikkunassa jo heti ensimmäisenä viikonloppunani ja voisi sanoa, että se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Kenkien kirsikoita muistuttava printti sopii hauskasti kesän marja-teemaan.



Tunnisteet: , ,

Päivän asu 3


Vaatekaapissani on käynyt kato. Vanhempani kävivät visiitillä viime viikolla täällä Brysselissä ja katsoin viisaaksi lähettää osan omaisuudestani heidän mukanaan Suomeen. Palaan nimittäin itsekin täältä kotiin reilun kuukauden päästä ja tuota tavaraa on kummasti kertynyt tässä kevään varrella, eivätkä lentokoneiden painorajoitukset tunne armoa. Valinnanvaraa pukeutumisessa on siis nykyään harmittavan vähän. Onneksi kaikki ihanat vaatteeni odottavat minua Suomessa (ja kaikki nekin vielä, jotka eivät päässeet maailmanvalloitustani tänne asti todistamaan!). Mutta sehän tarkoittaa vain, että tarvitaan luovuutta, kun näistä harvoista vaatteista pitää yrittää loihtia mahdollisimman erilaisia kokonaisuuksia!


Tänään minulla oli päälläni:

  • vihreä neuletunika (H&M)
  • farkut (Spirit)
  • nahkavyö (äidin vanha)
  • sandaalit (Hush Puppies)
  • puinen rannekoru (ostettu Tallinnasta)

Tunikassa on niskassa söpönä yksityiskohtana pieni nappirivi.

Sää ei vielä oikein ollut otollinen sandaaleille tänään, joten vaihdoin ne ruskeisiin Eccon kävelykenkiin, jotka näkyvät jo ensimmäisessä päivän asussa.

Tunnisteet:

Elämä on, vai onko?

Helyn toteamus kirpputorien hintojen noususta kirvoitti minussa aikamoisen läjän ajatuksia aiheesta, jota on tullut aiemminkin jo pohdiskeltua. Olen myös huomannut tämän kehityssuunnan, joka hilaa hintoja jatkuvasti ylöspäin.

Suomessa pieniä second hand -putiikkeja ei vielä ole samalla tavoin kuin täällä Keski-Euroopassa tai vaikkapa ihan siinä naapurissa Ruotsissa. Näissä putiikeissa tavara on jo valmiiksi tarkkaan valikoitua, ja valikoinnin ovat tehneet ihmiset, jotka tietävät mikä myy. Suomalaisella peruskirppiksellä ovat aarteet ja kulahtaneet verkkapuvut sikin sokin. Molemmissa on puolensa. Jos haluaa harrastaa ”helppoa” kirpputorishoppailua, second hand -putiikit ovat juuri oikea paikka siihen tarkoitukseen, mutta on myös varauduttava selvästi peruskirppareita kalliimpaan hintatasoon. Jos taas on aikaa ja kärsivällisyyttä kahlata peräkylien kirpputoreja läpi, voi tehdä fantastisia löytöjä todella edullisesti. Kuitenkin myös Suomen kirppareilla on voinut jo usean vuoden ajan havaita hintojen nousua. Varsinkin UFF on välillä minusta jopa kallis verrattuna muihin kirpputoreihin.

Toisinaan minussa herättää suurta tuohtumusta, että käytetyistä ja vanhoista vaatteista pyydetään suorastaan hävyttömiä summia. Puhutaan kuitenkin käytetystä tavarasta! Oikeat vintage-vaatteet ovat sitten asia erikseen. Minun mielestäni ne ovat ikään kuin vaatteiden antiikkia, joissa korkea hinta on ihan oikeutettu. Mutta jos ei puhuta aidosta vintagesta, vaan ihan perustavarasta, jota kirpputoreilla myydään… Onko kohtuullista pyytää vanhasta tuotteesta korkeampaa hintaa kuin uudesta? Pyytää toki saa mitä vain – tyhmähän on se, joka maksaa. Ja useimmiten löytyy aina joku, joka suostuu maksamaan. Toisaalta, maksanko mieluummin hieman enemmän käytetystä tuotteesta, joka on jo kestänyt vuosikausia vai siitä halpaketjun rytkystä, joka on enemmänkin kertakäyttötavaraa. Oman arvonsa käytetylle vaatteelle tuo vielä sekin, että se on usein huomattavasti ainutlaatuisempi kuin kaupasta ostettu.

Mitä mieltä te olette kirpputorien hinnoista?



PS. Olin todella yllättynyt, ettei mistään netistä tuntunut löytyvän kunnon määritelmää sanalle vintage. Löysin lopulta ranskankielisestä Wikipediasta melko hyvän selonteon, mutta englanniksi tai suomeksi ei tuntunut löytyvän mitään. Laittakaa linkkiä, jos satutte törmäämään. Ihan mielenkiinnosta olisi mukava lukea.



Tunnisteet: ,

maanantai 21. toukokuuta 2007

Unelmien saappaat


Tein tuossa hiljattain mahtavan second hand -löydön. Olin juuri hetkeä aiemmin ihastellut Dieselin liikkeessä valkoisia reikäkuvioituja saappaita. Saappaiden hinta nousi kuitenkin reilusti yli sadan euron, joka oli minun budjetilleni aivan liikaa. Kengät jäivät kummittelemaan mieleeni, kunnes törmäsin eräässä pienessä second hand -putiikissa aivan hämmästyttävän samankaltaisiin valkoisiin nahkasaappaisiin, jotka sattuivat kuin ihmeen kaupalla olemaan vielä oikeaa kokoakin. Aivan ilmaiseksi ei lähtenyt tämä kirpparilöytökään mukaani, mutta kenkien erinomaisen kunnon huomioon ottaen pulitin ihan mielelläni niistä pyydetyt 28 euroa.





Diesel vs. second hand




Saappaat ovat nyt olleet käytössä noin kuukauden ja niistä on heti tullut yhdet suosikkikengistäni. Niin suuresti kuin Dieseliä rakastankin, olen huomannut Dieselin saappaisiin verrattuna omissani pelkästään hyviä puolia:

  • Second hand -saappaat ovat uniikit, Dieseleitä sen sijaan on jo nyt kävellyt kadulla vastaan.
  • Dieselin saappaiden varsi on melkoisen löysä. Se on toki hyvännäköinen, mutta valuva varsi saattaa alkaa pidemmän päälle ärsyttää
  • Minun saappaissani koristereiät ovat huomattavasti pienemmät kuin Dieselin saappaissa, minkä voisi kuvitella olevan Suomen sääoloissa ainoastaan hyvä asia. Ei nimittäin sada kenkiin sisälle!

Tunnisteet: , ,

Hienosäätöä



Lisäilin blogiini kategoriat yleisilmeen selkeyttämiseksi. Lisäilen ja/tai muokkailen kategorioita sitä mukaa, kun tekstiä tulee lisää. :)



Tunnisteet:

Päivän asu 2



Aika laittaa taas päivän asua kehiin. Tämän päivän asukokonaisuus on minusta aika tavallinen, mutta pienet yksityiskohdat piristävät mukavasti tylsähköäkin asua. Tässä muuten mustavalkoisessa kokonaisuudessa väriläikkänä sopivasti yhteen matchaavat punainen laukku ja korvakorut.

  • valkoinen toppi (JC)
  • valkoinen t-paita (JC)
  • musta silkkineule (Mexx)
  • mustat farkut (H&M)
  • mustat ballerinat (Nota Bene)
  • punainen laukku (second hand)
  • suuret punaiset nappikorvikset (Ninja)

Tunnisteet: ,

lauantai 19. toukokuuta 2007

Katutyyliä itänaapurista

Tutustuin venäläiseen streetstyle-sivustoon, joka osoittautuikin aika mainioksi löydöksi. Esiteltävät tyylit vaihtelevat laidasta laitaan ja mukana on sekä (omasta mielestäni) melko tavallisia että hyvinkin erikoisia pukeutujia (Hel-Looksin tapaan). Sivuston ainoaksi miinukseksi voisi laskea sen, että kaikki teksti on ainoastaan venäjäksi. Se jäi hieman harmittamaan, koska lookatme:n muukin tarjonta vaikutti mielenkiintoiselta. Olen lukenut venäjää lukiossa, mutta näin neljän vuoden tauon jälkeen kyrilliset aakkoset vain vilistivät silmissä tietokoneen näytöllä, enkä jaksanut edes yrittää ottaa tolkkua tekstiosuuksista. Onneksi kuvista pystyy nauttimaan myös ilman kielitaitoa. :)


Tässä muutamia pukeutujia, joiden tyyli miellytti erityisesti minun silmääni:






Kuvan saa näkyviin suurempana klikkaamalla sitä.


Tunnisteet:

Paidat ja mekot ne yhteen soppii


Minua japanilaisten tyylissä viehättää eniten taito ja uskallus yhdistellä elementtejä, joita ei itse heti hoksaisi laittaa samaan asukokonaisuuteen. Japanilainen tyylitaituri onnistuu näyttämään yhtäaikaisesti boheemin huolettomalta ja tyylikkäältä. Jos Japanissa jotakin todella osataan, niin ainakin kerrospukeutuminen! Style-arena -sivustolta voisi esitellä kuvia loputtomasti, sillä niin ihania tyylejä Tokion kaduilta tuntuu löytyvän (jatkoa tähän postaukseen lienee siis luvassa jossain vaiheessa). Keskityn kuitenkin nyt ihastuttaviin paita-mekko -yhdistelmiin, joista oli puhetta jo Mustaa Valkoisella -blogissa.



Tunnisteet: ,

Valoa kansalle!

Olen taas joutunut jättämään blogini muutaman päivän hiljaiseloon, tällä kertaa terveyssyistä. Joku pöpö, kenties ruokamyrkytys, kaatoi minut sänkyyn pariksi päiväksi. Nyt kuitenkin ollaan taas elävien kirjoissa!

Tämänkertainen postaus menee enemmän sisustuksen puolelle, joka sekin on sydäntäni lähellä. Löysin tuosta taannoin Antwerpenista aivan ihastuttavan sisustuskaupan Bright Delight. Putiikista löytyi kaikenlaista pikku-esineistä huonekaluihin, mutta minä kiinnitin huomioni ensisijaisesti lamppuihin, jotka olivat hauskoja ja persoonallisia. Sisustusasioissa mieltymykseni ovat selkeästi skandinaavisen pelkistettyjä, mutta toisinaan hurahdan johonkin ihanaan hörhelö-krumeluuriin, ja tässä kaupassa kävi juuri niin. Kaikista upeimpia lampuista olivat mielestäni mahdollisimman värikkäät ja koristeelliset kattokruunut. Tällaisen kun saisin kotiini, olisin ikionnellinen (ja mieluiten punaisena):




Myös nämä lamput olivat hauskoja. :)










PS. Suuuuuria ongelmia Bloggerin kanssa. Tämä ei tunnu tekevän mitään niinkuin haluaisin, mutta olkoon. *ärrinmurrin*

Tunnisteet:

torstai 17. toukokuuta 2007

Kiitos äiti!

Blogini jäi heti alkuunsa hieman sivuun muutamaksi päiväksi, kun vanhempani ja toinen pikkuveljistäni tupsahtivat kyläilemään tänne Brysseliin ja olen heitä siis tässä viihdyttänyt.

Eilen kaupungilla kierrellessämme silmiini osuivat aivan ihastuttavan ihanat sandaalit erään kaupan ikkunassa. Hintalappu näytti omalle budjetilleni aikalailla liian suurta summaa, mutta päätin silti mennä sisään ja kokeilla. Olen todennut, että tuollaisessa tapauksessa on parempi ottaa riski ja kokeilla kenkiä. Onhan nimittäin aina olemassa mahdollisuus, etteivät ne sovi minulle ollenkaan, jolloin haaveen voi huoletta unohtaa. Jos kenkiä ei kokeile, ne jäävät kuitenkin vain kummittelemaan mieleen. Toki tässä metodissa on riskinä myös se, että kengät ovat jalassa kuin unelma, jolloin taas tilanne on ongelmallisempi. :D No, tietysti minun tapauksessani kävi juuri niin kuin jälkimmäisessä esimerkissä. Sandaalit olivat täydelliset ja hintalappu näytti 75 euroa. Olen sitä paitsi jo kauan etsiskellyt juuri oikeanlaisia ”Jeesus-sandaaleita”.

Nyt kuitenkin kävi niin onnekkaasti, että shoppailuseurana oli äitini. Normaalisti hän on hyvin tarkka rahoistaan, eikä innostu varsinkaan heräteostosten maksajaksi. On tainnut äidillä kuitenkin olla tyttöään ikävä, kun niin oikein kannusti sovittamaan. :D Ja vielä tarjoutui sitten maksamaankin, mikäli todella nuo kyseiset sandaalit haluaisin. No halusinhan minä. Sandaalit ovat merkkiä Hush Puppies ja istuvat jalkaan kuin unelma. Sain tingattua niiden hintaa 10% alaspäin, sillä toinen kengistä oli ollut näyteikkunassa ja sen väri oli hieman vaalentunut.



Hush Puppies -merkillä tuntui olevan myös muita erittäin kivan näköisiä kenkiä. Plussaa tämä merkki saa minulta ehdottomasti istuvuudesta ja mukavuudesta sekä laajasta värivalikoimasta. Osa kengistä ei ollut lainkaan minun mieleeni, mutta toiset taas ihastuttivat heti. Tiirailin myös miesten valikoimaa ja sielläkin oli todella tyylikkään näköisiä malleja. Miinukseksi voisi laskea kenkien hinnakkuuden (, vaikkei toki ole laisinkaan kalleimmasta päästä), sillä opiskelijabudjetilla melkein satanen kenkäparista on aika paljon. Jos kuitenkin haluaa sijoittaa laadukkaisiin ja erinomaisen mukaviin kenkiin, suosittelen tsekkaamaan tämän merkin. Sitä paitsi firman nettisivuilla osa annetuista hinnoista oli huomattavasti huokeampia, joten on mahdollista, että halvemmallakin saattaa löytää.



Tässä muutamia suosikkejani Hush Puppiesin mallistosta:



Tunnisteet: ,

tiistai 15. toukokuuta 2007

Päivän asu 1

Minulle ”päivän asut” ovat yksi muotiblogien parhaista osioista. Niissä toteutetaan samaa ideaa kuin katumuotikuvissa, esitellään tavallisten ihmisten arkipäivän tyyliä. Aion siis itsekin esitellä blogissani silloin tällöin omia asukokonaisuuksiani.

Tänään minulla oli päälläni seuraavaa:




  • vaaleankeltainen tunika (H&M)
  • löysä, musta, 3/4-hihainen bolero (second hand)
  • tummanharmaat farkut (Cheap Monday)
  • nahkalaukku (second hand)
  • Eccon nahkaiset avokkaat (second hand, 1 e!)
  • musta vyötärövyö (second hand)



Suloinen yksityiskohta vyössäni on hauska solki, joka näyttää ikään kuin karhun käpälältä. :)

Tunnisteet: ,

Second hand -paratiisi, osa 2.





Jos satut eksymään Brysseliin, käymisen arvoisena voin mainita muun muassa second hand -putiikki Episoden. Tämä Rue de la Violettella sijaitseva liike sisältää tarkoin valikoituja ja hyväkuntoisia vaatteita, vöitä, kenkiä, aurinkolaseja ja laukkuja. Hinnat ovat tällaisessa putiikissa hieman korkeampia kuin mihin Suomessa on totuttu. Tämä johtunee osittain ihan siitä, että myyntiin ei oteta ihan mitä tahansa, vaan myytävät tavarat kulkevat tiukan seulan läpi ennen hyllyyn pääsyä. Episodesta on siis helppo löytää kivoja juttuja ilman tuntien penkomista.

Liike myös kustomoi joitakin vaatteita valmiiksi käyttäjäystävällisempään muotoon. Esimerkiksi vanhaan t-paitaan on saatettu lisätä resori ja kaula-aukkoa suurentaa, mikä tietysti antaa taas perusteen nostaa hintaa hieman. Mielestäni Episode on silti omassa kategoriassaan varsin kohtuuhintainen, sillä yhdenkään tuotteen hinta ei nouse yli 50 euron. Jopa priimakunnossa olevan nahkatakin voi saada 45 eurolla.

Episodella on liikkeitä myös muualla, joten kyseisessä putiikissa pistäytyminen onnistuu myös Antwerpenissa, Amsterdamissa, Lontoossa ja Rotterdamissa.

Itse olen Episodesta löytänyt muun muassa nahkalaukun (20e; kuvassa), kaksi vyötä (12e/kpl), kauluspaidan (12e), mustan polvipituisen vekkihameen (16e) sekä japanilaisen silkkihuivin (3,5e; kuvassa). Hinnat ovat tosiaan olleet korkeampia kuin mitä normaalisti kirpputoritavarasta maksaisin, mutta tuotteet ovat kaikki lähes uudenveroisia ja sellaisia, joita ei vain ole voinut jättää hyllyyn! ;)




Tunnisteet: , ,

maanantai 14. toukokuuta 2007

Second hand -paratiisi, osa 1.

Näiden muutamien täällä asumieni kuukausien perusteella olen todennut, että Bryssel on jokaisen second hand -shoppailijan unelmakohde. Tässä postauksessa keskityn antikvariaatteihin, mutta jatkossa luvassa myös kirpputori-infoa. :)

Satun asumaan korttelissa, joka on täynnä divareita. Heti alkuun voisi ihmetellä, miten divarit liittyvät muotiin tai kauneuteen, mutta liittyvätpä hyvinkin, nimittäin monissa niistä on erittäin kattava valikoima muotilehtiä. Esimerkiksi Evasions 2 (Rue du Midi 147, 1000 Bryssel) tarjoaa valtavasti erilaisia muoti-, taide-, design- ja valokuvauslehtiä sekä aiheisiin liittyvää kirjallisuutta. Hinnat ovat varsin huokeita ja hyvällä tuurilla jo saman kuun lehden saattaa löytää hyllystä.


Itse kävin muutama päivä sitten penkomassa ja löysin yhteensä 4 eurolla itselleni tämän kuun Belgian Ellen, maaliskuun jenkki-Voguen sekä uutena tuttavuutena erittäin mielenkiintoisen lehden nimeltä Numéro. Tämä ranskalaisjulkaisu on visuaaliselta ulkoasultaan todella kaunis ja pitää sisällään muutaman hyvin kirjoitetun jutun per lehti. Tämän lehden parasta antia ovat ehdottomasti kuitenkin innovatiivisen kekseliäät ja äärimmäisen hyvännäköiset muotikuvat. Jutut ovat ranskaksi, mutta ranskaa osaamattomallakaan ei ole syytä huoleen! Huomasin vasta tarkemmin lehteä selailtuani, että lehden lopussa on myös englanninkielinen ”tiivistelmä-paketti”, joka sisältää kaikki tekstit tiiviissä muodossa myös englanniksi. Numéron kotisivuilta selvisi, että lehteä on mahdollista tilata myös kotiin (jopa Suomeen). Suosittelen lämpimästi. :)




Tunnisteet: , ,

Hei vain kaikki!

Muotiblogit tuossa viime viikolla löydettyäni innostuin toden teolla, ja päätin lopulta kantaa oman korteni kekoon. Kutsun itseäni mielelläni esteetikoksi, koska nautin kauneudesta kaikilla elämän osa-alueilla. Myös blogini tulee sisältämään muitakin kuin vain vaatetukseen liittyviä päivityksiä, vaikka pukeutuminen on toki etusijalla.

Asun tällä hetkellä Brysselissä, Belgiassa, joten aion tuoda mukaan myös hieman paikallisväriä shoppailuvinkkien ja muun vastaavan muodossa. Suomeen palatessani (kesäkuun lopussa) jatkukoon blogi ihan kotimaisesta näkökulmasta. :)

Toivottavasti viihdytte blogini parissa!




Tunnisteet: